star12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 εχω τα win 8 και ειχα διαγραψει καταλαθος ενα μεγαλο φακελο που το ονομασα FOLDER .οταν ομως ανοιγω το recycle bin δεν το βρισκω για να το επαναφερω.στο desktop To folder ειχε μεσα αλλους φακελους ξεχωριστα με φωτος η βιντεος.το θετικο ειναι οτι εκανα backup ενα μεγαλο μερος των φωτος στο google photos .Ειπαρχει τροπος να επαναφερω το folder πισω η χαθηκε οριστικα;; παντως το RB δεν το χω αδιασει εδω και μερες . αν παω σε μαγαζι θα μπορουν να μου επαναφερουν το φακελο;; και ενα αλλο προβλημα ,το dvd r κολησε και δεν ανοιγει.παταω το κουμπακι διχνει οτι φορτιζει αλλα δεν,,,και απλα ξαναανοιγει τα αρχεια. δοκιμασα μια βελονα στη τρυπιτσα διπλα στο eject αλλα τιποτα..καποιος αλλος τροπος
SPANK Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Υπάρχουν προγράμματα που μπορείς να κάνεις επαναφορά αρχείων οπως το recuva και το ontrack easy recovery
micos000 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 δοκιμασα μια βελονα στη τρυπιτσα διπλα στο eject αλλα τιποτα..καποιος αλλος τροπος Αυτό το κάνεις με κλειστό το pc, έτσι;;; ΑΝ δουλεύει ο υπολογιστής δεν ανοίγει το πορτάκι με τη βελόνα. Επίσης θέλει γερό πάτημα για να νοιώσεις ότι υποχωρεί κάτι από μέσα. Η βελόνα δεν νομίζω να κάνει δουλειά, εγώ προτιμώ έναν συνδετήρα που τον ανοίγω σχεδόν τελείως.
star12 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 0κ ευχαριστω για τις απαντησεις.εχω κατεβασει ενα προγ που λεγεται NFTS UNDELETE και βρηκε τους φακελους τελικα αλλα κατα ποσο θα επαναφερει τις φωτος who knows οσο για το δευτερο θα το δοκιμασω με κλειστο το πισι δε το ξερα.απλα ειναι μαμακια γιατι δε μου πεσε ποτε το λαπτοπ για να παθει κατι τετοιο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα