Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα. Εδώ και καιρό σκέφτομια να στήσω μια ιστοσελίδα με λίστα από εστιατόρια, καφέ κτλ κτλ για προσωπικλη χρήση. Και για εξηγήσω, είναι πολλές φορές που λέω ότια θα βγω ή ότι θέλω να φάω κάτι συγκεκριμένο και ΔΕΝ θυμάμαι τι, που πως.... (από μνήμη άστα να πάνε).

Οπότε σκέφτηκα να στήσω μια σελίδα όπου θα "σημειώνω" τα μαγαζιά που μου αρέσουν με διεύθυνση, χάρτη, πληροφορίες και τι μου άρεσε αλλά μόνο για εμένα, άντε και κανά φίλο.

Κοίταξα λίγο για wordpress και directory listing κτλ κτλ αλλά δεν έβγαλα άκρη.

Έχετε καμία δοκιμασμένη πρόταση;

Δημοσ.

Γιατί να μπεις σε τέτοιο κόπο; :P Για πόσα μαγαζιά μιλάμε;

Ένα χαρτί και ένα στυλό δεν κάνουν; Ένα έγγραφο κειμένου;
Ένα like στις σελίδες των εστιατορίων στο facebook ή αλλού;

• Like 2
Δημοσ.

Μαγαζιά νέα βρίσκω συνέχεια. Και είναι πολλές φορές που προσπαθώ να θυμηθώ ένα όταν ήδη είμαι έξω. Οπότε θα ήταν καλή φάση να έχω τη λίστα ονλαϊν για να ψάχνω με το κινητό και να τα μοιράζομαι με φίλους.

Ξέρω ότι είναι πολύ φασαρία αλλά το βλέπω ως πρόκληση!!

Δημοσ.

Επίσης, μπορείς να στείλεις ένα email στον εαυτό σου με αυτά που θέλεις και να το ανανεώνεις όποτε χρειάζεται

Φυσικά η πρόκληση είναι πρόκληση, που ξέρεις μπορεί να βγάλεις και λεφτά :-D

Δημοσ.

Κανονικά, θέλεις ένα smartphone app που να συνδέεται με την "σελίδα" σου. Πας απόξω από κάποιο μαγαζί; Βάζεις τα στοιχεία του στο κινητό σου, πάει στη σελίδα σου. 

Εάν έχεις γνώσεις προγραμματισμού, το κάνεις και μόνος σου. Εάν όχι, πληρώνεις κάποιον προγραμματιστή. 

Δημοσ.

Προσωπικά θα το έφτιαχνα με google map v3.

Μια απλή σελίδα με το google map, βρίσκει που είσαι και πατάς να προσθέσεις την τοποθεσία σου με μερικά σχόλια από κάτω, ή manual πατώντας πάνω στο χάρτη.

Σε κάθε επόμενη επίσκεψη στη σελίδα, σου δείχνει όλα τα αποθηκευμένα markers και πατώντας πάνω στο καθένα τις πληροφορίες γι αυτό.

Με αυτό αποφεύγεις να καταγράφεις κάθε φορά την ακριβή διεύθυνση και τα έχεις και όλα συγκεντρωμένα, το επόμενο βήμα για εμένα θα ήταν να μου εμφανίζει τις περιοχές που είναι πιο κοντά σε εμένα σε απόσταση π.χ χιλιομέτρου και μετά κατηγοριοποίηση/φίλτρα.

Απλό και διασκεδαστικό projectaki μου ακούγεται πάντως αν έχεις όρεξη για τέτοια :)

Δημοσ.

keep.google.com

Σε συνδυασμό με το app στο κινητό.

Εδώ έστησα owncloud σε vps για να μην έχω στη google τις επαφές και το ημερολόγιο στο android.

Για αρχή σκεφτόμουν κάτι όπου θα μπορώ να βάζω όνομα, διεύθυνση και 3-4 πεδία με λέξεις κλειδιά, μπεργκερ, μπυρες, μακαρόνια, λουκουμάδες με σοκολάτα κτλ κτλ.

Μετά ίσως το ανέπτυσα και με χάρτες και άλλες πληροφορίες.

Δημοσ.

geo-tags σε κάποια εφαρμογή (πχ here maps)? 

και εγώ θα χρειαζόμουν κάτι τέτοιο αλλά σίγουρα θα ξεχνάω να κάνω καταχωρήσεις... 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...