Demon Lord Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλημέρα παιδιά. Όπως λέω και στο τίτλο, αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το windows media player σε windows 8.1 και συγκεκριμένα δε μου εμφανίζει τη μουσική μου. Πιο συγκεκριμένα, αν βάλω ένα τραγούδι στο φάκελο "Μουσική" ή ένα απλό φάκελο με τραγούδια τα αναγνωρίζει και τα προσθέτει κανονικά. Αν όμως μέσα στο φάκελο "Μουσική" βάλω ένα γενικό φάκελο ας πούμε Iron Maiden και μέσα υποφακέλους το κάθε άλμπουμ τους τότε αρνείται να τα εμφανίσει. Να σημειώσω πως πριν λίγες μέες τα εμφάνιζε κανονικά και πως όλες οι βιβλιοθήκες και τα Paths του wmp είναι όλα στο default. Τι στο καλό έπαθε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Υ/Γ: αν είναι σε λάθος section παρακαλώ να μετακινηθεί!
MedicGod Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 παίζει να είναι λάθος των windows γι'αυτο κατέβασε κανενα αλλο video-player.!
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Στην βιβλιοθήκη νομίζω έχει επιλογή για ανανέωση της βιβλιοθήκης μουσικής.
Demon Lord Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 @MedicGod δοκίμασα και winamp αλλά δε με βόλεψε @dimitris85 αυτό το δοκίμασα πρώτο αλλά δεν τελικά δούλεψε μόνο του who knows
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα