Προς το περιεχόμενο

Έχει κανείς την ASUS 7100 deluxe combo?

_fanaras_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αγόρασα πρίν πολύ καιρό την κάρτα αυτήν αλλά δεν κατάφερα ποτέ να δουλέψω το TV Tuner που είχε ενσωματωμένο. Επίσης δε δούλεψε καμία είκδοση του WDM Driver που διανέμει η Nvidia και με προβληματίζει. Υπάρχει κάτοχος τησ ίδιας κάρτας γραφικών στον οποίο αυτή δπυλέυει καλά? Μήπως φταίει η μητρική μου (Chainteck 7aja - Via apolo 133)? Παρακαλώ αναφέρετε και το μοντέλο της μητρικής σας όπωσ και το τριπσετ της μπας και βγάλω κανένα νόημα. Ξέρω οτι η κάρτα είναι πλέον παλιά αλλα μεχρι να βρώ το φόρουμ αυτό, είχα ξεχάσει το πρόβλημα και παραμέλησα τις δυνατότητες πολυμέσων που μου παρείχε.

Δημοσ.

Στα Windows 98 kai ME δούλευε ένα προγραμματάκι που είχε στο CD της κάρτας αλλά δέν πρόσφερε πολλές επιλογες για την εγγραφή βίντεο στο σκληρό. Αργότερα βγρήκε ο WDM driver και το ASUS Digital VCR τα οποία δούλευαν μόνο σε συνδυασμό μεταξύ τους και προσέφεραν εκπληκτική ποιότητα εικόνας και πολλές ρυθμίσεις. Περιτό να πω οτι δε λειτούργησε ποτέ. Ακόμη και όταν έβαλα τα XP δεν άλλαξε τίποτα εκτός του οτι έπαψε να δουλέυει και το πρόγραμμα που περιείχε το CD. Γι' αυτό ρίχνω τις ευθύνες στη μητρική μου.

Η ASUS μόλις βγήκαν οι καινούριες κάρτες γραφικών ξέχασε μοντέλα σαν το δικό μου. Η τεχνική υποστριξη έμεινε στάσιμη. Ακόμη και οι οδηγόί για τα νέα μοντέλα(οι οποίοι είναι της nvidia αλλά πειραγμένοι ώστε να λέει το όνομα της ASUS), δε δούλευαν σωστά αλλά έυγαζαν μαύρη οθόνη όταν έμπαινα στα Windows και έπρεπε να κλείσω και να ξανανοίξω την οθόνη μου ώστε να βγάλει εικόνα και να ρυθμίσω την φωτεινότητα μετά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...