XPHSTOS_ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Νομίζω ότι όσοι λένε ότι τα Windows 10 ΔΕΝ είναι τα καλύτερα, απλά ψεύδονται γιατί:1) Δεν τα έχουν δοκιμάσει2) Αντιμετώπισαν κάποιο πρόβλημα ασυμβατότητας (στο οποίο δεν φταίει η MS γιαυτό)Τα win10 τα τρέχω σε 2 μηχανάκια.Ένα 8ετίας το οποίο πάει άψογα και ένα laptop ενός έτους στο οποίο δουλεύει επίσης άψογα.Το μοναδικό παράπονο που έχω είναι η εφαρμογή mail η οποία ακόμη δεν μπορεί να συνδεθεί απροβλημάτιστα με το office 365 account που έχω και στην προσπάθεια μου να το φτιάξω κατάφερα να μην δουλεύει ούτε το outlook.Αλλά είναι δική μου μλκία το 2ο part!Ελπίζω να υπάρξει σχετικό update στην εφαρμογή καθότι με έιχε βολέψει απίστευτα, όσο δούλευε! 4
x_vagos_x Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μετά απο upgrade απο 8.1 σε 10 technical preview όλα δουλεύαν σαν την ελληνική κυβέρνηση αλλά μετά απο clean install 10 final edition ολα δουλεύουν σαν την ιαπωνία. η μπαταρία κρατάει μια χαρά(το ίδιο με πρίν) και όλα σφαίρα. εξάλλου δεν θυμάμαι ποτέ windows με upgrade να δούλευε νορμάλ. 1
coffeex Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γενικά αδιάφορα τα νέα χαρακτηριστικά, άντε να δούμε τι θα γίνει με αυτά που θα περάσουν στα 10 under the hood ώστε να δουλεύουν σωστά. 2
GrandGamer Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Σιγα μη κοψει κιολας μακραν τα καλυτερα με διαφορα κι απο τοσο νωρις φαντασου και να αρχισουν τα καλα τα updates Τα καλύτερα σε τι;
sfk9039 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 αμα δεν πέρασες τους drivers λογικό είναι γιατί η gpu μπορεί να τρέχει σε full load,η οθόνη με τέρμα φωτεινότητα και πάει λέγοντας,αλλά γενικά έχουν πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας. επίσης όταν λες παλιά παιχνίδια? nfs underground 1 και duke nukem 3d? λογικό δεν είναι μετά απο τόσα χρόνια να μην μένουν πίσω και να προχωράνε,γιατί δεν είναι και εύκολο να έχεις backward συμβατότητα με τόσα πολλά προγράμματα. μετά απο upgrade απο 8.1 σε 10 technical preview όλα δουλεύαν σαν την ελληνική κυβέρνηση αλλά μετά απο clean install 10 final edition ολα δουλεύουν σαν την ιαπωνία. η μπαταρία κρατάει μια χαρά(το ίδιο με πρίν) και όλα σφαίρα. Λες να μην τους πέρασα? Σε γενικές γραμμές υπάρχουν προς τα πίσω ασυμβατότητες, τα 7 στην εποχή τους ήταν πολύ καλύτερα ακόμα και από τα vista (το λέω ως ποιο παλιά). Επίσης ως νέα windows έχουν bugs. Αυτά θα διορθωθούν στο μέλλον, ως τότε αντίο.....
Eru Iluvatar Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τα καλύτερα Windows για 'μενα. Μπράβο στη Microsoft! 4
xaerialtwistx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 προσωπικά περασα πισω στα 8.1 πριν 5 ημερες παρολο που εκανα μεγαλη προσπαθεια να τα κρατησω γιατι δεν μου αρεσει να πισογυριζω στα λειτουργικά. ατελειωτα bugs (ειτε απο το ιδιο το λειτουργικο, ειτε απο ασυμβατοτητες προγραμματων με το λειτουργικο αλλα οπως και να εχει δεν μπορεις να περιμενεις τον καθε developer να αναβαθμισει τα προγραμματα του): 1) σημαντικα πιο αργα απο τα 8.1. με καθαρη εγκατασταση, τα πιο βασικα μου προγραμματα που χρησιμοποιω καθημερινα (thunderbird, visual studio, keepass) εκαναν 3+ δευτερολεπτα πιο αργα να ανοιξουν απο οτι σε ενος ετους εγκατασταση 8.1 που ειχε δεχτει εκατονταδες install / unistall προγραμματων απο καθε πιθανη και απιθανη πηγη στο διαδικτυο. η καθυστερηση υπηρχε σε καθε προγραμμα αλλα ειδικα σε οτι ειχε να κανει με java ενιωθα σαν να γυρνουσα πισω σε IDE δισκο (χρηστης SSD 3+ χρονια οποτε αυτες οι διαφορες φαινονται ανετα). ακομα και με τον συνδιασμο Win+L που κλειδωνεις τα Windows, εβλεπες ανετα διαφορα (από 0.3-0.5'' σε 8.1, στα 3''-4'' στα 10ρια, παντα στην ιδια φρεσκια εγκατασταση) 2) στο laptop οποτε εκλεινα την οθονη να μπει σε αδρανοποιηση, μου εκανε update και restart μονο του (ενω ηταν στην αδρανοποιηση!). σηκωνα την οθονη το πρωι και το εβλεπα να ειναι στην login μετα απο restart αναφεροντας οτι εγινε update. 3) στο laptop παλι μετα απο αδρανοποιηση (σπανιοτερα αλλα συνεβη 7-8 φορες 2 μηνες που τα ειχα), ετρωγε 'φρικη' και δεν εδειχνε τιποτα και ηθελε forced επανεκκινηση 4) το update των drivers της καρτας ηχου μου εχασε οριστικα 2 φορες τον ηχο (καθαρη επανεγκατασταση και τις 2 φορες) και αναγκάστηκα την 3η φορα να κλεισω το internet, να κανω χειροκινητο update απο τους σωστους drivers που τους ειχα προχειρους και μετα να το ανοιξω. σε 8.1 με αυτοματο update ολα λειτουργουν τέλεια. 5) ο chrome καμια δεκαρια φορες την ημερα σταματουσε να δεχεται πατηματα απο το πληκτρολογιο και επρεπε να κανω focus το ποντικι σε αλλο παραθυρο και μετα πάλι στον chrome. εντοπισα τουλαχιστον αλλα τοσα προβληματα αλλα αυτα ηταν τα κυριοτερα και το 1) και 5) ηταν οι κυριοτεροι λογοι που γυρισα πισω (τα 4 και 5 ειναι κοινα προβληματα σε παρα πολλους χρηστες και δεν υπαρχει λυση, μια αναζητηση στο διαδικτυο θα δωσει πολλα αποτελεσματα αλλα δεν πιανει τιποτα απο αυτα που αναφερονται) ειναι σίγουρα καλυτερα απο τα 7ρια αλλα με τιποτα δεν θα τα ελεγα καλυτερα απο τα 8.1 (τουλαχιστον σε σταθεροτητα). επισης αυτο το αμαλγαμα desktop / tablet στα μενου του θεωρω πως ειναι μια απο τις χειροτερες ιδεες, ας το κανει ολο touch (όοοοοοχι) ή ας το αφησει desktop. ίσως μετά απο καποιο σημαντικό SP τα ξαναδοκιμασω. ΥΓ) Ο Edge απο ταχυτητα ειναι απιστευτος (αλλα οχι και απο εμφανιση). Εν τέλει όμως, το σκοτεινο θεμα τους και τα εικονιδια φαινεται να ειναι τα μονα που μου λειπουν προς το παρον. 2
icy20 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ενα δεν εχω καταλαβει... Μετα απο αυτη την ενημερωση, αν και εφοσον εχει κανει καποιος το upgrade απο 7 ας πουμε σε 10, και κανει καποια στιγμη clear cmos οπως εκανα εγω και εχασα την ενεργοποιηση, θα γινεται μετα να χρησιμοποιησει το ιδιο serial για να ξαναπερασει τα 10? Γιατι δεν θα αντεξω να το κανω και 3η φορα επειδη κανω overclocking και καποιες φορες αποτυγχανει να ποσταρει το μηχανημα...
clhorus Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Παιδιά, όσοι έχετε προβλήματα μετά την αναβαθμιση στα Windows 10 και μη σωστή συμπεριφορά του υπολογιστή σας, μην ξαναγυρίσετε πίσω στα Windows 7 ή τα Windows 8/8.1. Απλά κάντε ένα format και εγκαταστήστε εκ νέου τα Windows 10. Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας!!! 4
Super Moderators Thresh Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν χρειάζεται να κάνουν "format". Στα Settings->Update&Security, υπάρχει το Recovery menu με το οποίο κάνεις "Reset" τα Windows. Αν θες επιλέγεις να κρατήσεις programs/files ή να τα σβήσεις όλα και να κάνει reinstall τα Windows... 7
alextrela172 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ετσι όπως έπρεπε να βγουν τα Windows 10 με καθυστέρηση 3 μηνών στην ουσία.Τίποτα λιγότερο τίποτα περισσότερο.Κάποια tweaks βελτιστοποίησης λογισμικού ειτε under the hood ειτε σε επίπεδο UI απο αυστηρά άποψη χρωματικής παλέτας εικονιδιων και ελαφρώς ανασχεδιασμό εικονιδιων. Ουτε σε επίπεδο universal app είδαμε τίποτα,σε tablet mode τα καρκινώματα σε UI παραμένουν σε όλα τα επιπεδα,η Cortana ελάχιστες γλώσσες υποστηρίζει,ουτε καν ενοποίηση control panel με PC setting έχουμε δει,ο Edge απέχει πολυ και σε λειτουργικότητα,ευχρηστία,feature και μηδέν βελτίωση σε πιο touch friendly λειτουργία. Που ειναι ο full screen mode,ποτε θα βάλουν gestures swipe back/forward.Η notifications center θυμίζει νηπιακού επιπέδου σε επίπεδο functionality,customization και συνεργασία με app,μέρα με την νύχτα με iOS 9 η OS X στην τελευταία έκδοση. Του χρόνου το φθινόπωρο αφού βγει το πρώτο σοβαρό upgrade το RedStone 1-2 μάλλον θα έχουμε μια ουσιαστική μικρη βελτίωση στο σύνολο του λειτουργικού. Αυτο το αναθεματισμένο on screen πληκτρολόγιο ποτε θα βελτιώσουν που θυμίζει εποχές προηγούμενων δεκαετιών.Ουτε καν μια απλή αλλαγή γλώσσας να φτιάξουν σε επιπεδα iOS η android πληκτρολόγιο.Ουτε καν μια εφαρμογή στιλ swiftkey εναλλακτική υπάρχει. 2
stone Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εγω παλι μετα τα 8 και τα 10 πλεον το γυρισα στο λινουξ και βρηκα την υγεια μου.Πλεον windows μονο για παιχνιδια.
ntafoukos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το θεώρισα χαζό να περάσω μια έκδοση στην αρχή της πρίν δοκιμαστέι και πρίν δούν ακόμα τι παιζέι με το φεγκάρι της μαμάς εταιρίας.Με χάλασε φυσικά η επιμονή της να τα καρφώσει στο pc ,απο τις ενημερώσεις που πρέπει να τίς ελένχω συνέχεια γιατί τα εμφανίζει για ενήμερωση ,αλλα δεν νομίζω να τα περάσω πριν τον τελευταιο μήνα λήξης της δωρέν αναβάθμισεις.Άσε που σκέφτομαι να μην τα περάσω καθόλου και να δω τελικά πως να δοκιμάσω τα ουμπούντου μπας και ηρεμίσω!
Berserk_GR Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όταν θα βγει αυτή η αναβάθμιση και πας να κατεβάσεις FULL το ISO των Windows 10 από την Microsoft, θα το έχει και αυτό ενσωματωμένο στο ISO (image) ;;;;;;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα