Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για την ώρα τα έχω περάσει σε 11 υπολογιστές και προβλήματα καθυστέρησης παρουσιάζονται μόνο σε υπολογιστές που έχουν παλιές κάρτες γραφικών! Τουλάχιστον αυτή είναι η δικιά μου διαπίστωση. Κατά τα άλλα ανταποκρίνεται αρκετά γρήγορα σε απλές λειτουργίες. 

• Like 1
  • Απαντ. 83
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καταρχήν να πω πως το μηχάνημα που έχω έχει i7 Haswell με 16 γίγα μνήμη, 770 κάρτα γραφικών και SSD (για να μη μου πει κανείς πως είναι παλιό, δεν υπάρχουν drivers κτλ).

Τα windows 10, καλά χρυσά σε κάποιους τομείς, αλλά έχουν περισσότερα bugs και από τις αντίστοιχες ταινίες της Disney. Και ειδικότερα:

- Ο Edge δεν έχει καταφέρει ΠΟΤΕ να δουλέψει για πάνω από 15 λεπτά χωρίς να κολλήσει.

- Αν αρχίσεις να αντιγράφεις κάποιο αρχείο σε στικάκι, σκληρό κτλ ή ανάποδα και τολμήσεις κατά τη διάρκεια της αντιγραφής να σύρεις και άλλο αρχείο για αντιγραφή... τον ήπιες!

- Το ποσοστό επιτυχίας του shutdown είναι γύρω στο 50%.

- Μου έχει τύχει αρκετές φορές (χωρίς να ξερω τι το προκαλεί) να εξαφανιστεί τελείως το start menu.

- Ακόμα και αν έχω τελείως απενεργοποιημένα τα updates (ώστε να τα κάνω manually όταν θέλω εγώ) δεν του καίγεται καρφί. Μου βγάζει συνεχώς μηνύματα.

- Το mail του - γνωστό πρόβλημα - απλά δεν δουλεύει.

Για να μην είμαι όμως άδικος, έχω κάνει αναβάθμιση από καθαρή εγκατάσταση των 8.1. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα καθαρή εγκατάσταση των 10 απευθείας, οπότε θα επανέλθω. Επίσης είναι επικό το ότι κάνει 6 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πατήσω το κουμπί του υπολογιστή μέχρι να μου ζητήσει password.

Δημοσ.

Εγώ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί έκοψαν στα 8/8.1/10 την δυνατότητα να βλέπεις τους κωδικούς στα αποθηκευμένα δίκτυα wifi. Τώρα αν κάνεις πατέντες για να τα δεις δεν με απασχολεί αλλά γιατί δεν μπορείς όπως στα πιο παλιά λειτουργικά;

Δημοσ.

έχασα το eset με το που τα εβαλα σημερα τι έγινε, χάθηκα μου φαίνεται win 7 και παλι win 7

Δεν υπαρχει κανενας λογος για eset στα 10
Δημοσ.

Καταρχήν να πω πως το μηχάνημα που έχω έχει i7 Haswell με 16 γίγα μνήμη, 770 κάρτα γραφικών και SSD (για να μη μου πει κανείς πως είναι παλιό, δεν υπάρχουν drivers κτλ).

Τα windows 10, καλά χρυσά σε κάποιους τομείς, αλλά έχουν περισσότερα bugs και από τις αντίστοιχες ταινίες της Disney. Και ειδικότερα:

- Ο Edge δεν έχει καταφέρει ΠΟΤΕ να δουλέψει για πάνω από 15 λεπτά χωρίς να κολλήσει.

- Αν αρχίσεις να αντιγράφεις κάποιο αρχείο σε στικάκι, σκληρό κτλ ή ανάποδα και τολμήσεις κατά τη διάρκεια της αντιγραφής να σύρεις και άλλο αρχείο για αντιγραφή... τον ήπιες!

- Το ποσοστό επιτυχίας του shutdown είναι γύρω στο 50%.

- Μου έχει τύχει αρκετές φορές (χωρίς να ξερω τι το προκαλεί) να εξαφανιστεί τελείως το start menu.

- Ακόμα και αν έχω τελείως απενεργοποιημένα τα updates (ώστε να τα κάνω manually όταν θέλω εγώ) δεν του καίγεται καρφί. Μου βγάζει συνεχώς μηνύματα.

- Το mail του - γνωστό πρόβλημα - απλά δεν δουλεύει.

Για να μην είμαι όμως άδικος, έχω κάνει αναβάθμιση από καθαρή εγκατάσταση των 8.1. Δεν έχω δοκιμάσει ακόμα καθαρή εγκατάσταση των 10 απευθείας, οπότε θα επανέλθω. Επίσης είναι επικό το ότι κάνει 6 δευτερόλεπτα από τη στιγμή που θα πατήσω το κουμπί του υπολογιστή μέχρι να μου ζητήσει password.

Επιτέλους, ένα πλήρες σχόλιο κάποιου που έχει πρόβλημα με τα windows 10 και ο οποίος παραδέχεται ότι δεν έκανε καθαρή εγκατάσταση αλλά αναβάθμιση.

• Like 1
Δημοσ.

εγω στο laptop και στο custom build του pc μου ολα παιζουν μια χαρά από απευθείας update από το laptop απο τα 8.1 και απο τα 7αρια στο pc τωρα όσο αφορα τα προγράμματα δε φταιει η microsoft φταιει η εκαστοτε εταιρια.

• Like 1
Δημοσ.

Γιατί;

Γιατι δεν ειναι Windows 7 :P

Αν ξερεις σε τι site μπαινεις και εισαι προσεκτικος το Windows Security κανει εξαισια τη δουλεια του στα Win 8 και 10.

Δημοσ.

Γιατι δεν ειναι Windows 7 :P

Αν ξερεις σε τι site μπαινεις και εισαι προσεκτικος το Windows Security κανει εξαισια τη δουλεια του στα Win 8 και 10.

Δίκιο έχεις, αλλά επειδή εμένα μου αρέσουν και τα torrentάκια (πάντα για νόμιμο περιεχόμενο :P ), προτιμώ να έχω το Eset διότι ενημερώνεται η database του πιο άμεσα.

• Like 2
Δημοσ.

Πραγματικά ας δείτε το περιβάλλον των windows 10 με μια καθαρή ματιά απαλλαγμένη από τη συνήθεια ετών και θα αντιληφθείτε ότι ο σχεδιασμός τους αποβλέπει στη συμβατότητα με το augmented reality και τα όμορφα γυαλάκια που θα της φέρουν χοντρό χρήμα σε λίγα χρόνια.

Τι να τα κάνει η κυρά Κατίνα και ο κυρ Μήτσος τα start menus και τα control panel στην εταιρία που δουλεύει ή στο σπίτι. Το πρόγραμμα της εταιρίας, word, excel,outlook και κάποιον browser χρησιμοποίει το 99% των χρηστών σε επιχειρησιακό περιβάλλον κα στο σπίτι άντε το πολύ πέντε εφαρμογές επιπλέον σε basic έκδοση που είναι και τσάμπα και τα βρίσκει στο google play ή στο windows store.

Το θέμα της διαχείρισης προσωπικών δεδομένων είναι το σημαντικότερο όλων πάντως και εκεί θα πρέπει να υπάρχουν περισσότερες επιλογές.

Η blackberry με το encryption σαν υπηρεσία στα κινητά της έβγαζε τρελά λεφτά και τη πολέμησαν ακόμα κα κυβερνήσεις. Αλλά στο τέλος την έφαγε η apple με το design και όχι μόνο φυσικά...Και τώρα έρχεται η Microsoft και βγάζει ξεχωριστή έκδοση λειτουργικού professional για τα κινητά..

Δημοσ.

PEBCAK τα περισσότερα προβλήματα εδώ μέσα...
Ό,τι νά'ναι διαβάζουμε, και θα μας βγουν τα μάτια...
Καθίστε στα XP. Δεν θα λείψετε σε κανέναν...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...