Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παιδιά πήρα ένα μετάχειρ λάπτοπ με 2 σκληρούς εναν απλό HDD και εναν ssd. Ενω δούλευαν ρολόι εκανα ενα φορμάτ κ στους 2 και τώρα ο ssd δεν μου ξεκινάει τα windows μου βγάζει σφάλμα ενω του έχω κάνει φορμάτ 2-3 φορες μήπως και αλλάξει κάτι και κάθε φορά μου προστίθεται και μια επιλογή windows στην αρχή, με αποτέλεσμα να έχω 6 επιλογές windows για να ανοιξω το λάπτοπ με την μια μονο του hdd να λειτουργει και να μου bootαρει τα windows. σημείωση οτι ενω όταν ανοιγει τα windows απο τον hdd τον αναγνωρίζει σαν τοπικό δισκο D στο bios δεν μου τον δείχνει σαν επιλογή καν στην sata 0 για να τον ορισω ως κύριο δίσκο. Σας επισηναπτω μερικές φωτό να δείτε αυτό που λέω και επίσης μια φωτό που δείχνει στην αρχή που μ έδειχνε τον δισκο στο BIOS και ακόμα μια κατα την εγκατάσταση των windows στον σκληρό ενα μήνυμα που μου βγάζει κ το οτι μετα απο φορμάτ μένουν ελεύθερα τα 37.2 απο τα συνολικά 37.3 κατι που επίσης μου φαίνεται παράξενο Plz βοήθεια

Παιδιά πήρα ένα μετάχειρ λάπτοπ με 2 σκληρούς εναν απλό HDD και εναν ssd. Ενω δούλευαν ρολόι εκανα ενα φορμάτ κ στους 2 και τώρα ο ssd δεν μου ξεκινάει τα windows μου βγάζει σφάλμα ενω του έχω κάνει φορμάτ 2-3 φορες μήπως και αλλάξει κάτι και κάθε φορά μου προστίθεται και μια επιλογή windows στην αρχή να ανοιξω με αποτέλεσμα να έχω 6 επιλογές windows για να ανοιξω το λάπτοπ με την μια μονο του hdd να λειτουργει και να μου bootαρει τα windows. σημείωση οτι ενω όταν ανοιγει το λάπτοπ μου τον αναγνωρίζει σαν τοπικό δισκο D στο bios δεν μου τον δείχνει σαν επιλογή καν στην sata 0 για να τον ορισω ως κύριο δίσκο. Σαν επισηναπτω μερικές φωτό να δείτε αυτό που λέω και επίσης μια φωτό που δείχνει στην αρχή που μ έδειχνε τον δισκο στο BIOS και ακόμα μια κατα την εγκατάσταση των windows στον σκληρό ενα μήνυμα που μου βγάζει κ το οτι μετα απο φορμάτ μένουν ελεύθερα τα 37.2 απο τα συνολικά 37.3 κατι που επίσης μου φαίνεται παράξενο Plz βοήθεια

post-246429-0-22099400-1445863755_thumb.jpg

post-246429-0-88664800-1445863922_thumb.jpg

post-246429-0-52211500-1445863967_thumb.jpg

post-246429-0-51408800-1445864462_thumb.jpg

post-246429-0-03168400-1445864524_thumb.jpg

post-246429-0-10160400-1445864574_thumb.jpg

post-246429-0-83529600-1445864635_thumb.jpg

Δημοσ.

Δοκιμασε το εξής.

1.Σβήσε όλα τα partition με την διαγραφή(φωτο 4) ώστε να έχεις τους δυο δίσκους σου μόνο.

2. Στον SSD πάτα δημιουργια και οκ ωστε να σου δημιουργήσει το partition του loader στον δίσκο 1.

3.Τελειώνεις το φορματ και μετα απο διαχειριση δίσκων φορμάρεις και τον μεγάλο.

Φαντάζομαι το φορματ το ξεκινάς με boot απο dvd, usb stick  και όχι μέσα απο τα windows.

• Like 1
Δημοσ.

Εκανα αυτο που μ ειπες έφυγαν τα πολλά partitions αλλά ακόμα μου βγαζει αυτο το σφάλμα και πριν την εγκατάσταση στο μενού μου λέει κιόλας οτι Τα windows δεν είναι δυνατό να εγκατασταθούν στο διαμέρισμα 1 του δίσκου 1 όπως στην φωτο. Edit προσπάθησα να περάσω και τα win8 μπας και άλλαζε κάτι αλλά τα ίδια. Πιστεύω οτι αυτό γίνεται γιατί στο BIOS δεν μου αναγνωρίζει τον ssd για να των και μένει ημιτελης η εγκατάσταση των windows

post-246429-0-66358600-1445881121_thumb.jpg

Δημοσ.

Είναι στην 5η φωτο στο αρχικό μου ποστ. Με λιγα λογια λέει οτι το bios δεν αναγνωρίζει τον σκληρό στις λεπτομέριες που όντως ησχυει ενω μου τ αναγνώριζε αρχικα. Αλλά αν bootαρω τα windows απο τον hdd μου βλέπει τον σκληρό σαν τοπικό D

Edit

Παιδιά μετα απο τις πολλες απόπειρες με φορμάτ και install των windows τα παρατησα κ απλα τα ανοιξα απο τον hdd και έτσι όπως άνοιγε μου έβγαλε ενα μήνυμα που ελεγε εγκατάσταση σκληρού μου έκανε ενα restart και συνέχισε την εγκατάσταση των windows στο σκληρό και απλα άνοιξε και λειτουργεί κανονικά. Δεν ξέρω τι να σας πω ειλικρινά δεν ξέρω τι έγινε αλλά πλεον δουλεύει

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...