bananakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα εχω την Asus p5q Η μητρικη δεν bootarei καθολου (δεν δειχνει τιποτα δηλαδη στην οθονη) Μετα απο πολλες προσπαθειες και πολλα πειραματα με τα jumperakia αναψε κανονικα 2 φορες εβγαλε μυνημα οτι θελει bios για τον επεξεργαστη και μετα παλι δεν ξαναναψε. Την εχω παρει μεταχειρισμενη σαν χαλασμενη και ο ανθρωπος που την ειχε μου ειπε οτι ειχε περασει ενα bios που ειχε βρει σε ενα site διοτι ειχε xeon επανω απο τοτε δεν του ξαναδουλεψε. Γινεται να την επαναφερο? Το ez flash 3 πως λειτουργει γνωριζει καποιος? Το crash free bios πως γινεται? Στην μητρικη δουλευουν τα παντα ενοοω οτι περνουν ολα ρευμα
ma3stros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, μια λύση είναι η αλλαγή BIOS chip. 1
bananakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ναι αλλα δεν θελω να δωσω χρηματα και bios chip μονο απο εξωτερικο αν βρο. Δεν ειναι οπτι την χρειαζομαι ουτε αν δεν ξαναναψει θα τρελαθω απλα την εχω και θελω να (παιξω)μπας και τα καταφερω και λειτουργισει.
ma3stros Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ναι δυστυχως μονο απο εξωτερικο για bios chip και θα θες κανα 15€. Ισως ομως να μην υπαρχει αλλη λυση. Εκτος αν σ αναψει παλι τυχαια κ καταφερεις να της περασεις το bios.Ε και μετα με eeprom αλλα δν ξερω να σε βοηθησω πλ πανω σε αυτο (δεν ξερω καν αν μπορει να γινει δλδ), θελει ψαξιμο. 1
bananakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 λοιπον αμ κανω cler cmos αναβει αμεσως μετα και κανει επανεκινισεις. μου βγαζει το μυνημα Please enter setup to recover BIOS setting Usb Device Over Current Status Detected !! System WILL shut Down After 15 Seconds. Κανει μονο του επανεκινιση και παλι το ιδιο Πληκτρολογιο δεν αναγνωριζει ομως τα λαπμακια του πληκτρολογιου αναβουν Δηλαδη οταν αναβει παταω dell-tab -f2 ;αλλα τιποτα. ΑΝ πατησω control-alt-delete κανει restart που σημαινει οτι το διαβαζει κανονικα
alexx Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Πατα το f2 οταν ξεκινησει μηπως και μπορεσεις να μπεις στο bios.
bananakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Στο bios δεν μπαινει με τιποτα Τωρα μου πεταξε μθνημα οτι διαβαζει και τον σκληρο και το dvd και τις ραμ κατι το οποιο δεν το εκανε πριν. Και ακουει μια χαρα στο πληκτρολογιο μου εβγαλε και το asus z flash bios 2. Μηπως δεν εχω κανει σωστα το usb με το Bios?
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δοκιμασε με ps2 πληκτρολογιο, το μωβ στρογγυλο 1
bananakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Sheogorath πως και πως σε περιμενα!!!Δεν εχω αυτητην στιγμη Ps2 Και εδω και κανα 5 λεπτο δεν εχει ξαναεμφανισει τιποτα στην οθονη
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εχουν καλυτερη και πιο αμεση υποστηριξη στο bios στις παλιες μητρικες. Τωρα βρισκομαι on the road και δεν εχω πολλες πολυτελειες στην αναζητηση. Στην p5qc ομως που ειχα το crash free bios ειναι για το ιδιο τσιπακι. Δεν εχουν δυστυχως δευτερο σαν τις giga. Εγω θα εβαζα δευτερο παραλληλα απο πανω και θα εκανα update. Αναγκαστηκα θα γραψει και το προβληματικο. Ξερεις ενωνεις ενα ενα τα ποδαρακια και φαινεται σαν ενα. Στην τελικη μπορει να θελεις να κλεισεις τα outputs του χαλασμενου (στο ground βραχ ή στον αερα). Παντως θες σχεδον σιγουρα δευτερο τσιπακι. Παρ'ολα αυτα δοκιμασε να βρεις πληκτρολογιο ps2 απο φιλο ή κανα μαγαζι και δοκιμασε blind flash με βιντεο στο youtube να τρεχει παραλληλα Δες αν εχει δευτερο τσιπακι πανω στην μητρικη παντως, αν και αμφιβαλλω. Τελικα ομως καλυτερη λυση το bios chip. Τα αξιζει τα 15-20 ευρω η μητρικη χαλαρα!
Occultist Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ορίστε πάλι με την παλαιοντολαγνία... Τι να την κάνετε, ρε σεις, την p5q το 2015;! Στα καινούρια κυκλώματα ασανσέρ παίζει να έχουν πιο σύγχρονα τσιπάκια...
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ορίστε πάλι με την παλαιοντολαγνία... Τι να την κάνετε, ρε σεις, την p5q το 2015;! Στα καινούρια κυκλώματα ασανσέρ παίζει να έχουν πιο σύγχρονα τσιπάκια... Για την πλάκα μας Απλά για αυτό, αρκεί! Αλλά και το άλλο. Δες την υπογραφή μου, για σύστημα του 2010, παρόμοια χρονολογία με την P5Q, τώρα οτιδήποτε κάτω απο εισαγωγικό i5 και R9 280/380 είναι καλύτερο.
bananakos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 1ον φιλε μουλεω οτι θελω να ασχοληθω ετσι για να παιξω δεν με νιαζει και αν δεν φτιαχτει 2ον Εχω και πιο καινουργια συστηματα 1156-1150-1151 3ον δεν ειναι ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ τι μπορει να κανει ενα συχρονο που δεν το κανει ενα 775? 1
Occultist Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 3ον δεν ειναι ΠΑΛΑΙΟΝΤΟΛΟΓΙΑ τι μπορει να κανει ενα συχρονο που δεν το κανει ενα 775? Να παίξει οποιονδήποτε σημερινό ΑΑΑ τίτλο με τέρμα settings και σοβαρά fps, ας πούμε.
Sheogorath Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Να παίξει οποιονδήποτε σημερινό ΑΑΑ τίτλο με τέρμα settings και σοβαρά fps, ας πούμε. Δεν θέλω να αρχίσει VS αλλά δεν υστερούν κάτι. Εκτός αν υστερούν οι i3, οι FX6300, οι Bulldozers κτλ. Στα 4.4 ένας C2Q/XEON έχουν Single ~1380 και Multy ~3700 (CPUZ 1.73, το 1.74 έχει καλύτερο scalling αλλά δεν δοκίμασα) Ειναι αντίστοιχα με i5 (όχι Skylake προφανώς). Δεν είναι πρώτοι αλλά δεν είναι για fb και youtube που λες. TS, το πιο σίγουρο για να βρεις τσιπάκι είναι αυτό http://us.estore.asus.com/products/p5-mb-bios 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα