MarinaPal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 SOS!!! Καλησπερα ειχα βαλει μια αγγελια στην χρυση ευκαιρια για ενα iphone που πουλαω και μου εστειλε mail ενας ενδιαφερομενος λεγοντας μου διευθηνση κλπ για να το στειλω στην αμερικη και να μου στειλει τα χρηματα σε τραπεζα η Paypal.Πιστεψα πως η καλυτερη επιλογη ειναι το Paypal αν και δεν ξερω σχεδον τιποτα(δεν ηθελα να δωσω τραπεζικο λογαριασμο ποτε δεν ξερεις).Σημερα μου στελνει αυτο :Good morning Hi there i just received a message from paypal now that your money as been deducted from my account successfully so all what you need to do now is to go ahead and make the shipment as soon as possible first thing tomorrow so you can get back to the paypal with the shipment Details such as tracking Number of the shipment and scan copy receipt given to you in postal office once paypal receive this act they will activated you account immediately but the money is still pending on your account now cos they protect both buyer and seller on the internet scam going all around so proceed the item and ship it, And get back to paypal immediately in order to activated your account immediately Τι να κανω και πως ειμαι σιγουρη οτι αν στειλω το κινητο αυτος δεν ειναι απατεωνας και θα παρω τα χρηματα μου?
ProteinShake Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καντου refund και βαλτο στις αγγελίες. Αυτός θα σου πει ότι το κινητό κλάπηκε απο το δέμα και αντε τώρα να πείσεις το paypal ότι έστειλες το πακέτο κανονικά.
makfil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 SOS!!! Καλησπερα ειχα βαλει μια αγγελια στην χρυση ευκαιρια για ενα iphone που πουλαω και μου εστειλε mail ενας ενδιαφερομενος λεγοντας μου διευθηνση κλπ για να το στειλω στην αμερικη και να μου στειλει τα χρηματα σε τραπεζα η Paypal.Πιστεψα πως η καλυτερη επιλογη ειναι το Paypal αν και δεν ξερω σχεδον τιποτα(δεν ηθελα να δωσω τραπεζικο λογαριασμο ποτε δεν ξερεις).Σημερα μου στελνει αυτο :Good morning Hi there i just received a message from paypal now that your money as been deducted from my account successfully so all what you need to do now is to go ahead and make the shipment as soon as possible first thing tomorrow so you can get back to the paypal with the shipment Details such as tracking Number of the shipment and scan copy receipt given to you in postal office once paypal receive this act they will activated you account immediately but the money is still pending on your account now cos they protect both buyer and seller on the internet scam going all around so proceed the item and ship it, And get back to paypal immediately in order to activated your account immediately Τι να κανω και πως ειμαι σιγουρη οτι αν στειλω το κινητο αυτος δεν ειναι απατεωνας και θα παρω τα χρηματα μου? Πριν κάνεις οποιαδήποτε ενέργεια, διάβασε το νήμα για τις σχετικές απάτες στην υπογραφή μου.
roulis 542029 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν προκειται να παρεις τα χρηματα σου . Ξεχνα το.
MarinaPal Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μου σταλθηκε μηνυμα απο το Paypal οτι εχει στειλει τα χρηματα και οταν βαλω αυριο το tracking number θα περασουν στον λογαριασμο μου λετε να μην προχωρισω ε?
eddie1996 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μου σταλθηκε μηνυμα απο το Paypal οτι εχει στειλει τα χρηματα και οταν βαλω αυριο το tracking number θα περασουν στον λογαριασμο μου λετε να μην προχωρισω ε? Μην προχωρήσεις κάντου refund όπως λένε οι άλλοι και άμα σου πει μα μου και σου βάλει περισσότερα πες του ότι πάρτα πίσω βρέθηκε κάποιος από την περιοχή μου κτλ. Γενικώς στην ΧΕ είναι πολύ οι απατεώνες που στέλνουν για να πάρουν λεφτά και το ζάμπα iphone που θα είναι μετά. Αναρωτιέμαι όμως δεν υπήρχε ούτε ένας ενδιαφερόμενος τηλεφωνικά να σε ρωτήσει?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα