technology_guy Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Θέλω να αγοράσω μια εφαρμογή επί πληρωμή από το App Store ή μια ταινία από το iTunes Store μέσω δωροκάρτας iTunes. Ας υποθέσουμε ότι δεν μου αρέσει γιατί τον χ λόγο και θέλω να την διαγράψω. Τα χρήματά μου θα έρθουν πίσω στην δωροκάρτα; (κάνω αυτήν την ερώτηση εκ μέρους ενός φίλου μου που δεν έχει λογαριασμό στο ινσόμνια και θέλει να κάνει την παραπάνω πράξη, αλλά δεν ξέρει τίποτα για την επιστροφή χρημάτων όπως κι εγώ) Επεξ/σία 26 Οκτωβρίου 2015 από technology_guy
georgeadams Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ναι, μπορείς να ζητήσεις Refund. Το πρώτο αποτέλεσμα στο google είναι αρκετά επεξηγηματικό: How to get a refund for iTunes or App Store purchases. [offtopic] Θα απευθυνθώ σε αυτό το τόπικ γιατί δεν θέλω να ανοίγω καινούριο. Γιατί, κοστίζει κάτι να ανοίξεις καινούριο τόπικ; Το μετέφερα εγώ σε νέο. Κάνοντας άσχετες ερωτήσεις σε τοπικ με άλλο θέμα δεν βοηθάς τον εαυτό σου να βρει εύκολα απάντηση, καθώς κάποιος που μπορεί να ξέρει να σου απαντήσει μπορεί να μην μπει στο τοπικ αφού ο τίτλος του θα αφορά άλλο, άσχετο πράγμα. [/offtopic]
technology_guy Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ναι, μπορείς να ζητήσεις Refund. Το πρώτο αποτέλεσμα στο google είναι αρκετά επεξηγηματικό: How to get a refund for iTunes or App Store purchases. [offtopic] Γιατί, κοστίζει κάτι να ανοίξεις καινούριο τόπικ; Το μετέφερα εγώ σε νέο. Κάνοντας άσχετες ερωτήσεις σε τοπικ με άλλο θέμα δεν βοηθάς τον εαυτό σου να βρει εύκολα απάντηση, καθώς κάποιος που μπορεί να ξέρει να σου απαντήσει μπορεί να μην μπει στο τοπικ αφού ο τίτλος του θα αφορά άλλο, άσχετο πράγμα. [/offtopic] Ωραία ευχαριστώ πολύ για την απάντηση και την μεταφορά!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα