Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μου φαινεται οτι δεν γυρναει....ειναι ενα μαυρο γραναζακι? τωρα βασικα ειμαι στη δουλεια. γιατι αν ειναι αυτο δεν γυρναει. γιατι το κοιταξα απο το τζαμακι και δεν γυρνουσε.... το εχω συνδεσει στο τροφοδοτικο με τον ανταπτορα. στα 12ν . να το εβαζα στην mb?κατι μου λεει οτι δεν δουλευει γιατι δεν εκανε θορυβο.... Μητρική όχι με τίποτα παίζει να κάνεις ζημιά Απευθείας τροφοδοσία είτε 12 v είτε 7 η οποίο καλώδιο σε βολεύει τέλος πάντων Αν δεν δούλευε έπρεπε η θερμοκρασίες σου να φτάσουν στο Θεό σε χρόνο ρεκόρ Δες ότι πατάει καλά το molex Δοκίμασε στα 12vγια αρχή Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τώρα ήρθα σπίτι να το δω. Θερμοκρασίες νορμάλ έχω σε idle 23-26 θα δω τώρα το μολεξ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Τώρα ήρθα σπίτι να το δω. Θερμοκρασίες νορμάλ έχω σε idle 23-26 θα δω τώρα το μολεξ αμα εχεις τετοιες θερμοκρασιες τοτε σιγουρα δουλευει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 16 Ιανουαρίου 2016 τελικα δουλευει.ειδα ενα βιντεο στο youtube και ακουσα τον ηχο που κανει... οποτε ολα οκ! σε ευχαριστω πολυ για το χρονο σου!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα