Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η κυκλοφορία του Batman: Arkham Knight για PC συνοδευόταν από μια σειρά από προβλήματα και bugs, γεγονός που είχε οδηγήσει την Warner Bros στην απόσυρση του παιχνιδιού.

Ύστερα από μερικούς μήνες, η Warner Bros ανακοίνωσε επίσημα ότι το παιχνίδι θα επιστρέψει στο Steam στις 28 Οκτωβρίου. Η επανακυκλοφορία θα περιλαμβάνει ένα patch το οποίο φέρνει τους παίκτες PC στα ίδια επίπεδα με τους παίκτες κονσολών, καθώς περιλαμβάνει features όπως το Photo Mode καθώς και το skin Arkham Asylum. Επιπλέον, όσοι έχουν αγοράσει το Season Pass θα μπορούν να κατεβάσουν το περιεχόμενο που δικαιούνται, έχοντας πρόσβαση στο πιο πρόσφατο downloadable content.

Αναμένεται να δούμε εάν με το συγκεκριμένο παιχνίδι θα ανταμειφθούν για την υπομονή τους οι παίκτες. Πάντως, η εταιρία φαίνεται να προσπαθεί να τους αποζημιώσει όσο το δυνατόν περισσότερο.

Link.png Site: Engadget

Δημοσ.

Αν ξέρει κάποιος. Το save file που έχουμε απο τιμήν προηγούμενη έκδοση θα ειναι συμβατο με τη καινούργια?

Δημοσ.

Αν ξέρει κάποιος. Το save file που έχουμε απο τιμήν προηγούμενη έκδοση θα ειναι συμβατο με τη καινούργια?

Για pc σίγουρα. Για κονσόλες δεν ξέρω.

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο 1: Την ώρα στο site δεν μπορουν να την αλλάξουν(Χθες άλλαξε);

Άσχετο 2: Για την Nortec και την nintendo καμία έιδηση;

• Like 1
Δημοσ.

Άσχετο 1: Την ώρα στο site δεν μπορουν να την αλλάξουν(Χθες άλλαξε);

Άσχετο 2: Για την Nortec και την nintendo καμία έιδηση;

Τελειωσε η συνεργασια που ειχαν και απο 1/1/2016 δεν θα υπαρχει αντι/πεια Nintendo στην Ελλαδα.

Δημοσ.

Μετα σου λενε φτιαξε πισι να παιζεις. :P

Οσο οι κονσολες πουλανε σαν ζεστα ψωμακια, και σε καθε γενια και περισσοτερο, πιστευω τετοια φαινομενα θα συμβαινουν πιο συχνα.

• Like 1
Δημοσ.

Τελειωσε η συνεργασια που ειχαν και απο 1/1/2016 δεν θα υπαρχει αντι/πεια Nintendo στην Ελλαδα.

Το ξέρω, και είναι μεγάλη είδηση για την Ελλάδα, γιαυτό και μου έκανε εντύπωση που δεν είδα τίποτα στο insomnia.

• Like 1
Δημοσ.

Επειδή είμαι άσχετος από κονσόλες, αν υπάρχει bug σε παιχνίδι κονσόλας, πώς το φτιάχνουν; Μέσω κάποιου onlıne update ή κάτι παρόμοιο;

Με patch απο online update.

• Like 1
Δημοσ.

Το ξέρω, και είναι μεγάλη είδηση για την Ελλάδα, γιαυτό και μου έκανε εντύπωση που δεν είδα τίποτα στο insomnia.

Δημοσίευσα την είδηση το πρωί και μου την έσβησαν χωρίς ΚΑΜΙΑ εξήγηση. Μετά απ' αυτό σιγά μην ξανασχοληθώ.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...