Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ε, άμα είναι να τους συγκρίνουμε με το cpu-z, που είναι για πέταμα αν θες να συγκρίνεις real world performance...Και να συγκρίνουμε και στοκ i5 με τραβηγμένο από τα μαλλιά hand-picked xeon...νταξ - που και εκεί χάνει.

Και μη βάζεις bulldozer και fx μαζί με i3, γιατί ΔΕΝ τους έχουν.

CPU_01.png

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

δοκίμασες έχοντας περασμένο το bios σε usb stick να δουλέψεις το ez flash;

κάποτε πρέπει να είχα επαναφέρει μια p5b με κατεστραμμένο bios.

Δημοσ.

Ε, άμα είναι να τους συγκρίνουμε με το cpu-z, που είναι για πέταμα αν θες να συγκρίνεις real world performance...Και να συγκρίνουμε και στοκ i5 με τραβηγμένο από τα μαλλιά hand-picked xeon...νταξ - που και εκεί χάνει.

Για τους i3 ναι ανάλογα το παιχνίδι.

Αυτό που θέλω να πω είναι ότι και πάλι την δουλειά σου την κάνεις.

Ο TS όμως το θέλει για πλάκα ;)

• Like 2
Δημοσ.

Τι πλάκα, που θα σαπίσει στην ταλαιπωρία να φέρνει συγκεκριμένο bios chip 10 - ετίας (άκουσον - άκουσον :P) από εξωτερικό (capital controls included) και μετά να τρέχει να κάνει solder το chip, για να δει ένα post?! :P

ΥΣ. Η τιμωρία του Imhotep παίζει να είναι πιο light φάση :P

Δημοσ.

Τι πλάκα, που θα σαπίσει στην ταλαιπωρία να φέρνει συγκεκριμένο bios chip 10 - ετίας (άκουσον - άκουσον :P) από εξωτερικό (capital controls included) και μετά να τρέχει να κάνει solder το chip, για να δει ένα post?! :P

ΥΣ. Η τιμωρία του Imhotep ??? παίζει να είναι πιο light φάση :P

7ετίας ;)

Είπαμε, όχι έτσι... 

:P

Δημοσ.

To πρόβλημα σου που ακριβώς βρίσκεται το τι θα κάνει ο άνθρωπος με το σύστημα του, ΣΟΥ εχει πει κανείς για παράδειγμα οτι η μόνη χρήση που κάνει κάποιος με το σύστημα του είναι 3pl sli και 4Κ gaming, έλεος με τις βλακείες που γράφει ο καθένας λες και είναι πωλητής σε κατάστημα Η/Υ, Α και επίσης μια χαρα gaming κάνει οποιοσδήποτε core 2 quad με μιά mid/ performance gpu

• Like 4
Δημοσ.

Να παίξει οποιονδήποτε σημερινό ΑΑΑ τίτλο με τέρμα settings και σοβαρά fps, ας πούμε.

ΕΙπα εγω οτι θελω να παιξω καποιο game??Δεν νομιζω!!!

CPU_01.png

Μιλησα για BEnch?Παλι δεν νομιζω.Μηπως αγορασες εσυ τον επεξεργαστησου και την μητρικη σου για benchmark?Μπραβο και μαγκια σου!!!

Και αν διαβασες απο την αρχη ειπα οτι τα αγορασα σαν (χαλασμενα)3 μητρικες και μια καρτα γραφικων.Ολα με πολλες κατζολιες τα καταφερα και λειτουργουν.Οπως ειπα οτι δεν προκειται να αγορασω chip.

ΑΚομα υπαρχουν παρα πολλα ατομα που χρησιμοποιουν 775 για πολλους λογους ο κυριοτερος οικονομικος.

Το 775 (γνωμη μου παντα)θα ζει ακομα για πολλα χρονια αφου ουσιαστικα δεν υπαρχει μεγαλη τεχνολογικη αλλαγη.

Ο αδερφος μου ειναι με p5E3 + 9550  ποσα χρονια τωρα.Δεν εχει ασχοληθει ποτε με o/c για να δει απλα ενα σκορ στην οθονη του και παιζει τα ΠΑΝΤΑ .

Και σχετικα με το πρωτο σου ποστ θεωρητικα και εσενα το συστημα σου ειναι σχεδον 3 χρονων (πετατο):P

Δημοσ.

Δοκιμασε με ps2 πληκτρολογιο, το μωβ στρογγυλο ;)

Όποτε περνάω windows σε 775, χρησιμοποιώ πάντα ποντίκι και πληκτρολόγιο ps2 που μπαίνουν στη πράσινη και τη μωβ σττογγυλές εισόδους αντίστοιχα, ακριβώς για να αποφεύγω τέτοια θέματα...

Έχω ένα ετοιμοπόλεμο ζευγαράκι από δαύτα "επί τούτου"!

Όσον αφορά τη μόνιμη "επωδό" αρκετών φίλων ότι το 775 είναι "παλαιοντολογία", έχω αναφέρει ξανά ότι δεν ενδιαφέρεται ο μεσος χρήστης για να παίξει τα τελευταία παιχνίδια σε τέρμα ρυθμίσεις, ούτε να καταγράψει με διάφορα προγράμματα κάποια υψηλά στατιστικά στοιχεία...

Ακόμα και σήμερα ένα συστημα 775 με τσιπάκι R45/X48, ένα Q9550/9650 ή κάποιον αντίστοιχο xeon, 4x2=8g ddr2 ή 2x4=8g ddr3 και μια καρτούλα γραφικών επιπέδου hd 7850/7870 καλύπτει ικανοποιητικά σχεδόν οποιαδήποτε ανάγκη...

• Like 3
Δημοσ.

Καλησπερα σημερα μπουταρε κανονικα εχω κανει κανα 20 αρια φορες ρεσταρτ και δουλευει μια χαρα.

Ξεκινισα να περναω ειτουργικο αλλα εχει κολησει εκει που λεει (εκκινιση του προγραμματος εγκαταστασης)

Δημοσ.

Καλησπερα σημερα μπουταρε κανονικα εχω κανει κανα 20 αρια φορες ρεσταρτ και δουλευει μια χαρα.

Ξεκινισα να περναω ειτουργικο αλλα εχει κολησει εκει που λεει (εκκινιση του προγραμματος εγκαταστασης)

Το κάνει κανονικά αυτό, μην αγχώνεσαι, ξεκολάει σε κανα 10λεπτο. Λογικά λες στο μπλεish φόντο των Windows με μόνο τον κέρσορα.

Φίλος του Sheo είμαι.

Δημοσ.

Γράψε βρε απο πάνω το bios για να βεβαιωθείς ότι είναι κομπλέ! ;) Βάλε το επίσημο bios απο την ιστοσελίδα της Asus και γράψε το απο το Ezflash, όχι τα Windows.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...