seaofwine Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ρε παιδιά καλημέρα. Έχω αυτό το ρούτερ εδώ και ένα μήνα και προσπαθώ να καταλάβω πως κλείνει για να το απενεργοποιώ τη νύχτα. Η μόνη λύση που βρήκα είναι να βγάζω το καλώδιο ... ξέρει κανείς κάτι; Ευχαριστώ
goana12 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Εχω κι εγω αυτο το ρουτερ. Απλα το εχουν φτιαξει να μην κλεινει (δεν εχει δικοπτη). Ισως το θεωρησαν περιττο, μιας και ειναι VOIP ρουτερ, υποστηριζοντας ετσι τηλεφωνια που θελει συνεχη παροχη ρευματος για να δουλευει.. Εγω παντως επειδη δεν εχω VOIP τηλεφωνια, το κλεινω το βραδυ κλεινοντας το UPS.
poulinos Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Νοεμβρίου 2015 α.δεν βρισκω λογο να κλεινεις το ρουτερ καν.καποιοι το κανουν για θεματα ακτινοβολιας wi fi αλλα οταν εχουν αλλα 20 wifi τριγυρω και οταν εχουν ασυρματα τηλεφωνα οπως και κινητα διπλα ποιος ο λογος?επισης πολλα ρουτερ δεν εχουν διακοπτη on/off γιατι ναι υποτιθεται οτι δεν το κλεινεις ποτε και αμα κολλησει ειτε restart απο το μενου ειτε απο το ρευμα.και μη voip ρουτερ δεν εχουν διακοπτη.οπως και το αναποδο.εχω technicolor 784 με voip και εχει διακοπτη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα