PatirEfraim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα παιδιά... έχω ένα μικρό πρόβλημα με το λάπτοπ μου... έχει win7 και linux 15.14 (αν δεν κάνω λάθος...χτες έγινε η αναβάθμιση από 15.04) (γενικά δεν ξέρω τι έχω ) έχω ένα θέμα με την ασύρματη σύνδεση για το ιντερνετ... ενώ στα 7 είναι οκ και η ενσύρματη και η ασύρματη ....στα linux λειτουργεί μόνο η ενσύρματη.... βρήκα κάποιον οδηγό στο ιντερνετ αλλά δεν έγινε τίποτα... έκανα και μερικές ρυθμίσεις στις επιλογές που μου έχει από μόνο του...αλλά και πάλι δεν έγινε κάτι... Έχετε καμιά ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mad-proffessor Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μπες σε μια κονσόλα sudo lspci sudo lsmod και πόσταρε τα αποτελεσματα εδώ. Βοήθεια μας. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 broadcom θα ειναι, στοιχηματακι... Τραβα ενα ευχελαιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PatirEfraim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Όλα αυτά για το όνομα μου ?? Θα φτιαχτεί ?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ποσταρε αυτα που σου εγραψε ο τρελοδασκαλος, δεν εχουμε μαντικες ικανοτητες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PatirEfraim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 http://s18.postimg.org/lz9xhvc1l/Screenshot1.png http://s22.postimg.org/dqf1ursup/Screenshot2.png Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 broadcom θα ειναι, στοιχηματακι... Μόλις κέρδισες το στοίχημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PatirEfraim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Τώρα άρχισα δειλά δειλά να τα μαθαίνω αυτά... δεν ξέρω και πολλά... ότι έχω μάθει μόνος μου... γενικά πάνω στα linux είμαι αρχάριος... σε όλο τον τομέα... πως θα το φτιάξουμε αυτό ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Oxygene Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 https://el.m.wikibooks.org/wiki/Linux_%CE%B3%CE%B9%CE%B1_%CE%B1%CF%81%CF%87%CE%AC%CF%81%CE%B9%CE%BF%CF%85%CF%82 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Oxygene, on 25 Oct 2015 - 2:31 PM, said:Μόλις κέρδισες το στοίχημα Ε δε χρειαζεται να εισαι πυρηνικος φυσικος για να το υποψιαστεις... πως θα το φτιάξουμε αυτό ? Για περιμενε καποιον που να κατεχει το θεμα του b43 module, δεν ξερω αν ενα απλο sudo apt-get install firmware-b43-installer το λυνει, αλλα μπορεις να το δοκιμασεις. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PatirEfraim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μετά την εντολή να κάνω επανεκκίνηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Κανε, ναι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tuxpower Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Άνοιξε το τερματικό και δώσε: sudo apt-get install b43-fwcutter firmware-b43-installer sudo apt-get install firmware-b43legacy-installer Επανεκίννηση και μετά τερματικό dmesg | grep wl 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PatirEfraim Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Έκανα το βήμα του loic και όλα είναι εντάξει... Σου χρωστάω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
loic Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ... μπυρα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα