Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά χαρά. Εχω 2play από τη Forthnet με το παραπάνω router. Τον τελευταίο χρόνο έχω αντιμετωπισει αρκετα προβληματα. Πολλα πιθανο απο αγνοια δικη μου.

Πχ δεν μπορουσα να συνδεσω 2 καινουριους υπολογογιστες και αναγκαστηκα να απ ενεργοποιήσω το wpa / wep μετά από πολλες προσπαθειες να συνδεομαι μ αυτά.

Η αλήθεια είναι ότι δε με ενοχλούσε να μοιράζομαι το ίντερνετ μου στο οποίο συνδέεται περιστασιακά / σπάνια κανενας γειτονας.

Τελευταία αυτο που γίνεται όμως είναι οτι το ίντερνετ σέρνεται. Μπαίνω με τα χιλια ζορια στη σελιδα του ρουτερ που καθυστερεί τραγικά να εμφανιστεί (3-4 λεπτά - ΑΝ εμφανιστεί) και δεν εμφανίζονται άλλες συσκευές παρά οι δικές μου. Συμπεραίνω -διορθωστε με αν κανω λαθος- ότι μαλλον φταίει η συσκευή μου. Εκανα και reset αλλά δε διορθωθηκε κάτι. Επίσης παλιότερα πρέπει να είχα βάλει και το τελευταίο λογισμικό της.

Πιστεύετε οτι μπορεί να φταίει το router?

Με ποια συσκευή με καλή εκπομπή θα μπορούσα να το αντικαταστήσω;

Πάνε πολλά χρόνια από τοτε που μου είχε δώσει η forthnet τους κωδικούς. Αν δεν τους βρω, πως μπορώ να τους ζητήσω;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

α.καντο hard reset ξανα.

β.δοκιμασε firmware update ειτε generic ειτε απο το site της forthnet.

8.2.6.5 generic για το v7 και 8.2.7.8 generic για το v8.

αντιστοιχα 8.2.7.7 forthnet firmware για το v7 και 8.2.7.8 για το v8.

αν και παλι τα ιδια και δεν φταιει κατι στο pc τοτε δοκιμασε με αλλο ρουτερ.ισως με ανανεωση συμβολαιου να σου δωσουν αλλο .τελευταια εδιναν το technicolor 5136v2.ειναι στην ουσια thomson.ενα απλο ωραιο σταθερο ρουτερακι.παραξενο να μην παιζουν με wpa2 ή εστω με wpa.δοκιμασε και με καλωδιο να δεις αν αργει.αλλα δες και με αλλο pc.

απο εκει και περα.αν σου δωσει η forthnet ρουτερ τοτε με το που το βαλεις πανω θα τραβηξει αυτοματα τα username/password .αν ειναι να σου δωσουν zte οχι πηγαινε καλυτερα και παρε ενα απο το εμποριο.απο το εμποριο μπορεις α.να δεις το sticky θεμα για αγορα adsl router ή να στο γραψω εδω μπορεις να παρεις το tp link 8970 που ειναι ωραιο.εξαρτατε τα λεφτα που θες να δωσεις.εκει θα πρεπει να περασεις εσυ τους κωδικους.παιρνεις τηλεφωνο και με sms σου στελνουν το password.το username και να μην το εχεις στο λενε.υπαρχουν και προγραμματα που μπορεις μεσα απο το router να κανεις reveal τα αστερακια και να δεις το password.ενα ειναι το asterie πχ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...