Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω σπάσει σε S60 Lenovo ,το digitizer και σε μερικά σημεία δεν πιάνει,ενώ η οθόνη δουλεύει κανονικότατα,το έχω λύσει ολόκληρο ,και πρώτη φορά συναντώ κάτι τέτοιο.

Δεν μπορώ να αφαιρέσω την οθόνη είτε το digitizer γνωρίζει κανείς τίποτα ;

Αν ναι,ευχαριστώ :)

Δημοσ.

Πρωτη φορα συναντας κατι τετοιο.... Μαλλον εννοεις πρωτη φορα "ξεκοιλιασες" κινητο....

Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά.Για να το γράφω εσύ τι λες να είμαι κανένας που δεν ξέρει τίποτα τελείως;

Πρώτη φορά , συναντώ κινητό που το τζάμι (digitizer) μαζί με την οθόνη και το πλαστικό είναι ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ μαζί ,και δεν βγαίνει ούτε με heat gun ούτε ,με κουμπώματα.

Θες να στο αναλύσω και άλλο; ή θα γράψεις καμία εξυπνάδα;

Εγώ ρώτησα ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

Δεν με ενδιαφέρει άλλη απάντηση.

Δημοσ.

Όχι, δεν είναι η πρώτη φορά.Για να το γράφω εσύ τι λες να είμαι κανένας που δεν ξέρει τίποτα τελείως;

Πρώτη φορά , συναντώ κινητό που το τζάμι (digitizer) μαζί με την οθόνη και το πλαστικό είναι ΕΝΟΠΟΙΗΜΕΝΑ μαζί ,και δεν βγαίνει ούτε με heat gun ούτε ,με κουμπώματα.

Θες να στο αναλύσω και άλλο; ή θα γράψεις καμία εξυπνάδα;

Εγώ ρώτησα ΑΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ!

Δεν με ενδιαφέρει άλλη απάντηση.

Δειξε λιγο σεβασμο στο ατομο που προσπαθει ισως να σε βοηθισει ειτε ασχετη ειτε οχι η απαντηση του δν δικαιολογη τετοια συμπεριφορα!

Δημοσ.

Δειξε λιγο σεβασμο στο ατομο που προσπαθει ισως να σε βοηθισει ειτε ασχετη ειτε οχι η απαντηση του δν δικαιολογη τετοια συμπεριφορα!

γιατί δικαιολογείτε η ειρωνεία περί πιθανής πρώτης μου φοράς σε κάτι ; Χρειάζομαι υπόδειξη σε κάτι ;

Απλά ζήτησα την βοήθεια όσων γνωρίζουν. Αν δεν γνωρίζεις δεν υπάρχει λόγος να γράψεις.

Σ'ευχαριστώ για την απάντηση σου όμως εσένα παρότι ήταν τέτοια.

Δημοσ.

βλεπω οτι το ανταλακτικο οθονη και αφης παει σαν ενα κοματι.λογικα ειναι ενιαιο και δεν χωριζει,και μαλλον το εκαναν ετσι για να γλυτωσουν το εξτρα τζαμι της οθονης,και για να γινει λεπτο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

βλεπω οτι το ανταλακτικο οθονη και αφης παει σαν ενα κοματι.λογικα ειναι ενιαιο και δεν χωριζει,και μαλλον το εκαναν ετσι για να γλυτωσουν το εξτρα τζαμι της οθονης,και για να γινει λεπτο.

Ναι,το κατάλαβα. Αυτό βλέπω και εγώ ότι δεν γίνεται να αφαιρεθεί και με heat gun και με οτιδήποτε έχω σκεφτεί ακόμα και με τράβηγμα από κενό αέρος.

Καμία σχέση με άλλα κινητά που έχω αλλάξει.

Οπως βλεπεις εδω http://www.parts4repair.com/touch-screen-digitizer-for-lenovo-s60-white/και εδω

https://m.youtube.com/results?q=lenovo%20s60%20digitizer&sm=12αλλαζει.... Αν εσυ δεν εχεις τα skills , δεν χρειαζεται να εισαι νευρικος και επιθετικος...

Το ότι δίνουν digitizer δεν σημαίνει ότι "αλλάζει" εχθές είχα συζήτηση με την ίδια την Lenovo και με είπαν ότι το S60-A που λειτουργεί στην Ελλάδα, ΔΕΝ αλλάζει μόνο 1 από τα 2 καθώς το ΈΧΟΥΝ ενιαίο σαν κομμάτι.

Το ξέρεις επίσης ότι ΚΑΝΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ που μου έδειξες ,ΔΕΝ δείχνει ότι αλλάζει ε; Όπως επίσης ότι άλλο η οθόνη του -W και του -Τ Lenovo S60 και άλλο του -A.

Θα συνεχίσεις ακόμα;

Μια χαρά έχω τα skills , παρακαλώ αφού δεν πρόκειται να βοηθήσεις να μην ξανά απαντήσεις ΑΦΟΥ δεν γράφεις κάτι ουσιαστικό.

Να είσαι καλά.

Y.Γ. Να προσθέσω φυσικά ότι οδηγός για το μοντέλο -t -w υπάρχει όντως στα Ρώσσικα βίντεο και έχει ελάχιστα views,δεν υπάρχει "κανονικά" άλλο βίντεο που να δείχνει.

Αν θελήσει κάποιος μπορώ να του δώσω φώτο για να καταλάβει το "ενοποιημένο" πλαστικό,τι εννοώ.

Επεξ/σία από AccountSaver
Δημοσ.

S60 γραφεις ομορφε και σκετο.... Ουτε w , ουτε t, ουτε a.... Δες και τον τιτλο σου και την περιγραφη σου.... Ουτε και ξερω αν υπαρχουν ,ουτε και θα ασχοληθω παραπανω... Και δεν ειναι οτι δεν θελω να βοηθησω.... Μπορεις να δεις αν ψαξεις λιγο.... Αλλα τι να βοηθησω σε ενα πραγμα που εχεις διαγραψει ηδη την πορεια του... Αφου οπως λες δεν υπαρχει σκετο digitizer και δεν αλλαζει, αγοραζεις πακετο οθονη-digitizer..

Δημοσ.

S60 γραφεις ομορφε και σκετο.... Ουτε w , ουτε t, ουτε a.... Δες και τον τιτλο σου και την περιγραφη σου.... Ουτε και ξερω αν υπαρχουν ,ουτε και θα ασχοληθω παραπανω... Και δεν ειναι οτι δεν θελω να βοηθησω.... Μπορεις να δεις αν ψαξεις λιγο.... Αλλα τι να βοηθησω σε ενα πραγμα που εχεις διαγραψει ηδη την πορεια του... Αφου οπως λες δεν υπαρχει σκετο digitizer και δεν αλλαζει, αγοραζεις πακετο οθονη-digitizer..

S60 και το S60 χωρίζεται σε κατηγορίες, το -w / -t / -a ,για την Ελλάδα. Η διαφορά τους είναι στα pin από πίσω. Δεν είναι άλλη ,κατά τα άλλα είναι ολόιδια κινητά.

Ναι,αυτό θα κάνω αναγκαστικά .

• 1 μήνα μετά...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...