Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η πρώτη μεγάλη αναβάθμιση των Windows 10 έρχεται τον επόμενο μήνα, φέρνοντας σε όσους έχουν ήδη εγκαταστήσει το νέο λειτουργικό, χαρακτηριστικά τα οποία δοκιμάζουν ήδη όσοι συμμετέχουν στο πρόγραμμα Windows Insider.

Σύμφωνα με πληροφορίες της ιστοσελίδας thurrott.com, η αναβάθμιση θα ονομαστεί πολύ απλά Windows 10 Fall Update, με την πιθανή έκδοση να έχει τον αριθμό 1511, όπου το 15 φανερώνει τη χρονιά και το 11 το μήνα (Νοέμβριος). Η αναβάθμιση στην έκδοση αυτή θα μπορεί να γίνει απευθείας για όσους έχουν ήδη εγκαταστήσει την RTM έκδοση των Windows 10, χωρίς να χρειάζεται η εγκατάσταση κάποιου άλλου update, ενώ όσοι είναι χρήστες Windows 7 και Windows 8.1, θα μπορούν να αναβαθμιστούν απευθείας στη νέα έκδοση.

Ακόμα όπως ήδη γνωρίζουμε, οι χρήστες που προέρχονται από τις δύο προηγούμενες εκδόσεις των Windows, τα Windows 7 και Windows 8.1, θα μπορούν να χρησιμοποιήσουν απευθείας τον κωδικό προϊόντος που διαθέτουν προκειμένου να ενεργοποιήσουν την έκδοση των Windows 10.

Ακολουθώντας την πρακτική των Service Packs, η Microsoft δεν έχει προσθέσει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά με τη συγκεκριμένη αναβάθμιση, κάτι που αναμένεται να γίνει τον επόμενο χρόνο. Στα ελάχιστα νέα χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται προσθήκες για τη ψηφιακή βοηθό Cortana, βελτιωμένο εργαλείο Media Creation, καθώς και αλλαγές στον Edge browser, στις οποίες δεν περιλαμβάνεται η υποστήριξη extensions, μετά την πρόσφατη ανακοίνωση για αναβολή της παρουσίασης τους τον επόμενο χρόνο.

Η αναβάθμιση θα πραγματοποιηθεί μέσω του συστήματος Windows Update και περιμένουμε σύντομα τη Microsoft να ανακοινώσει πότε ακριβώς μέσα στο Νοέμβριο θα διατεθεί στους χρήστες.

Link.png Site: Thurrott

Δημοσ.

Χρειάζεται να βγει SP1 για να μπορείς να κάνεις καθαρή εγκατάσταση κατευθείαν με το product key του παλιού λειτουργικού, δεν μπορούσαν να το σκεφτούν εξ αρχής.

• Like 4
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν πολλά bags και πολλές ασυμβατότητες. Η μπαταρία του laptop μου κρατάει 45 λεπτά από 3 ώρες με τα 7αρια. Τα περισσότερα παλιά παιχνίδια έχουν πρόβλημα. Το google earth και κάποια άλλα προγράμματα μου τα δείχνει σε ανάλυση 1024Χ768. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος. Γυρίζω σε 7 και τε λέμε σε λίγους μήνες.....

• Like 5
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν πολλά bags και πολλές ασυμβατότητες.  Τα περισσότερα παλιά παιχνίδια έχουν πρόβλημα. Το google earth και κάποια άλλα προγράμματα μου τα δείχνει σε ανάλυση 1024Χ768. 

Για τις ασυμβατοτητες δεν ευθυνεται η MS.

• Like 5
Δημοσ.

αν και πολύ ωραίο το interface τους έχω και γω να πω ότι η διάρκεια της μπαταρίας του λαπτοπ μου είναι αποθαρρυντική συν χαζά bugs όπως το ότι δεν απενεργοποιείται πλήρως με το shutdown και τρωει μπαταρία, ενώ υπάρχει και ένα θεματάκι με την ασφαλή κατάργηση usb που δεν γίνεται ποτέ 

• Like 2
Δημοσ.

Κοψε κατι.Μαλλον κοψε πολλα

Σιγα μη κοψει κιολας μακραν τα καλυτερα με διαφορα κι απο τοσο νωρις φαντασου και να αρχισουν τα καλα τα updates

• Like 17
Δημοσ.

Οσα προβληματα αντιμετωπισα, λυθηκαν αυτοματα με ενα clean install.

Καλο ειναι να μην προτρεχουμε και να λεμε οτι δεν μας κανει κατι που δεν εχουμε επιχειρησει να επιδιορθωσουμε, εστω κι αν δεν θα επρεπε να χρειαζοταν να επεμβουμε εξ' αρχης.

• Like 13
Δημοσ.

Η εμπειρία χρήσης έχει σχέσης με το μηχάνημα που τα βαζεις. Αμα δεν εγινε σωστη εγκατάσταση ή δεν βρηκε drivers βελτιστοποιημένους για 10ρια λογικο να μη δουλευει καλα ή να καταναλώνει παραπάνω. Σε surface pro 2 πετανε, και η μπαταρία δεν εχει σημαντικότερη διαφορά απο 8 ή 8.1

• Like 2
Δημοσ.

Μέχρι στιγμής πάντως έχουν πολλά bags και πολλές ασυμβατότητες. Η μπαταρία του laptop μου κρατάει 45 λεπτά από 3 ώρες με τα 7αρια. Τα περισσότερα παλιά παιχνίδια έχουν πρόβλημα. Το google earth και κάποια άλλα προγράμματα μου τα δείχνει σε ανάλυση 1024Χ768. Σε γενικές γραμμές δεν είμαι τόσο ευχαριστημένος. Γυρίζω σε 7 και τε λέμε σε λίγους μήνες.....

αμα δεν πέρασες τους drivers λογικό είναι γιατί η gpu μπορεί να τρέχει σε full load,η οθόνη με τέρμα φωτεινότητα και πάει λέγοντας,αλλά γενικά έχουν πολύ καλή διαχείριση μπαταρίας.
επίσης όταν λες παλιά παιχνίδια? nfs underground 1 και duke nukem 3d? λογικό δεν είναι μετά απο τόσα χρόνια να μην μένουν πίσω και να προχωράνε,γιατί δεν είναι και εύκολο να έχεις backward συμβατότητα με τόσα πολλά προγράμματα.

Οσα προβληματα αντιμετωπισα, λυθηκαν αυτοματα με ενα clean install. Καλο ειναι να μην προτρεχουμε και να λεμε οτι δεν μας κανει κατι που δεν εχουμε επιχειρησει να επιδιορθωσουμε, εστω κι αν δεν θα επρεπε να χρειαζοταν να επεμβουμε εξ' αρχης.

μετά απο upgrade απο 8.1 σε 10 technical preview όλα δουλεύαν σαν την ελληνική κυβέρνηση αλλά μετά απο clean install 10 final edition ολα δουλεύουν σαν την ιαπωνία.

η μπαταρία κρατάει μια χαρά(το ίδιο με πρίν) και όλα σφαίρα.

• Like 3
Δημοσ.

Καλά είναι όλα αυτά, αλλά περιμένουμε τα windows 10 στα κινητά. Άντε από Οκτώβριο μας πήγαν Δεκέμβριο.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...