Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

To πέτυχα πριν λίγο σε διαφήμιση, το βλέπω και στο site.

http://www.mediamarkt.gr/mcs/product/_LENOVO-G50-80-I5-5200U-6GB-1TB-K%CE%AC%CF%81%CF%84%CE%B1-%CE%93%CF%81%CE%B1%CF%86%CE%B9%CE%BA%CF%8E%CE%BD-2GB-Black-80E502AMGM-,99452,2417009.html?langId=-18#_CF_84_CE_B5_CF_87_CE_BD_CE_B9_CE_BA_CE_AC-_CF_87_CE_B1_CF_81_CE_B1_CE_BA_CF_84_CE_B7_CF_81_CE_B9_CF_83_CF_84_CE_B9_CE_BA_CE_AC

Aξιοπρεπές για τα χρήματά του, πιστεύω.

Από όσο βλέπω ψάχνοντας, με αυτά τα χαρακτηριστικά πρέπει να είναι το Β50-80, κι όχι το G50-80 που έχει το site.

Aν δεν έχουν κάνει πατάτα, για 1ΤΒSSDH, FullHD, 6GBRam, 2GB dGPU (έστω και τη συγκεκριμένη), καλή ευκαιρία δείχνει.

Τη γνώμη σας, γιατί ψάχνει και η κοπελιά αυτές τις ημέρες.

Επεξ/σία από Πέτρος
Δημοσ.

Το ερώτημα είναι πότε θα το πάρουν χαμπάρι.

Αν υπάρχει ετοιμοπαράδοτο αύριο το απόγευμα και είναι το Β50, έχει φύγει πιθανότατα.

Δημοσ.

Βάλτε μια τιμη στον τίτλο ή το μυνήμα μη χαρίζουμε κλικ

499 ευρω λεει φιλε paylidis

(oντως μη χαριζουμε κλικ)

Δίκιο έχετε, διορθώθηκε.

Δημοσ.

Kαλημέρα δε νομίζω να έχει γίνει λάθος στην περιγραφή και στα χαρακτηριστικά.

To laptop είναι το μοντέλο
LENOVO G50-80 I5-5200U/6GB/1TB/ Kάρτα Γραφικών 2GB, FULL HD Οθόνη
και υπήρχε και στο skroutz πριν καιρό http://www.skroutz.gr/s/6898414/Lenovo-G50-80-i5-5200U-6GB-1TB-Radeon-R5-M330-FHD-W8.html

Aνέβηκε και το σχετικό video στο facebook πριν από λίγο. https://www.facebook.com/MediaMarktGr
  • Like 1
Δημοσ.

Αυτό είναι και απ`ότι είπε ο υπάλληλος η μνήμη πρέπει να πάει μέχρι 8gb(4+4) απο 4+2, έχει 8gb ssd υβριδικό(έτσι είπε) μέσα στο 1terra, παρ`αυτά του έκανα ένα restart και άνοιξε γρήγορα...

Δημοσ.

Καταρχάς ποια η διαφορά ανάμεσα σε B με G και δεύτερον γιατί να μην περνει πάνω από 8 gb ram όπως τα υπόλοιπα g50-80?

Δημοσ.

Αυτό είναι και απ`ότι είπε ο υπάλληλος η μνήμη πρέπει να πάει μέχρι 8gb(4+4) απο 4+2, έχει 8gb ssd υβριδικό(έτσι είπε) μέσα στο 1terra, παρ`αυτά του έκανα ένα restart και άνοιξε γρήγορα...

Μπορείς να μας πεις τίποτα για την οθόνη του?

Δημοσ.

Το πήρα χθες για την γυναίκα μου. Πρώτες εντυπώσεις (αν και το είδα λίγο ως τώρα.. περισσότερο με teamviewer απ την δουλειά μου της το έστησα) είναι ότι οκ είναι γρήγορο τόσο όσο θα περίμενες από τον συγκεκριμένο επεξεργαστή, μνήμη κτλ.. έχω το lenovo y50-70 εγώ οπότε έχει τον ίδιο σκληρό με τον 8gb ssd υβριδικό. Αν δεν είχα τον i7-4710hq εγώ θα μου φαινόταν σφαίρα, αλλά και πάλι είναι μια χαρά και δεν είδα το παραμικρό κόλλημα τώρα στην αρχή. Γρήγορο ξεκίνημα, αρκετά φορτωμένο με πράγματα της lenovo που σε όσα βρήκα ρυθμίσεις τα απενεργοποίησα.

Το mousepad σχετικά μικρό με τα κουμπιά κάτω κάτω. Της γυναίκας μου έτσι το προτιμά (ένας απ τους λόγους...γυναίκες... που δεν ήθελε το προηγούμενο της λάπτοπ και ας θεωρείται πολύ ανώτερο απ το lenovo) αν και εγώ προτιμώ του y50, μεγαλύτερο και η επιφάνεια να πατιέται και να λειτουργεί σαν πλήκτρα. Το mousepad καλό μου φάνηκε (αν ρυθμίσεις ευαισθησίες κτλ) τα κουμπιά του mousepad δεν με ξετρέλαναν μου φάνηκαν μέτρια ποιότητα. To keyboard φαίνεται ΟΚ, όχι κάτι ιδιαίτερο αλλά όχι και να βαθουλώνει εντελώς σε κάθε πάτημα όπως φτηνότερα. Η αίσθηση των πλήκτρων μέτρια.

Ο ήχος ήταν καλούτσικος και με ρυθμίσεις στο dolby (έβαλα custom και έφτιαξα το eq) έγινε αρκετά καλός για απλό λάπτοπ με απλά ηχεία. Φυσικά μην περιμένετε κάτι ιδιαίτερο αλλά ακούγεται. Η οθόνη ΟΚ. Πρέπει να είναι η κλασσική FHD ΤΝ οθόνη της lenovo (αυτή έχει και το y50 μου) που δεν είναι super-εντυπωσιακή με τα super ζωντανά χρώματα (TN γαρ) μεν αλλά είναι αρκετά καλή και ευχάριστη (δεν χάνει υπό γωνία ιδιαίτερα και είναι αξιοπρεπέστατη στα μάτια μου σε ρεαλισμό και φωτεινότητα). Απ ότι θυμάμαι δεν είναι glossy. Θετικά φυσικά τα 6gb μνήμη (σε σχέση με τα 4gb που έχουν τα περισσότερα σε αυτή την κατηγορία τιμής), η ανεξάρτητη κάρτα γραφικών με δική της μνήμη κτλ.

Έχει πάνω dvd παρόλο που είναι λεπτό σαν laptop (αρχίζει να γίνεται σπάνιο πλέον αυτό) και νομίζω είναι ελαφρύ για την κατηγορία του.

Όπως βρήκα προσωπικά θετικό ότι έχει vga έξοδο (επίσης σιγά σιγά σπάνιο) καθώς το έχω χρειαστεί 2-3 φορές και μου χει λείψει.

Κάμερα, μικρόφωνο κτλ όλα καλά.

Εμφανισιακά, όμορφο είναι.. ανάλογα τα γούστα, αν προτιμάτε αλουμίνια κτλ δεν κάνει, αν δεν σας ενοχλεί το (ποιοτικό σχετικά) πλαστικό με textures κτλ μια χαρά είναι.

Wifi επίσης έχει 802.11ac σαν το y50 μου που θεωρώ ιδιαίτερα θετικό για μένα που έχω ac router.

Γενικά μου φαίνεται ένα αξιοπρεπέστατο laptop, χωρίς την φοβερή ποιότητα κατασκευής και χωρίς gimmicks μεν αλλά χωρίς να είναι και κακή με αρκετά καλά χαρακτηριστικά για 500 ευρώ (σίγουρα πάντως τα 720-730 που βλέπω πχ το b50 ή τα 700-800 που το είχε το media markt το G50 πριν είναι το λιγότερο υπερβολή). Με 80 ευρώ έδιναν extra εγγύηση ότι και να πάθει κλοπή, νερό κτλ την οποία και δεν πήρα μιας και απ ότι κατάλαβα σε αυτή την περίπτωση μετά απο 1-1,5 χρόνο πχ σου γυρνάνε το 60% του ποσού και όχι το σύνολο. Δεν είναι κακό μεν αλλά 80 για να πάρεις πιθανόν 300 ΑΝ πάθει κάτι εκτός κάλυψης εγγύησης, δεν βρήκα και πολύ νόημα για το ρίσκο (φυσικά θα βρεθούν και οι "έξυπνοι" ή αλλιώς λαμόγια που θα το πάρουν και λίγο πριν κλείσει τα 2 χρόνια θα κάνουν "χρήση" με διάφορους τρόπους).

Στα 500 ευρώ νομίζω πως είναι μια χαρά ίσως και VFM (πάντα θα έχουν υπάρξει ή θα υπάρξουν καλύτερες προσφορές, εγώ μιλάω για το τώρα). Πχ το eshop έχει το αντίστοιχο με 4gb μνήμη, χωρίς FHD οθόνη και χωρίς OS πάνω και παραεισαγωγής για 30 ευρώ λιγότερα στο crazy sundays που θεωρώ ότι δεν αξίζει για 30 ευρώ να πας εκεί.

• Like 3
Δημοσ.

κάνε ένα κόπο και γράψε την άποψη σου και εδώ http://www.insomnia.gr/topic/522438-%CE%B2%CE%BF%CE%B7%CE%B8%CE%B5%CE%B9%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CE%B1%CE%B3%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B7%CF%84%CE%BF%CF%85-%CF%85%CF%80%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CE%B3%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B7/page-869, ίσως βοηθήσεις καποιους ενδιαφερόμενους.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...