Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Ψάχνω ένα μικρό στερεοφωνικό για σαλόνι 2.1. Με ενδιαφέρει να έχει έξοδο για πικ-απ και καλό ήχο. Έχω κάτι μεγάλα ηχεία τώρα, αλλά προσπαθώ να βάλω κάτι πιο compact πάνω από την τιβι σε ένα ράφι που έχω. Όλα σε ένα δηλαδή.

Έψαξα Σκρουτζ, αλλά δεν βγάζω άκρη.

Δημοσ.

Αυτά τα mini-hifi που βλέπεις στο skroutz δεν έχουν είσοδο phono για πικαπ. Μπορείς με έναν προενισχυτή phono να συνδέσεις το πικαπ με το mini-hifi. Αλλιώς μπορείς να δεις κανένα μεταχειρισμένο ενισχυτή που έχει ενσωματομένο προενισχυτή phono.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν έχει είσοδο aux συνδέεις τον προενιχυτή phono εκει και παίζει κανονικά το πικαπ.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

Compact, κομψό και ποιοτικό all-in-one είναι το YAMAHA MCR-040 MINI HI-FI. Η τιμή είναι λίγο τσουχτερή αλλά την δικαιολογεί κατά την γνώμη μου. Βγαίνει και σε αρκετά χρώματα.

Δημοσ.
TechnoV, on 25 Oct 2015 - 4:33 PM, said:

http://www.zaranikas.gr/index.php?option=com_virtuemart&view=productdetails&virtuemart_product_id=12204

Κάτι τέτοιο. Αυτό έχει line in ας πούμε. Κάποιο καλό παρόμοιο;

Το συγκεκριμενο το εχω αγορασει (ειχα κανει μαλιστα και αναφορα ΕΔΩ).

Ειναι ΟΚ για τα λεφτα του, οποτε αν δεν βρεις αλλη εναλλακτικη και επιβεβαιωσεις οτι μπορεις να συνδεσεις το πικαπ στο line-in, τσιμπα το.

Το κακο ειναι οτι εχει ανεβει η τιμη του, το ειχα παρει 106 ευρω απο Media Markt και τωρα το βλεπω με αυξημενη τιμη...

Δημοσ.

Δεν υπαρχει "απλο" και "Κ".

Αν πας στο support της Pioneer, βγαζει δυο αποτελεσματα:

X-HM11-K και X-HM11-S

pMKYlIe.png

Το S εχει ασημι χρωμα, κατα τ'αλλα δεν ξερω αν εχουν αλλες διαφορες αλλα μπορεις να το ψαξεις, θα βρεις ακομα και στο youtube σχετικα βιντεακια...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σου πω την αληθεια, mini hi-fi με line in εψαχνα και εγω τοτε, ωστε να μπορω με ενα RCA-jack καλωδιο να το συνδεω με το PC, και ηταν το μονο φθηνο και επωνυμο που βρηκα.

Αν ψαχτεις και βρεις καποιο που να αξιζει, ποσταρε το σε παρακαλω εδω γιατι θελω να αγορασω αλλο ενα με τα ιδια ή και καλυτερα χαρακτηριστικα, για δωρο αυτη τη φορα... :-)

Επεξ/σία από loic
Δημοσ.
Να σου πω την αληθεια, mini hi-fi με line in εψαχνα και εγω τοτε, ωστε να μπορω με ενα RCA καλωδιο να το συνδεω με το PC, και ηταν το μονο φθηνο και επωνυμο που βρηκα.

Αν ψαχτεις και βρεις καποιο που να αξιζει, ποσταρε το σε παρακαλω εδω γιατι θελω να αγορασω αλλο ενα με τα ιδια ή και καλυτερα χαρακτηριστικα, για δωρο αυτη τη φορα... 

Δηλαδή στο Yamaha με πατέντα δεν μπαίνει πικαπ; Ψαχτηκες;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν το ξερω το YAMAHA, πρεπει να ρωτησεις τον χρηστη που το ποσταρε σαν προταση.

Μπηκα παντως απο περιεργεια και ειδα photos απο την πισω πλευρα του, και δεν ειδα καποια υποδοχη ή κατι για πατεντα...

Επισης σου ειπα να ελεγξεις αν μπορεις να συνδεσεις το πικαπ στο line in του Pioneer, γιατι εμενα με ενδιεφερε η συνδεση με PC και το αγορασα.

Επεξ/σία από loic
Δημοσ.

Ναι το yamahaki υποστηρίζει εξωτερικές συσκευές μέσω mini-jack (εγώ π.χ. συνδέω το Android). Είναι η θύρα "Portable" όπως φαίνεται στις φωτογραφίες: http://www.skroutz.gr/s/96887/Yamaha-MCR-040.html

Αν η εξωτερική συσκευή έχει rca ένα μετατροπέας αρκεί: http://www.av10.co.uk/ekmps/shops/ckwon/images/twin-phono-to-3.5mm-stereo-jack-lead-rca-to-jack-3.5mm-...-[2]-418-p.jpg

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...