Προς το περιεχόμενο

lg e430

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω το lg e430 και ενω σε ολα δουλευει μια χαρα εδω και λιγο καιρο οταν με καλεσουν η οταν καλεσω καποιον εκει που μιλαω ξαφνικα μου κανει επανεκινηση δεν μπορω να καταλαβω το γιατι οποιος μπορει ας  βοηθησει 

αν του κανω επαναφορα σε εργοστασιακες υπαρχει περιπτωση να στρωση και δεν ξερω πως να το κανω η αν χρειαζετε καποιο προγραμμα 

ευχαριστω 

Δημοσ.

Αν εχεις εγγυηση γιατι δεν το πας στο service να το κοιταξουν!

Μπορει να ειναι κανενα bug στο firmwares.

Δημοσ.

γεια σας παιδια εχω το lg e430 και ενω σε ολα δουλευει μια χαρα εδω και λιγο καιρο οταν με καλεσουν η οταν καλεσω καποιον εκει που μιλαω ξαφνικα μου κανει επανεκινηση δεν μπορω να καταλαβω το γιατι οποιος μπορει ας βοηθησει

αν του κανω επαναφορα σε εργοστασιακες υπαρχει περιπτωση να στρωση και δεν ξερω πως να το κανω η αν χρειαζετε καποιο προγραμμα

ευχαριστω

Πήγαινε ρυθμίσεις > Δημιουργία αντιγραφων ασφαλιας και επαναφορά και απο κει κανε επαναφορά εργοστασιακών δεδομένων

Αν δεν στρώσει παρε τηλ στην LG για να ερθουν να το παρουν για σέρβις

Δημοσ.

ευχαριστω θα κανω επαναφορα εργοστασιακων και θα δουμε γιατι δεν ειμαι αθηνα οποτε ειναι δυσκολα τα πραγματα 

γεια και παλι \

λοιπον του εκανα επαναφορα και τωρα δεν ανοιγη καθολου κανει επανεκινηση πριν καν ανοιξη καμοια αλλη ιδεα εκτος απο τα να το βαψω μπλε και να το πεταξω στην θαλασσα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...