Moderators Inuyasha Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 30 Οκτωβρίου 2015 εβαλες backplate απο αλλη υδροψυξη? η απο αεροψυξη? βασικα δεν ειδα ποια απο τις δυο δεν εχει backplateΔεν μπορώ δει σημασία από τι είναι το backplate όλα την ίδια δουλειά κάνουν Και τα 2 το ίδιο mounting bracket έχουν, τα παρεκλομενα που ανέφερα είναι ότι αλλάζουν είναι τα καλώδια τροφοδοσίας Alphacool έχει αν θυμάμαι καλά 5,7,9,12v ενώ η coolermaster 7,12v Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
volos27 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 βαλτε την ψυκτρα να βγαζει αερα ,δεν μαζευει πολυ σκονη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 επαναφερω το θεμα καθως εγινε η αγορα της alphacool eisberg 240. και θελω να κανω μια ερωτηση. οι ανεμιστηρες ειναι καλυτερα να τραβανε αερα απο εξω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 επαναφερω το θεμα καθως εγινε η αγορα της alphacool eisberg 240. και θελω να κανω μια ερωτηση. οι ανεμιστηρες ειναι καλυτερα να τραβανε αερα απο εξω?Αυτό θα το δεις ανάλογα το κουτί σου που θα βάλεις το ψυγείο για να καθορισεις αν θα βάζουν η θα βγάζουν αέρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 κοιτα τωρα εχω το haf932. χωρις την υδροψυξη 2 εβαζαν 2 εβγαζαν. θα βγει ο ενας που ειναι στο πανω μερος του κουτιου που βγαζει. οποτε παμε 2 ιn kai 1 out. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 κοιτα τωρα εχω το haf932. χωρις την υδροψυξη 2 εβαζαν 2 εβγαζαν. θα βγει ο ενας που ειναι στο πανω μερος του κουτιου που βγαζει. οποτε παμε 2 ιn kai 1 out.οπότε από ότι καταλαβα θα βάλεις το ψυγείο επάνω Οριζόντια, οπότε καλύτερα βάλε να βγάζει αέρα έξω από το κουτί Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ακριβως ετσι θα μπει. λογικα ομως δεν θα ηταν καλυτερα να βαζει? τεσπα δεν πειραζει θα γινει και αλλαγη κουτιου μεσα στον αλλο μηνα.εισαι ευχαριστημενος απο τη συγκεκριμενη? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 ακριβως ετσι θα μπει. λογικα ομως δεν θα ηταν καλυτερα να βαζει? τεσπα δεν πειραζει θα γινει και αλλαγη κουτιου μεσα στον αλλο μηνα.εισαι ευχαριστημενος απο τη συγκεκριμενη? Nαι ημουν αρκετα ευχαριστημενος την αλλαξα γιατι μετα απο καιρο αποφασισα να ξανα γυρισω σε custom loop Επειδη εχω haf σε αλλο pc βεβαια , της καλυτερες θερμοκρασιες της ειχα πετυχει εχοντας εισαγωγη αερα απο μπροστα και απο κατω (διπλα απο το psu) και εξαγωγη τον πισω ανεμηστηρα και τους επανω Οταν ειχα την custom υδροψυξη στο haf της καλυτερες θερμοκρασιες της ειχα πετυχει βαζοντας εισαγωνη μπροστα κατω και πισω και εξαγωγη τους επανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 εμενα τωρα στο haf μπροστα βαζει πισω βγαζει και ο πλαινος παλι βαζει αερα. πανω ειναι κενο για την υδροψυξη! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 εμενα τωρα στο haf μπροστα βαζει πισω βγαζει και ο πλαινος παλι βαζει αερα. πανω ειναι κενο για την υδροψυξη! Tον πλαινο τον ειχα βγαλει μεγαλυτερο προβλημα δημιουργουσε παρα βελτιωνε θερμοκρασιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 εχω ενα ανεμηστηρι που καθεται. να τον βαλω κατω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 εχω ενα ανεμηστηρι που καθεται. να τον βαλω κατω? Eγω ειχα βαλει ενα coolermaster του κιλου βοηθησε αρκετα πολυ παραπανω απο τον πλαινο ανεμηστηρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μολις τελειωσα την εγκατασταση.συνεδεσα την αντλια στα 12v απο το τροφοδοτικο. εχει κατι σαν γραναζακι.αυτο πρεπει να κινητε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Inuyasha Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μολις τελειωσα την εγκατασταση.συνεδεσα την αντλια στα 12v απο το τροφοδοτικο. εχει κατι σαν γραναζακι.αυτο πρεπει να κινητε?Ναι στην ουσία είναι η αντλία πως τα πάει από θόρυβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leriban Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2016 μου φαινεται οτι δεν γυρναει....ειναι ενα μαυρο γραναζακι? τωρα βασικα ειμαι στη δουλεια. γιατι αν ειναι αυτο δεν γυρναει. γιατι το κοιταξα απο το τζαμακι και δεν γυρνουσε.... το εχω συνδεσει στο τροφοδοτικο με τον ανταπτορα. στα 12ν . να το εβαζα στην mb?κατι μου λεει οτι δεν δουλευει γιατι δεν εκανε θορυβο.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα