Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Έχω κατεβάσει ένα video από το youtube

και με το windows movie maker έχω κόψει ένα κομμάτι που θέλω να βάλω σε ένα power point. 

Στο video μετά το σημείο 1:24 ακούγεται ένας κανονιοβολισμός επαναλαμβανόμενος τον οποίο και θέλω να αφαιρέσω.
Υπάρχει δωρεάν πρόγραμμα που να μπορώ να επέμβω στον ήχο του video και να χαμηλώσω την ένταση του κανονιοβολισμού ώστε να μην ακούγεται;

Ευχαριστώ.  

Δημοσ.

Μπορείς να βγάλεις τον ήχο και να βάλεις δικιά σου μουσική,το να αφαιρέσεις της βολές είναι εξαιρετικά δύσκολο.

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση.

Ουσιαστικά μιλάμε να αφαιρέσω τον ήχο ώστε να μείνει το video χωρίς ήχο, να πάρω τον ήχο σε μορφή mp3 για να τον επεξεργαστώ και μετά να κολλήσω τον επεξεργασμένο ήχο στο video.

Έχεις να μου προτείνεις κάποιο πρόγραμμα για να αφαιρέσω τον ήχο ώστε να μείνει σκέτο το video;

Δημοσ.

Ουσιαστικά μιλάμε να αφαιρέσω τον ήχο ώστε να μείνει το video χωρίς ήχο, να πάρω τον ήχο σε μορφή mp3 για να τον επεξεργαστώ και μετά να κολλήσω τον επεξεργασμένο ήχο στο video.

Όχι, το να επεξεργαστείς τον ήχο είναι τρομερά δύσκολο,βρες την μουσική ξεχωριστά ή κάποια παρόμοια που να ταιριάζει και βάλε το στο βίντεο για να παίζει μόνο η νέα μουσική. 

Αυτό γίνεται με αρκετά προγράμματα ,εγώ συνιστώ το 

avidemux 

Για να βάλεις τον νέο ήχο θα πας στο μενού audio ->main track στο audio source από video θα το κάνεις ένα από τα external,όποιο σε βολεύει, έχει ac3 mp3 και wav ,μετά πας από κάτω στο external file όπου πατάς το open και ψάχνεις για το αρχείο ήχου που έφτιαξες.

Τέλος πας στο μενού save->save video και το αποθηκεύεις βάζοντας και κατάληξη mp4 αφού δεν την βάζει μόνο του.

Στην αριστερή πλευρά,το κεντρικό παράθυρο του avidemux, έχει επιλογές η τελευταία είναι output format εδώ βάλε mp4 muxer όλα τα άλλα τα αφήνεις όπως είναι.

Δημοσ.

Όχι, το να επεξεργαστείς τον ήχο είναι τρομερά δύσκολο,βρες την μουσική ξεχωριστά ή κάποια παρόμοια που να ταιριάζει και βάλε το στο βίντεο για να παίζει μόνο η νέα μουσική. 

Αυτό γίνεται με αρκετά προγράμματα ,εγώ συνιστώ το 

avidemux

Για να βάλεις τον νέο ήχο θα πας στο μενού audio ->main track στο audio source από video θα το κάνεις ένα από τα external,όποιο σε βολεύει, έχει ac3 mp3 και wav ,μετά πας από κάτω στο external file όπου πατάς το open και ψάχνεις για το αρχείο ήχου που έφτιαξες.

Τέλος πας στο μενού save->save video και το αποθηκεύεις βάζοντας και κατάληξη mp4 αφού δεν την βάζει μόνο του.

Στην αριστερή πλευρά,το κεντρικό παράθυρο του avidemux, έχει επιλογές η τελευταία είναι output format εδώ βάλε mp4 muxer όλα τα άλλα τα αφήνεις όπως είναι.

Ευχαριστώ πολύ.

Απομόνωσα τον ήχο από το video.

Πέρα ένα αρχείο video δίχως ήχο και ένα αρχείο ήχου δίχως video.

Επεξεργάστηκα το αρχείο ήχου με το audacity και αντικατέστησα τα σημεία που είχε τους κανονιοβολισμούς.

Μετά ανασύνθεσα το video με τον επεξεργασμένο ήχο.

Ευχαριστώ και πάλι για το πρόγραμμα που μου πρότεινες.  

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...