Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Για μένα συμφορουμίτες μετράει και κάτι άλλο. Για τόσο μικρή διαφορά στην τιμή ποτέ δεν θα δώσω τα λεφτά μου έξω... Ζούμε σε μια χώρα με 25% επίσημη ανεργία και θέλω να στηρίξω, στο βαθμό που μπορώ, τα καταστήματα που δουλεύουν Έλληνες... Δεν θέλω ούτε τον πατριώτη να κάνω, ούτε έχω καμία σχέση με κανέναν εργαζόμενο που να δουλεύει σε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσε εκεί να δουλεύει ένας φίλος ή συγγενείς…

+1 απο εμένα. Sorry για το off topic αλλά έτσι ακριβώς είναι. Ειδικά όταν μιλάμε για ποσά των 7 ευρώ.

• Like 4
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας πούμε ότι προτιμάμε ελληνικό κατάστημα έτσι κι αλλιώς.

Μεταξύ eshop και you ποιο είναι προτιμότερο από θέμα after sale support;

(και όσο αφορά το sata II που έχω, ποιόν φτηνότερο από 95 ευρώ 250ρη να βρω; Και ο ΒΧ100 95 έχει και ο OCZ ARC 100 κάπου εκεί. Δεν βλέπω να υπάρχει κάτι αισθητά φτηνότερο... )

Δημοσ.

καλησπερα παιδια,μου ηρθε μολις σημερα ο σκληρος με τα 500γιγα ομως..

να κανω μια ερωτηση..

τον σκληρο τον βρηκα στην κοινοχρηστη αλληλογραφια,μαζι με λογαριασμους των υπολοιπων της ΔΕΗ ,ουτε καν στην θυριδα...

ειναι δυνατον να αφησανε πραγμα αξιας ~200ευρω(στην ελληνικη αγορα :P) ετσι??

η αγορα εγινε απο amazon.de

Δημοσ.

Και σε εμένα έτσι παίζει να τον έστειλαν γιατί δεν έχει tracking number. Το ζήτημα είναι σε περίπτωση που χαθεί να υπάρχει πλήρη αποζημίωση από μεριά τους, αν τους συμφέρει έτσι τότε τι να πω.

Δημοσ.

Πάντως βλέποντας κι εγώ την εκτιμώμενη 9/11,έδωσα τα έξτρα 3,5€ για express αποστολή και με τελική 91,34€ έχω τον δίσκο από την Παρασκευή στα χέρια μου.Βαριόμουν να περιμένω :P

Δημοσ.

Αυτην την στιγμη η τιμη του στο amazon de ειναι μονο 0.99 περισσοτερο δηλαδη 88.77 αξιζει?

Τόσο είναι ΧΩΡΙΣ τα μεταφορικά. Πάει στα 100,59 με μεταφορικά

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...