jonhh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλησπερα , εχω ενα pc που στην εκκινηση βγάζει ερρορ πως λείπει ο φακελος system.. Ακολουθω τη διαδιακασία αυτή https://support.microsoft.com/en-us/kb/307545και εκει που εκετελεις τις εντολές μου βγάζει miising file.. λείπει ο φακελος system... το δημιουργώ με mkdir system και μετά οταν πάω να εκτλεσω την εντολή copy c:\windows\system32\config\system c:\windows\tmp\system.bak μου βγαζει πως COPY doesnt suppport wildcards or directory copies... τι κάνω λάθος?
MSSB Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Επιτέλους XP. Ένα αληθηνό λειτουργικό! Βάλε το δισκάκι των Windows και κάνε repair. http://www.michaelstevenstech.com/XPrepairinstall.htm#RI 1
jonhh Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 καλα.. μάλλον θα το πεταξω απο το παράθυρο...\
MSSB Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Άμα δεν γίνεται με το repair του CD, σώσε τα αρχεία σου σε κάποιο εξωτερικό μέσο, με κάποιο live CD και μετά κάνε format. Live CD των XP μπορείς να κατεβάσεις από εδώ δωρεάν. http://getintopc.com/softwares/operating-systems/windows-xp-live-cd-free-download/ αληθινό*
BlueBlood7 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί προσπαθείς να κάνεις την διαδικασία μέσα από τα win. Θα την κάνεις μέσω live cd. Χρησιμοποίησε π.χ. το Hirens Boot cd και μπες με τα mini XP. Το registry καταχωρεί σε διαφορετικές ημερομηνίες διαφορετικές 5άδες των 5 αρχείων system-software-sam-security-default. Η τελευταία 5άδα είναι η τρέχουσα. Αυτά τα αρχεία τα κάνεις .bak όπως σωστά λέει η διαδικασία που ανέφερες. Στη συνέχεια βρίσκεις τον φάκελο που περιέχει τα 5 αρχεία και έχει μια ημερομηνία προηγούμενη και που λειτουργούσε σωστά ο υπολογιστής. Τα κάνεις αντιγραφή και τα κάνεις επικόλληση εκεί που έκανες προηγουμένως τα .bak. Αυτή είναι η διαδικάσία, απλά δεν θυμάμαι που ακριβώς μπαίνεις γιατί έχω 1,5 χρόνο να ασχοληθώ. Αν την βρω ή την θυμηθώ θα επανέλθω. Δεν χρειάζεται να κάνεις format, παρα μόνο για κάποιο λόγο δεν λειτουργήσει το παραπάνω.
jonhh Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σου βγάζει αυτό το μήνυμα γιατί προσπαθείς να κάνεις την διαδικασία μέσα από τα win. Θα την κάνεις μέσω live cd. Χρησιμοποίησε π.χ. το Hirens Boot cd και μπες με τα mini XP. Το registry καταχωρεί σε διαφορετικές ημερομηνίες διαφορετικές 5άδες των 5 αρχείων system-software-sam-security-default. Η τελευταία 5άδα είναι η τρέχουσα. Αυτά τα αρχεία τα κάνεις .bak όπως σωστά λέει η διαδικασία που ανέφερες. Στη συνέχεια βρίσκεις τον φάκελο που περιέχει τα 5 αρχεία και έχει μια ημερομηνία προηγούμενη και που λειτουργούσε σωστά ο υπολογιστής. Τα κάνεις αντιγραφή και τα κάνεις επικόλληση εκεί που έκανες προηγουμένως τα .bak. Αυτή είναι η διαδικάσία, απλά δεν θυμάμαι που ακριβώς μπαίνεις γιατί έχω 1,5 χρόνο να ασχοληθώ. Αν την βρω ή την θυμηθώ θα επανέλθω. Δεν χρειάζεται να κάνεις format, παρα μόνο για κάποιο λόγο δεν λειτουργήσει το παραπάνω. ok σευχαριστώ πολυ!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα