kogasdrakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά. Έχω το εξής πρόβλημα. Ενσωματώνω τους υπότιτλους στο αρχείο video (mkv) με το MKVToolNix GUI. Αποθηκεύω σε usb στικ. Παίζω το αρχείο από το USB κανονικά με υπότιτλους για 2 λεπτά και μετά δεν παίζει υποτίτλους αλλά μόνο την ταινια. Στο PC όμως παίζει κανονικά. Ολοκληρωμένη η υπότιτλοι. Έχω τρελαθεί. Δωστε μου την γνώμη σας...Ευχαριστώ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
graphist83 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να τους ενσωματώσεις. Η tv παίζει κανονικά και εξωτερικά αρχεία SUB, srt. Απλά να έχει ίδιο όνομα και να βρίσκεται στο ίδιο φάκελο με το mkv Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pashalitsa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 εγω εχω τηλ panasonic viera.βαζω υποτιτλους μαζι με ταινια στο USB Κ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΟ Η ΤΑΙΝΙΑ.ΕΧΩ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙ Κ UTF8,SRT K ΠΑΛΙ ΤΙΠΟΤΑ.ΜΕ MEDIA PLAYER ΠΑΙΖΕΙ Η ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΠΕΙ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DragonFighter Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Δοκίμασε άλλους υπότιτλους για αρχή. Πιθανόν να έχουν κάποιο θέμα οι υπότιτλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pashalitsa Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 15 Νοεμβρίου 2015 2 ταινιες κ μαλιστα η μια με 7 υποτιτλους.παλι τιποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tzimakos Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Νοεμβρίου 2015 κανε την γραμματοσειρα των υπότιτλων arial greek (ισως τους αναγνωρισει) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα