~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 [media] https://www.youtube.com/watch?v=NQKQj_aASCQ [/media] Εδώ είσαι φίλε μου! 1
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 To πρόβλημα σου που ακριβώς βρίσκεται το τι θα κάνει ο άνθρωπος με το σύστημα του, ΣΟΥ εχει πει κανείς για παράδειγμα οτι η μόνη χρήση που κάνει κάποιος με το σύστημα του είναι 3pl sli και 4Κ gaming, έλεος με τις βλακείες που γράφει ο καθένας λες και είναι πωλητής σε κατάστημα Η/Υ, Α και επίσης μια χαρα gaming κάνει οποιοσδήποτε core 2 quad με μιά mid/ performance gpu Συγγνώμη που υπονόησα ότι η ενασχόληση με την τεχνολογία υπολογιστών, που εκ των πραγμάτων εξελίσσεται ταχύτατα από την αρχή της ως βιομηχανία, μπορεί να απαιτεί να αλλάζεις μηχάνημα νωρίτερα από την 20ετία - απαπα...Από παππού σε εγγονό, άλλη φορά - να είναι και οικογενειακό κειμήλιο το pc. Μόλις πληροφορήθηκα ότι θα μου κόψει και τη μίζα το Πλαίσιο, μπουχουχου. ΥΣ. Τελικά, οι υπερεγκέφαλοι με τα pentium 4 θα είναι η καταστροφή μου - και δεν περίμενα να ξεσκεπάσουν ποτέ τη μπίζνα μου
bananakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Συγγνώμη που υπονόησα ότι η ενασχόληση με την τεχνολογία υπολογιστών, που εκ των πραγμάτων εξελίσσεται ταχύτατα από την αρχή της ως βιομηχανία, μπορεί να απαιτεί να αλλάζεις μηχάνημα νωρίτερα από την 20ετία - απαπα...Από παππού σε εγγονό, άλλη φορά - να είναι και οικογενειακό κειμήλιο το pc. Μόλις πληροφορήθηκα ότι θα μου κόψει και τη μίζα το Πλαίσιο, μπουχουχου. ΥΣ. Τελικά, οι υπερεγκέφαλοι με τα pentium 4 θα είναι η καταστροφή μου - και δεν περίμενα να ξεσκεπάσουν ποτέ τη μπίζνα μου Εγω θυμαμαι την μανα μου το 99 που ειχαμε παρει pc που ελεγε οτι θα το εχουμε για τα εγγονια μας. Και σε 20 χρονια αν δεν εχει κατι ουσιαστικο στην τεχνολογια ωστε να δεις μεγαλη διαφορα σε αλλαγη ποιος ο λογος να κανεις¨? 1
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Εγω θυμαμαι την μανα μου το 99 που ειχαμε παρει pc που ελεγε οτι θα το εχουμε για τα εγγονια μας. Και σε 20 χρονια αν δεν εχει κατι ουσιαστικο στην τεχνολογια ωστε να δεις μεγαλη διαφορα σε αλλαγη ποιος ο λογος να κανεις¨? Έλα, ο τρολάκος λέει pentium 3 - έχω άλλη προσφορά απ' το κοινό;! ;Έχω 8088 από κανέναν;;
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Έλα, ο τρολάκος λέει pentium 3 - έχω άλλη προσφορά απ' το κοινό;! ;Έχω 8088 από κανέναν;; Καταστρέφεις το thread του ανθρώπου. Αλλο ρώτησε και εσύ τον χαβά σου. Μια αναφορά είναι καλή προσφορά? Δεν την κάνω ακόμα αλλά σκανδαλίζομαι 1
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καταστρέφεις το thread του ανθρώπου. Αλλο ρώτησε και εσύ τον χαβά σου. Μια αναφορά είναι καλή προσφορά? Δεν την κάνω ακόμα αλλά σκανδαλίζομαι Όχι, μη! Τρέμω! Εδώ κοντεύουν να του πουν ότι "θα κάνει τη δουλειά του" και με calculator, σε λίγο - εγώ του χαλάω το thread;! Ότι να ναι ο κάθε αποσυρμένος που ψάχνει για παρέα στα άλλοθι-μπαρουφολογίες - μην και τον διαγράψουν από το club του τσίπη...
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα εχω την Asus p5q Η μητρικη δεν bootarei καθολου (δεν δειχνει τιποτα δηλαδη στην οθονη) Μετα απο πολλες προσπαθειες και πολλα πειραματα με τα jumperakia αναψε κανονικα 2 φορες εβγαλε μυνημα οτι θελει bios για τον επεξεργαστη και μετα παλι δεν ξαναναψε. Την εχω παρει μεταχειρισμενη σαν χαλασμενη και ο ανθρωπος που την ειχε μου ειπε οτι ειχε περασει ενα bios που ειχε βρει σε ενα site διοτι ειχε xeon επανω απο τοτε δεν του ξαναδουλεψε. Γινεται να την επαναφερο? Το ez flash 3 πως λειτουργει γνωριζει καποιος? Το crash free bios πως γινεται? Στην μητρικη δουλευουν τα παντα ενοοω οτι περνουν ολα ρευμα Όχι, μη! Τρέμω! Εδώ κοντεύουν να του πουν ότι "θα κάνει τη δουλειά του" και με calculator, σε λίγο - εγώ του χαλάω το thread;! Ότι να ναι ο κάθε αποσυρμένος που ψάχνει για παρέα στα άλλοθι-μπαρουφολογίες - μην και τον διαγράψουν από το club του τσίπη... Δεν βλέπω να απαντάς κάτι ουσιαστικό επί του θέματος
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα εχω την Asus p5q Η μητρικη δεν bootarei καθολου (δεν δειχνει τιποτα δηλαδη στην οθονη) Μετα απο πολλες προσπαθειες και πολλα πειραματα με τα jumperakia αναψε κανονικα 2 φορες εβγαλε μυνημα οτι θελει bios για τον επεξεργαστη και μετα παλι δεν ξαναναψε. Την εχω παρει μεταχειρισμενη σαν χαλασμενη και ο ανθρωπος που την ειχε μου ειπε οτι ειχε περασει ενα bios που ειχε βρει σε ενα site διοτι ειχε xeon επανω απο τοτε δεν του ξαναδουλεψε. Γινεται να την επαναφερο? Το ez flash 3 πως λειτουργει γνωριζει καποιος? Το crash free bios πως γινεται? Στην μητρικη δουλευουν τα παντα ενοοω οτι περνουν ολα ρευμα Δεν βλέπω να απαντάς κάτι ουσιαστικό επί του θέματος Στην ουσία, του έχω απαντήσει, in context, ήδη. Άντε και να το κάνουμε πιο λιανά : Ακόμα και να μην είχε χοντρό πρόβλημα η μητρική (χαλασμένο bios chip), είναι τόσο παρωχημένη η πλατφόρμα, που δεν αξίζει καθόλου τον κόπο, εκτός και αν πρόκειται να γίνει δώρο σε καναν ηλικιωμένο άνθρωπο ή σε κανα μικρό παιδάκι, για επαφή μόνο και αποκλειστικά με τα βασικά, yt-fb. Ή εκτός και αν θέλει να δωρίσει εγκεφαλικά κύτταρα στο βωμό της άσκοπης πληροφορίας της ημέρας. Αν ανήκει στις τελευταίες περιπτώσεις, να ξέρει ότι θα μπει σε κόπο και θα σπαταλήσει χρόνο, χρήμα και διάθεση υπερβολικά δυσανάλογα του αποτελέσματος, αλλά ας το αποδώσουμε στα "περί ορέξεως...". Κάπου εκεί εξαντλείται η όλη φάση και τα υπόλοιπα είναι, από παρηγοριά στον άρρωστό, μέχρι χοντρές μαλ%$&ες.- Και σας αδειάζω τη γωνιά, να παίξετε μεταξύ σας οι δεινοσαυρολάγνοι...
~Palpatin~ Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Στην ουσία, του έχω απαντήσει, in context, ήδη. Άντε και να το κάνουμε πιο λιανά : Ακόμα και να μην είχε χοντρό πρόβλημα η μητρική (χαλασμένο bios chip), είναι τόσο παρωχημένη η πλατφόρμα, που δεν αξίζει καθόλου τον κόπο, εκτός και αν πρόκειται να γίνει δώρο σε καναν ηλικιωμένο άνθρωπο ή σε κανα μικρό παιδάκι, για επαφή μόνο και αποκλειστικά με τα βασικά, yt-fb. Ή εκτός και αν θέλει να δωρίσει εγκεφαλικά κύτταρα στο βωμό της άσκοπης πληροφορίας της ημέρας. Αν ανήκει στις τελευταίες περιπτώσεις, να ξέρει ότι θα μπει σε κόπο και θα σπαταλήσει χρόνο, χρήμα και διάθεση υπερβολικά δυσανάλογα του αποτελέσματος, αλλά ας το αποδώσουμε στα "περί ορέξεως...". Κάπου εκεί εξαντλείται η όλη φάση και τα υπόλοιπα είναι, από παρηγοριά στον άρρωστό, μέχρι χοντρές μαλ%$&ες.- Και σας αδειάζω τη γωνιά, να παίξετε μεταξύ σας οι δεινοσαυρολάγνοι... Που ξέρεις καταρχήν τι σύστημα έχω? Αλλά όχι, το γυρνάς στο προσβλητικό. Αλλο ο Sheo, είναι μάστορας και βγάζει το μεράκι του σε αρχαιολογίες. Κάνει την δουλειά του όμως. Εγώ δουλεύω σε i7. Δεν έχω την υπομονή του. Αλλά πρόσεχε τα λόγια μου. Εγώ ήρθα να απαντήσω στην ερώτηση του TS, όχι να κάνω κήρυγμα!
Occultist Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Που ξέρεις καταρχήν τι σύστημα έχω? Αλλά όχι, το γυρνάς στο προσβλητικό. Αλλο ο Sheo, είναι μάστορας και βγάζει το μεράκι του σε αρχαιολογίες. Κάνει την δουλειά του όμως. Εγώ δουλεύω σε i7. Δεν έχω την υπομονή του. Αλλά πρόσεχε τα λόγια μου. Εγώ ήρθα να απαντήσω στην ερώτηση του TS, όχι να κάνω κήρυγμα! Δεν το προσωποποίησα και κακώς το εξέλαβες έτσι, αν δε σε αφορά. Αναφερόμουν στο όλο κλίμα του thread, το οποίο μια χαρά το έχω φωτογραφίσει. Αυτά...
sotos 1 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Το στιλακη σου ειναι προσβλητικό για όλους να ξέρεις και δεν βοηθάει σε τιποτα 1
bananakos Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 28 Οκτωβρίου 2015 Δεν το προσωποποίησα και κακώς το εξέλαβες έτσι, αν δε σε αφορά. Αναφερόμουν στο όλο κλίμα του thread, το οποίο μια χαρά το έχω φωτογραφίσει. Αυτά... ΕΙσαι οτι να ναι!!! Το στιλακη σου ειναι προσβλητικό για όλους να ξέρεις και δεν βοηθάει σε τιποτα +1
arrows Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Άντε occultist καλό βράδυ γιατί θα φωνάζει και η μαμά να μην ξενυχτάς στο pc
bananakos Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Όποτε περνάω windows σε 775, χρησιμοποιώ πάντα ποντίκι και πληκτρολόγιο ps2 που μπαίνουν στη πράσινη και τη μωβ σττογγυλές εισόδους αντίστοιχα, ακριβώς για να αποφεύγω τέτοια θέματα... Έχω ένα ετοιμοπόλεμο ζευγαράκι από δαύτα "επί τούτου"! Όσον αφορά τη μόνιμη "επωδό" αρκετών φίλων ότι το 775 είναι "παλαιοντολογία", έχω αναφέρει ξανά ότι δεν ενδιαφέρεται ο μεσος χρήστης για να παίξει τα τελευταία παιχνίδια σε τέρμα ρυθμίσεις, ούτε να καταγράψει με διάφορα προγράμματα κάποια υψηλά στατιστικά στοιχεία... Ακόμα και σήμερα ένα συστημα 775 με τσιπάκι R45/X48, ένα Q9550/9650 ή κάποιον αντίστοιχο xeon, 4x2=8g ddr2 ή 2x4=8g ddr3 και μια καρτούλα γραφικών επιπέδου hd 7850/7870 καλύπτει ικανοποιητικά σχεδόν οποιαδήποτε ανάγκη... Εχουν καλυτερη και πιο αμεση υποστηριξη στο bios στις παλιες μητρικες. Τωρα βρισκομαι on the road και δεν εχω πολλες πολυτελειες στην αναζητηση. Στην p5qc ομως που ειχα το crash free bios ειναι για το ιδιο τσιπακι. Δεν εχουν δυστυχως δευτερο σαν τις giga. Εγω θα εβαζα δευτερο παραλληλα απο πανω και θα εκανα update. Αναγκαστηκα θα γραψει και το προβληματικο. Ξερεις ενωνεις ενα ενα τα ποδαρακια και φαινεται σαν ενα. Στην τελικη μπορει να θελεις να κλεισεις τα outputs του χαλασμενου (στο ground βραχ ή στον αερα). Παντως θες σχεδον σιγουρα δευτερο τσιπακι. Παρ'ολα αυτα δοκιμασε να βρεις πληκτρολογιο ps2 απο φιλο ή κανα μαγαζι και δοκιμασε blind flash με βιντεο στο youtube να τρεχει παραλληλα Δες αν εχει δευτερο τσιπακι πανω στην μητρικη παντως, αν και αμφιβαλλω. Τελικα ομως καλυτερη λυση το bios chip. Τα αξιζει τα 15-20 ευρω η μητρικη χαλαρα! Το κάνει κανονικά αυτό, μην αγχώνεσαι, ξεκολάει σε κανα 10λεπτο. Λογικά λες στο μπλεish φόντο των Windows με μόνο τον κέρσορα. Φίλος του Sheo είμαι. Ολα μια χαρα.Σαν καινουργια Τωρα βεβαια πως γινεται να δουλευει η p5q στους 24 βαθμους μητρικη 6+ χρονων και η z-170 a που εχω να δουλευει στους 25-26 δεν ξερω. Και η p5q χωρις κανενα φαν ετσι την εχω διοτι δεν εχω κουτι ενω η καινουργια με 4 φανακια!!! Ο παλιος ειναι αλλιως,,,,, ΑΝτε να μπει ο sheo να με βοηθησει να ανεβασω λιγο τον τον E8400 ετσι κ αλιως και αυτος στους 23 βαθμους ειναι σε idle 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα