Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχετε να μου προτείνετε κάποιο πρόγραμμα για να ενεργοποιήσω τα windows 7? Είχα χρησιμοποιήσει πριν ένα μήνα ένα που λεγόταν windows loader, αλλά σήμερα μου εμφανίστηκε ένα μήνυμα που έλεγε ότι πρέπει να ενεργοποιήσω τα windows άμεσα. Φαντάζομαι ότι αυτό που χρησιμοποίησα ήταν προσωρινό. Υπάρχει κάποιο πρόγραμμα για μόνιμη ενεργοποίηση?

Ευχαριστώ  

Δημοσ.

Δεν πρόκειται να σου απαντήσει κανείς σε τέτοια ερώτηση,πως να σπάσεις ένα πρόγραμμα.Πως να παρανομήσεις δηλαδή.

Για την ιστορία και γω αυτό το πρόγραμμα ξέρω,δεν ξέρω άλλο.Ψάξε στο google κάτι θα βρεις.

Δημοσ.

Επίσης, καμμιά τέτοια "πλάγια" λύση σου εγγυάται ότι στο μέλλον δεν θα καταπολεμηθεί από την MS ή κάποιο antivirus με αποτέλεσμα να ψάχνεις πάλι για νέο πρόγραμμα.

Για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο προτείνω γνήσιο κλειδί το οποίο μπορείς να βρεις αρκετά φθηνά στις αγγελίες.

Δημοσ.

Όροι χρήσης του site

12.Να μην αναζητούν και να μη δημοσιεύουν συνδέσμους ή πληροφορίες για την απόκτηση, με οποιονδήποτε τρόπο, παράνομων αντιγράφων υλικού που προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικής ιδιοκτησίας.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...