chrikoss Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω εγκαταστήσει σε ένα mbp (13 inch, early 15) windows 8.1 (γνήσια, μέσω bootcamp). Το λειτουργικό μου είναι Yosemite 10.10.5 .Παρατηρείται λοιπόν το εξής φαινόμενο: Το partition εμφανίζεται σαν boot option (κάνει κανονικά boot στα windows και δουλεύουν τέλεια) αλλά δεν εμφανίζεται σαν δίσκος στο OSX. Δεν υπάρχει ούτε στο desktop ούτε στη sidebar του finder. Ανοίγοντας το disk utility, φαίνεται μεν, αλλά με ένα αχνό γκρι διαφορετικό από τον main disk. Μπορώ βέβαια να τον επιλέξω και να κάνω verify και repair και παρότι οι εντολές εκτελούνται επιτυχώς, το πρόβλημα παραμένει.Καμμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη γνώμη σας. Έχω εγκαταστήσει σε ένα mbp (13 inch, early 15) windows 8.1 (γνήσια, μέσω bootcamp). Το λειτουργικό μου είναι Yosemite 10.10.5 .Παρατηρείται λοιπόν το εξής φαινόμενο: Το partition εμφανίζεται σαν boot option (κάνει κανονικά boot στα windows και δουλεύουν τέλεια) αλλά δεν εμφανίζεται σαν δίσκος στο OSX. Δεν υπάρχει ούτε στο desktop ούτε στη sidebar του finder. Ανοίγοντας το disk utility, φαίνεται μεν, αλλά με ένα αχνό γκρι διαφορετικό από τον main disk. Μπορώ βέβαια να τον επιλέξω και να κάνω verify και repair και παρότι οι εντολές εκτελούνται επιτυχώς, το πρόβλημα παραμένει. Καμμιά ιδέα? Δεν κανει mount με λιγα λογια το bootcamp partition. Εχεις καποιο πρόγραμμα σαν το tuxera ntfs ή paragon ntfs εγκαταστημένο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CheOnWeb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα σε όλους. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα και θα ήθελα τη γνώμη σας.[/size] Έχω εγκαταστήσει σε ένα mbp (13 inch, early 15) windows 8.1 (γνήσια, μέσω bootcamp). Το λειτουργικό μου είναι Yosemite 10.10.5 .Παρατηρείται λοιπόν το εξής φαινόμενο: [/size]Το partition εμφανίζεται σαν boot option (κάνει κανονικά boot στα windows και δουλεύουν τέλεια) αλλά δεν εμφανίζεται σαν δίσκος στο OSX. Δεν υπάρχει ούτε στο desktop ούτε στη sidebar του finder. [/size]Ανοίγοντας το disk utility, φαίνεται μεν, αλλά με ένα αχνό γκρι διαφορετικό από τον main disk. Μπορώ βέβαια να τον επιλέξω και να κάνω verify και repair και παρότι οι εντολές εκτελούνται επιτυχώς, το πρόβλημα παραμένει.[/size]Καμμιά ιδέα?[/size] Αν κάνεις manual mount απ' το disk utility, τον βλέπει; Και αν ναι, μετά το restart τον ξαναχάνει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrikoss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Ναι, τομ βλέπει προσωρινά αλλά μετά το restart τον ξαναχάνει. Έχω εγκατεστημένο το Paragon NTFS for Mac 14. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atheatos Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Δοκίμασε να κάνεις nvram reset. https://support.apple.com/el-gr/HT204063 Αν και καλό είναι να ξανακάνεις εγκατάσταση το paragon αφού το κάνεις uninstall με το uninstaller του. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrikoss Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Οκτωβρίου 2015 Σευχαριστώ πολύ, τα έκανα και τα δύο. Το θέμα λοιπόν δημιουργείται από το NTFS for Mac (τη συγκεκριμένη έκδοση) αφού μόλις το απεγκατέστησα, ο δίσκος εμφανίστηκε. Μόλις το ξαναεγκατέστησα, πάλι τα ίδια. Τέλος πάντων, φαντάζομαι ότι θα λυθεί με κάποιο μελλοντικό update. Ευχαριστώ πολύ για τη βοήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα