Προς το περιεχόμενο

ZTE ή Siemens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα!

Έχω απ'τη HOL το γνωστό ρουτερ ZTE H108N, με το οποίο μέχρις στιγμής δεν έχω κανένα πρόβλημα, και έχω από παλιότερη σύνδεση το Siemens ADSL SL2-141.

Το δίλλημα μου είναι αν πρέπει να αλλάξω το ρούτερ με το Siemens. Θα κερδίσω κάτι ή θα μπω στον κόπο τζάμπα;

Ευχαριστώ :)

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

το siemens sl2 -141 λογικα θα σου εχει καλυτερο Wireless αλλα επειδη ειναι αρκετα πιο παλιο μπορει να σου εχει πιο χαμηλο sync.ειναι πολυ σταθερο σαν ρουτερακι απλα τα siemens πιο πολυ τα Cl110 ειχαν μια ταση αργα η γρηγορα να χαλανε.το sl2 παιζει καλυτερα απο το Cl 110 αλλα παραμενει ενα παλιο ρουτερ με 802.11g

Δημοσ.

δοκιμασε τα και τα 2 και οποιο σου κανει, αυτο να κρατησεις. Πες και σε μας μετα πιο κρατησες και γιατι.

Δημοσ.

απλα μια διευκρινηση.αν δεν εισαι πλεον στην Hol και εχεις αλλαξει παροχο υπολογισε οτι καποια στιγμη θα στο παρουν πισω το ρουτερ ή μαλλον θα στο ζητησουν αλλιως το χρεωνουν.αν εισαι ακομα στην Hol τοτε οκ.η Forthnet το χαριζε το siemens οποτε απο εκει δεν εχεις θεμα.και επισης ασχετα με το θεμα αλλα αν εισαι Hol ζητα 9 ή 6 margin αμα δεν το εχεις κανει για να κερδισεις σε ταχυτητα διοτι απο default σε βαζουν με 11 και χανεις αρκετα ειδικα αμα εχεις καλη γραμμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...