adtakhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά ψάχνω ένα κινητό για μια μικρή 13χρονη σχετικά φτηνό ώστε να το κάνω δώρο. Ψάχνωντας στον σκρουτζ έπεσα επάνω στο DOOGEE Galicia X5 το οποίο στα χαρακτηριστικά του δίνει -IPS HD οθονίτσα 5" -Dual SIM 3G - ΜΤ 6580 quad core - 1GB RAM - 8GB ROM - Micro SD - Android σκέτα 5.1 - 5MP οπίσθια -2 mp εμπρόσθια -gorilla glass 2.5D (Corning) ??????? (αυτό το 2.5d τι είναι) - Μπαταρία 2400mAh . Φαίνεται καλή περίπτωση στα 80€ ..... http://www.skroutz.gr/s/7487368/Doogee-Galicia-8GB.html Εσείς τι λέτε ?
nikos1982 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 εγω λεω να δεις το lumia 535 λιγο παραπανω σε τιμη αλλα σε σχεση απο το android εχει ποιο σμουθ λειτουγια δεν σκαλονη το λειτουργικο windows στο λες γιατι το εχω σαν κινητό και σε σχεσει με το note 2 που ειναι απο τα καλυτερα κινητά το εχω δει ποιο άνετο. 1
deadendkings Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δέν εχω αποψη για το συγκεκριμενο . Αν δεν κολλας στο λειτουργικο παντως μια καλη περιπτωση πιστευω ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6236848/Microsoft-Lumia-435-8GB.html. Ειμαι κατοχος ενος lumia 625 εδω και ενα χρονο και δεν εχω κανενα παραπονο απο την microsoft . 1 ιντσα μικροτερο απο αυτο που σου αρεσε βεβαια αλλα για την μικρη πιστευω θα ειναι μια χαρα.
adtakhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 εγω λεω να δεις το lumia 535 λιγο παραπανω σε τιμη αλλα σε σχεση απο το android εχει ποιο σμουθ λειτουγια δεν σκαλονη το λειτουργικο windows στο λες γιατι το εχω σαν κινητό και σε σχεσει με το note 2 που ειναι απο τα καλυτερα κινητά το εχω δει ποιο άνετο. Αν ήταν να πάω πιο πάνω σε τιμή θα πήγαινα και στο doogee X5 PRO το οποίο έχει 2GB RAM και 16GB rom . http://www.skroutz.gr/s/7697920/Doogee-Galicia-Pro-16GB.html Το θέμα είναι να μην ξεφύγω όσο το δυνατόν.
Dinos_12345 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Θα την πειράξει αν είναι μεταχειρισμένο; Να της αγόραζες ένα moto G που θα σου βγεί κάτω από 80€
adtakhs Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Δέν εχω αποψη για το συγκεκριμενο . Αν δεν κολλας στο λειτουργικο παντως μια καλη περιπτωση πιστευω ειναι αυτο https://www.skroutz.gr/s/6236848/Microsoft-Lumia-435-8GB.html. Ειμαι κατοχος ενος lumia 625 εδω και ενα χρονο και δεν εχω κανενα παραπονο απο την microsoft . 1 ιντσα μικροτερο απο αυτο που σου αρεσε βεβαια αλλα για την μικρη πιστευω θα ειναι μια χαρα. Στο 435 δεν μου αρέσουν 1) Το ότι έχει μικρότερη οθόνη με μικρότερη ανάλυση. 2) Οτι η κάμερα, αφου είναι για κορίτσι ίσως να είναι σημαντικός παράγοντας , είναι μόλις 2MP η οπίσθια και 0,2MP η εμπρόσθια .... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έιναι καινουρια. Επεξ/σία 25 Οκτωβρίου 2015 από adtakhs
Makeran Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Στο 435 δεν μου αρέσουν 1) Το ότι έχει μικρότερη οθόνη με μικρότερη ανάλυση. 2) Οτι η κάμερα που για ένα κορίτσι ίσως να είναι σημαντικός παράγοντας , είναι μόλις 2MP η οπίσθια και 0,2MP η εμπρόσθια .... ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ. σε τέτοιες περιπτώσεις πρέπει να έιναι καινουρια. Galaxy Grand Neo Plus?
deadendkings Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 samsung με ενα γιγα ραμ δεν θα εκανα δωρο ουτε σε καθηγητη που με αφησε στην ιδια ταξη .πρεπει να μισεις καποιον πολυ για να του το κανεις αυτο.. Ασε που ο φιλος δεν θελει να ανεβει πανω απο τα 100 ευρω οποτε δεν νομιζω να βρεις κατι που να σε καλυπτει περισοτερο σε αυτα τα χρηματα απο αυτο που ποσταρες στην αρχη .απλα δεν εχω αποψη για το συγκεκριμενο οποτε ελπιζω να σε βοηθησουν αλλοι απο το φορουμ για να επιλεξεις .
Pseudonumo Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παντως οχι windows phone σε τετοια ηλικια. Το android με τις τοσες εφαρμογες αρμοζει περισσοτερο.
2.1Ohm Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παντως οχι windows phone σε τετοια ηλικια. Το android με τις τοσες εφαρμογες αρμοζει περισσοτερο. Τι να το κανει ομως αμα κολαει σαν τρελο? Αμα δν βιαζεσε υπαρχει και η κινα η μεταχειρισμενο να παρεις κτ αξιολογο ετσι κ αλλοως αμα ειναι μικρο παιδι σε 2 βδομαδες θα ειναι αγνωριστο..
Pseudonumo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παντως οχι windows phone σε τετοια ηλικια. Το android με τις τοσες εφαρμογες αρμοζει περισσοτερο.Τι να το κανει ομως αμα κολαει σαν τρελο?Αμα δν βιαζεσε υπαρχει και η κινα η μεταχειρισμενο να παρεις κτ αξιολογο ετσι κ αλλοως αμα ειναι μικρο παιδι σε 2 βδομαδες θα ειναι αγνωριστο.. Ειπα απλως οτι το windows ,αν και για ενηλικα χωρις τρελες πολλες απαιτησεις το θεωρω μονοδρομο σε αυτα τα χρημτα, δεν κανει για παιδια!
Makeran Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Ειπα απλως οτι το windows ,αν και για ενηλικα χωρις τρελες πολλες απαιτησεις το θεωρω μονοδρομο σε αυτα τα χρημτα, δεν κανει για παιδια! Xperia E3 δεν κολλάει, είναι μια χαρά Android τηλέφωνο.
panos- Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Xperia E3 δεν κολλάει, είναι μια χαρά Android τηλέφωνο. Συγνώμη, τι κανατε στον Makeran? 2
adtakhs Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά έγινε παραγγελία το DOOGEE X5 . Όταν έρθει και επειδή θα το σετάρω πριν το δωρίσω με την sim του κ.λ.π. θα σας πω και στα γρήγορα εντυπώσεις.
Pseudonumo Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Η καλυτερη επιλογη για την τιμη.πες μας πως θα βγει μονο!ειναι και 5ιντσο και θα πουλαει μουρη
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα