Technology fan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, Θα ήθελα να μάθω αν γίνεται να περιορίσω την κίνηση του διαδικτύου στο δικό μου λαπτοπ για λόγους οικονομίας. Παραδείγματος χάρη, μερικές φορές κάνω hotspot το κινητό μου και μπαίνω μέσω του 3g, αλλά δεν υπάρχει τρόπος να κάνω limit την ταχύτητα που χρησιμοποιεί το λαπτοπ, το αποτέλεσμα είναι να εξαφανίζονται τα MB στο λεπτό. Το ίδιο πρόβλημα συναντάω όταν μπαίνω σε ένα wifi που μου έδωσε η γειτόνισσα, θέλω να το χρησιμοποιώ και να βλέπω κανα βιντεάκι στο youtube αλλά βλέπω οτι κατεβαίνει πολύ γρήγορα και η μπάρα περιμένει εμένα να το δώ. Δεν θέλω να δημιουργώ πρόβλημα στο ιντερνετ της, μην μετανιώσει που μου το δωσε κιόλας. Υ.Σ.: Πάντα έψαχνα τρόπους για να αυξήσω την ταχύτητα, δεν περίμενα ποτέ οτι θα έψαχνα τρόπους για να τη κατεβάσω.. Ευχαριστώ!
Technology fan Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ωραίος!!! Ευχαριστώ πολύ!! Βέβαια είμαι σε mac αλλά τουλάχιστον ξέρω πως να ψάξω!!!
11demian111 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Για το WiFi της γειτόνισσας μην ανησυχείς, ADSL είναι, δεν πρόκειται να δει διαφορά. Για το hotspot δες αν το μακ σου δίνει επιλογή για metered connection
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα