giannis97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπερα ειχα ενα smartphone το οποιο εχω πουλησει και αγορασα ενα αλλο, δεν ξερω ακριβως πως εγινε αλλα ειχα μουσικη βιντεο και πολλα αλλα αρχεια μεσα στην sd card τα οποια χαθηκαν, θα ηθελα με καποιο τροπο να τα επαναφερω, δοκιμασα αρκετα προγραμματα και εφαρμογες για το κινητο αλλα παρατηρησα πως δεν τα γραφει με το ονομα τους οπως ηταν πριν τα τραγουδια κυριως, βαζει δικα τους ονοματα, πχ στην μουσικη ελεγε 001 στο πρωτο κομματι, εχετε να μου προτεινεται ενα καλο προγραμματακι η εφαρμογη;
soteras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μαλλον δεν ήταν ποτέ στην SD Εκτός και αν δεν έσβησες το μαιλ απο το κινητό αν είχες βάλει και έγινε εκεί η λαλακία γενικά έχεις χάσει κάτι αλλο
giannis97 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 ηταν σιγουρα στην SD, εχεις να μου προτεινεις καποιο καλο προγραμματακι;
saruman123 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Φωτογραφιες-βιντεο στην sd photorec: http://www.cgsecurity.org/wiki/TestDisk_Download
giannis97 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Εχεικαποιος να μου προτεινει καποιο προγραμμα;
tsilitheo1 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 31 Οκτωβρίου 2015 Κουμπωσε την σε pc ή λαπτοπ και τρεξε το recuva... Free ειναι αλλα καλο..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα