Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. 

Χρειάζομαι επειγόντως την βοήθεια σας. Ο υπολογιστής μου ξαφνικά σβήνει από μόνος του. Όσο λειτουργεί σε "ρελαντί" και δεν κάνεις χρήση κάποιου προγράμματος ή ίντερνετ δεν έχει θέμα. Μόλις ανοίξεις chrome μαζί με  skype και πχ Team Viewer , μέσα σε ένα 5 λεπτό σβήνει μόνος του. Εντομεταξύ όταν πας να τον ανοίξεις και πατάς το κουμπί μερικές φορές δίνει εντολή να ανοίξει, σβήνει για δευτερόλεπτα και ξανά ξεκινάει μόνο του. Τι μπορεί να φταίει ή μάλλον τι μπορώ να κάνω. 

Με έχει αφήσει στην μέση, γιατί δουλεύω στην πτυχιακή μου και μέσα στην εβδομάδα πρέπει να αποστείλλω κάποια κεφάλαια. 

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας  εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Απο θερμοκρασίες πώς πάει?

Πιο πρόγραμμα είναι κατάλληλο να κάνω μετρήσεις? 

η ερώτηση πηγαίνει και για σένα φίλε μου Kostasspil.  :P

• Like 1
Δημοσ.

Τσεκαρε με Hw monitor και speccy!Specs του pc?

1. Να κάνω μετρήσεις χωρίς να ανοίξω κάποια προγράμματα? 

2. Τι specs θέλεις να σου πω ακριβώς? Λειτουργικά, επεξεργαστή και τέτοια? 

Δημοσ.

1. Να κάνω μετρήσεις χωρίς να ανοίξω κάποια προγράμματα? 

2. Τι specs θέλεις να σου πω ακριβώς? Λειτουργικά, επεξεργαστή και τέτοια? 

Αρχικά τσεκαρε χωρις κανενα προγραμμα και μετα ανοιξε ένα ενα τα προγραμματα με τα οποια συνηθως σου κλείνει! Παραλληα δες τις θερμοκρασίες!

• Like 1
Δημοσ.

1.Ναι μετρησεις σε idle χωρις ανοιχτα προγραμματα σα να εκανες reboot αλλα και με ανοιχτα προγραμμα για κανα 5λεπτο-10λεπτο στο καπακι screenshot!

2.Ναι ολα!

3.Ποσο καιρο τον εχεις;

Δημοσ.

Αρχικά τσεκαρε χωρις κανενα προγραμμα και μετα ανοιξε ένα ενα τα προγραμματα με τα οποια συνηθως σου κλείνει! Παραλληα δες τις θερμοκρασίες!

Στέλνω λίγο της θερμοκρασίες χωρίς κάποιο πρόγραμμα ανοιχτό και πείτε μου την γνώμη σας.. 

image.jpg image.jpg 

1.Ναι μετρησεις σε idle χωρις ανοιχτα προγραμματα σα να εκανες reboot αλλα και με ανοιχτα προγραμμα για κανα 5λεπτο-10λεπτο στο καπακι screenshot!

2.Ναι ολα!

3.Ποσο καιρο τον εχεις;

Λειτουργικό: Windows 7 ultimate

Επεξεργαστής : Intel Core 2 Quad Q8300  2.50 GHz

Ram : 8 GB

Μιτρική : asus p5g41t-m lx2/gb/lpt

Κάρτα Γραφικών: ATI Radeon 5450 HD 

Τον έχω περίπου στα 8 χρόνια. 

• Like 1
Δημοσ.

Άνοιξες το κουτί και περιστρέφεται το φουρφουρι της ψήκτρας ?

φουρφουρί εννοείς το ανεμιστηράκι της ψήκτρας. Αν εννοείς αυτό ναι λειτουργεί.  

Δημοσ.

Ο επεξεργαστης σου φτιάχνει και καφε... ζεστο...! Αρχικά τσεκαρε το ανεμηστηρι αν γυριζει.... 8 χρονια να φανταστω δεν εχεις αλλαξει πάστα! Αρα μιλάμε σιγουρα και για αλλαγη πάστας

• Like 1
Δημοσ.

Ο επεξεργαστης σου φτιάχνει και καφε... ζεστο...! Αρχικά τσεκαρε το ανεμηστηρι αν γυριζει.... 8 χρονια να φανταστω δεν εχεις αλλαξει πάστα! Αρα μιλάμε σιγουρα και για αλλαγη πάστας

Το ανεμηστηράκι γυρίζει κανονικά. ως αναφορά την πάστα τώρα :

1. Ποιά πάστα είναι καλή να αγοράσω? 

2. έχει καποια συγκεκριμένη διαδικάσια? ή απλά βγάζω και τοποθετώ την πάστα ενδιάμεσα ? 

Δημοσ.

Το ανεμηστηράκι γυρίζει κανονικά. ως αναφορά την πάστα τώρα :

1. Ποιά πάστα είναι καλή να αγοράσω? 

2. έχει καποια συγκεκριμένη διαδικάσια? ή απλά βγάζω και τοποθετώ την πάστα ενδιάμεσα ? 

Για πρώτη φορα δωστο σε κάποιον άλλο να στο κανει! Μην το ρισκάρεις μονος σου!Εχω δοκιμάσει noctua και artic silver 5! Τωρα ποια είναι γενικα καλύτερη ας σου απαντησει κάποιος πιο ψαγμένος!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...