Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Χρόνια πελάτης της Forthnet ,γύρω στα 10 και κάτι χρόνια , πληρώνω 25€ τον μήνα για 24 mbps (έχω 11) , απεριόριστα σταθερά και υπεραστικά και 2 ώρες προς κινητά.

Μας πήραν τηλ. εχθές η wind για προσφορά δική τους που ισχύει έως πέμπτη και μπορώ να πώ ότι με κίνεισε το ενδιαφέρον.

Απεριόριστα σταθερά + Υπεραστικά

24 mbps ίντερνετ

10 ώρες προς κινητά

+ δώρο 1 tablet

+ 2 κάρτες SIM Wind η μία με 120 λεπτά ομιλίας και η άλλη 2 GB ίντερνετ

Με 21 ευρώ με ΦΠΑ μέσα και όλα καθαρή χρέωση μηναία. Χωρίς κάτι κρυφό κτλ. 

Μου φαίνεται ή too good to be true ?

Δημοσ.

Δεν βλέπω τον λόγο να μην ειναι αλήθεια αλλα πριν πάρεις την προσφορά ρώτα για ποσα χρόνια ειναι η προσοφορά γιατι μπορεί να ειναι για μερικούς μήνες ή εναν χρόνο και μετα σε γυρνάει σε κανονική χρέωση κτλπ

Δημοσ.

Δεν βλέπω τον λόγο να μην ειναι αλήθεια αλλα πριν πάρεις την προσφορά ρώτα για ποσα χρόνια ειναι η προσοφορά γιατι μπορεί να ειναι για μερικούς μήνες ή εναν χρόνο και μετα σε γυρνάει σε κανονική χρέωση κτλπ

μου φαίνεται ότι θα υπάρχει κάτι κρυφό γιατί δίνουν πολλά πράγματα.

Δημοσ.

Αυτο ακριβως ηθελα να πω.Παντως για την ταχυτητα του ιντερνετ,λογικα δεν θα υπαρχει διαφορα,θα πιανεις τα ιδια ή λιγοτερα.

Δημοσ.

επειδή η προσφορά είναι πολύ ενδιαφέρουσα, αν μπορείς να δώσεις περισσότερες πληροφορίες, θα ήταν πολύ χρήσιμο...

πολλές φορές πάντως η wind σε δένει για 24μηνες και σου δίνει άλλη τιμή τον 1ο χρόνο και άλλη τον 2ο

Δημοσ.

Αν θες για να είσαι καταχυρωμρνος πες τους να αυτά που σου είπαν μαζί σου με αυτά που ανέφεραν πιο πάνω να σου τα στείλουν έγραφε είτε με SMS είτε με email

Δημοσ.

Πολύ καλή προσφορά και ναι ισχύει, ρώτα για το πόσο ισχύει, λογικά θα ισχύει για 2 χρόνια με το αντίστοιχο συμβόλαιο και αν έχει τέλη ενεργοποίησης κλπ. Πάντως εγώ θα το προχώραγα χωρίς δεύτερη κουβέντα. 

Δημοσ.
επειδή το σκέφτομαι και εγώ γιατί με πήραν τηλέφωνο.

από θέμα σταθερότητας ,ταχυτήτων και εξυπηρέτησης σε κάποιο πιθανό θέμα με τι γραμμή πως τα πάει η wind?

επίσης ξέρει κανεις αν δίνουν fastpath?

Δημοσ.

Όχι, 15€ ενεργοποίηση μόνο .

Αύριο θα πάρω τηλ .και να μου τα στείλουν και με e-mail.

Ο θεός βοηθός.

Δεν λέει για ενεργοποίηση αλλά για το πρώτο πάγιο+ ενεργοποίηση.
Δημοσ.

Με ξανά πήραν σήμερα, λύγει σήμερα η προσφορά.

Μάλλον θα προχωρήσω με είπαν ότι όλα αυτά θα μας τα στείλουν έγγραφος με courrier και ότι μας προσφέρουν , να το δούμε στο χαρτί αν ΔΕΝ δούμε κάτι, τότε διώχνουμε τον courrier ώστε να είναι και αυτοί καλυμένοι.

Το συμβόλαιο είναι για 18 μήνες ή 24 μήνες,το ίδιο είναι.Χωρίς κρυφές χρεώσεις ή διαφορές. Μετά το πέρας αυτού του πακέτου θα υπάρχει άλλη χρέωση ή οποία θα ρυθμιστεί τότε στο ανάλογο πακέτο.

Οι διαφορές,καθώς δεν είχαν ακουστεί καθαρά.

24 mbps 

Αστικά / Υπεραστικά

Tablet 4- πύρηνο 7" . Turbox (Την κάτσαμε στα 90€ περίπου στα Public)

1 SIM ,που θα μπαίνουν κάθε μήνα 120' λεπτά πρός όλους

1 SIM , που θα έχει 1GB ίντερνετ κάθε μήνα

10 ώρες προς κινητά από το σταθερό.

Όλα αυτά 20.99€ , και 1ος μήνας +15€ τέλος ενεργοποίησης από 35€.

Το βλέπω να προχωρώ.

Δημοσ.

Μόλις έκλεισα το τηλ. με forthnet 

+12 ώρες προς κινητά από σταθερά.

και 22€ τον μήνα τελική τιμή.

Απλά δεν έχω tablet και τις 2 sim,που έτσι και αλλίως δεν τις χρειαζόμαστε καθώς υπάρχει φοιτητικό με 2GB

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...