Προς το περιεχόμενο

iPhone 5

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατά πόσο θα άξιζε σήμερα η απόκτηση ενός iphone 5;; Είναι ένα τηλέφωνο που μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς 3 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία στα σημερινά δεδομένα;;

Επίσης υπερέχει ενός android όπως το galaxy s4 και ποιες οι διαφορές του με το iphone 5c;;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

iphone 5 λοιπόν....

Σίγουρα θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στον ανταγωνισμό για 2 χρόνια που σημαίνει πως η χρήση του θα είναι ευχάριστη για άλλα 2 χρόνια ΑΝ δεν του κάνεις αναβάθμιση σε λογισμικό ανώτερο του 7

Το s4 αμφιβάλω αν του χρόνου θα καταφέρει να είναι αλαγκάριστο όπως το 5

Το iphone 5c είναι νεώτερο συγκριτικά με το 5 και καλύτερο. Απλά το 5c έχει πλαστική κατασκευή και καλύτερο επεξεργαστή/κάμερα και γενικα ποιότητα.

Δημοσ.

iphone 5 λοιπόν....

Σίγουρα θα μπορεί να σταθεί αξιοπρεπώς στον ανταγωνισμό για 2 χρόνια που σημαίνει πως η χρήση του θα είναι ευχάριστη για άλλα 2 χρόνια ΑΝ δεν του κάνεις αναβάθμιση σε λογισμικό ανώτερο του 7

Το iphone 5c είναι νεώτερο συγκριτικά με το 5 και καλύτερο. Απλά το 5c έχει πλαστική κατασκευή και καλύτερο επεξεργαστή/κάμερα και γενικα ποιότητα.

Γιατί το 5c έχει καλύτερο επεξεργαστή όταν και τα δύο έχουν τον Α6 και στα ίδια Ghz??

• Like 1
Δημοσ.

Το 5 με το 5c, εσωτερικά είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Η μόνη τους διαφορά είναι πως το 5c έχει ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία.

Σήμερα αξίζει οριακά η αγορά του, μιας και είναι το τελευταίο μοντέλο χωρίς 64-bit CPU και χωρίς υποστήριξη για το Metal API για γραφικά. Όλο και περισσότερα features του iOS χρειάζονται και αξιοποιούν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.

Δημοσ.

Το 5 με το 5c, εσωτερικά είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Η μόνη τους διαφορά είναι πως το 5c έχει ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία.Σήμερα αξίζει οριακά η αγορά του, μιας και είναι το τελευταίο μοντέλο χωρίς 64-bit CPU και χωρίς υποστήριξη για το Metal API για γραφικά. Όλο και περισσότερα features του iOS χρειάζονται και αξιοποιούν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.

Σευχαριστω πολύ για την απάντηση. Θα μου ήταν ιδιαίτερα χρήσιμη μια σύγκριση του με το galaxy s4. Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δημοσ.

Μεταξύ του 5 και του 5c πάντως εγώ θα διάλεγα το 5c. Αν βάλουμε κι άλλα κινητά στη σύγκριση εκεί παίζουν πολλά ρόλο. Καλό είναι να πεις πόσα λεφτά δίνεις, τι περίπου χρήση κάνεις, πόσο καιρό έχεις σκοπό να το κρατήσεις κλπ

iphone 5 λοιπόν....

Κάνεις κάποιο λάθος φίλε μου, όπως γράφτηκε, το 5c με το 5άρι είναι το ίδιο τηλέφωνο σε άλλο case στην ουσία

• Like 1
Δημοσ.

Προς zio10 Η κυρία σύγκριση που θέλω να κάνω είναι μεταξύ 5 και galaxy s4. Με ενδιαφέρει αρκετά η ταχύτητα του κινητού κυρίως σε σερφαρισμα ίντερνετ Από κει και πέρα θέλω κάτι σταθερό και που η οποια απόδοση του θα κρατήσει περισσότερο.

Δημοσ.

Νομίζω θα προτιμούσα το s4 λόγω οθόνης κυρίως. Σε ταχύτητα κλπ δε νομίζω ότι θα δεις ιδιαίτερες διαφορές. Από υποστήριξη νομίζω ότι την επόμενη μεγάλη αναβάθμιση δεν θα την πάρει το 5άρι.

Δημοσ.

Μεταξύ του 5 και του 5c πάντως εγώ θα διάλεγα το 5c. Αν βάλουμε κι άλλα κινητά στη σύγκριση εκεί παίζουν πολλά ρόλο. Καλό είναι να πεις πόσα λεφτά δίνεις, τι περίπου χρήση κάνεις, πόσο καιρό έχεις σκοπό να το κρατήσεις κλπ

Κάνεις κάποιο λάθος φίλε μου, όπως γράφτηκε, το 5c με το 5άρι είναι το ίδιο τηλέφωνο σε άλλο case στην ουσία

Το 5 με το 5c, εσωτερικά είναι σχεδόν πανομοιότυπα. Η μόνη τους διαφορά είναι πως το 5c έχει ελάχιστα μεγαλύτερη μπαταρία.

Σήμερα αξίζει οριακά η αγορά του, μιας και είναι το τελευταίο μοντέλο χωρίς 64-bit CPU και χωρίς υποστήριξη για το Metal API για γραφικά. Όλο και περισσότερα features του iOS χρειάζονται και αξιοποιούν αυτά τα δύο χαρακτηριστικά.

Όντως με συγχωρείτε τα μπέρδεψα λιγάκι...

Πάντως με το iphone θα είσαι καλυμμένος για 3 χρόνια. Το s4 (αν σκεφτούμε πόσο σέρνεται πλέον το s3) σε 1 χρόνο θα είναι τελειωμένο από όλες τις πλευρές. 

Δημοσ.

Όντως με συγχωρείτε τα μπέρδεψα λιγάκι...

Πάντως με το iphone θα είσαι καλυμμένος για 3 χρόνια. Το s4 (αν σκεφτούμε πόσο σέρνεται πλέον το s3) σε 1 χρόνο θα είναι τελειωμένο από όλες τις πλευρές. 

Καλά και με το 5άρι για 3 χρόνια δύσκολο το βλέπω αλλά είναι θέμα χρήσης και αναγκών του καθενός

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...