Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να παρακολουθώ ταινίες στο iPhone 6 με υπότιτλους. Τις κατεβάζω από το διαδίκτυο, περνάω τους υπότιτλους, δίνω την ίδια ονομασία στους φακέλους της ταινίας και των υπότιτλων και μετά με το vlc player παρακολουθω την ταινία. Όταν όμως τις περνάω στο iPhone δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους! Κατέβασα το AV HD player αλλά παίζει μόνο στο iPad! Τι μπορώ να κάνω;

Δημοσ.

Καλησπέρα σας. Ήθελα να ρωτήσω πως μπορώ να παρακολουθώ ταινίες στο iPhone 6 με υπότιτλους. Τις κατεβάζω από το διαδίκτυο, περνάω τους υπότιτλους, δίνω την ίδια ονομασία στους φακέλους της ταινίας και των υπότιτλων και μετά με το vlc player παρακολουθω την ταινία. Όταν όμως τις περνάω στο iPhone δεν αναγνωρίζει τους υπότιτλους! Κατέβασα το AV HD player αλλά παίζει μόνο στο iPad! Τι μπορώ να κάνω;

VLC και στο κινητό, και το MXplayer. 

Δημοσ.

Με το vlc δεν παίζει! Το mx player δεν το έχω δοκιμάσει... Θα το δω και θα σας ενημερώσω.. Ευχαριστώ.

Δημοσ.

Παιδιά δεν παίζει με κανένα... Ούτε καν την ταινία... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου εξηγήσει κάποιος πως θα μπορώ να βλέπω ταινίες?

Δημοσ.

Παιδιά δεν παίζει με κανένα... Ούτε καν την ταινία... Υπάρχει κάποιος τρόπος να μου εξηγήσει κάποιος πως θα μπορώ να βλέπω ταινίες?

To imovie το δοκίμασες?

Δημοσ.

Δες την ταινια στο pc που εχει και μεγαλυτερη οθονη. Ειναι πιο ξεκουραστα να παρακολουθεις ολοκληρη ταινια (2-3 ωρες) στο pc παρα στο κινητο. Ασε που δεν ξερω τη μπαταρια θα σου μεινει μετα απο μια ολοκληρη ταινια.

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Εγώ βλέπω ταινίες με το VLC και παίζει μια χαρά. (με υπότιτλους εννοείτε).

Μέσου του HTTP interface, περνάω πρώτα την ταινία και μετά τους υπότιτλους (srt). 

Everything Works Fine.

Δημοσ.

Δες την ταινια στο pc που εχει και μεγαλυτερη οθονη. Ειναι πιο ξεκουραστα να παρακολουθεις ολοκληρη ταινια (2-3 ωρες) στο pc παρα στο κινητο. Ασε που δεν ξερω τη μπαταρια θα σου μεινει μετα απο μια ολοκληρη ταινια.

Δεν έχει σχέση αυτό που λες. Και εγώ έχω τύχει να δω ταινία στο κινητό και μια χαρά είναι, δεν έχουμε PC  όταν είμαστε σε ξενοδοχείο, σε ταξίδι κλπ (που συμβαίνει συχνά, άντε το ipad μαζί λέμε τώρα). Η μπαταρία δεν χαλάει πολύ με τις ταινίες περιέργως. Αλλά ο φίλος ρώτησε άλλο πράγμα. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...