Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δηλαδή το eshop θα αλλάξει πιο γρήγορα το δίσκο αν χαλάσει; Μάλλον θα θέλει κάνα μήνα και πολύ σμπρώξιμο ενώ το amazon σε 10 μέρες θα σε έχει έτοιμο. Άσε που πιθανότατα θα έρθει πιο γρήγορα. Έχουμε καταντήσει να έρχεται πιο γρήγορα κάτι απο το εξωτερικό παρά απο την άλλη άκρη της Αθήνας.
Liakos10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Εγώ πάντως που μένω Θεσσαλονίκη όσες φορές έχω ψωνίσει από e-shop, δηλαδή 5-6 φορές, μια χαρά γρήγορα έφτασαν στο κατάστημα και πήγα και τα παρέλαβα (χωρίς μεταφορικά). Για προϊόν που επέστρεψα εντός εγγύησης πρόσφατα, σε δύο βδομάδες το πολύ εξυπηρετήθηκα. Άρα από προσωπικές εμπειρίες μου μάλλον τα 7 ευρώ είναι πολύ λίγα για να προτιμήσω κατάστημα εξωτερικού.
music-bill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Φίλε @mastertech sorry αλλά αυτά που μας λες δεν είναι από το eshop αλλά από ένα φανταστικό κατάστημα που βρίσκεται στην Ελλάδα και δεν το ξέρει κανείς από εμάς. Δεν υπάρχει κατάστημα που να σου αλλάξει προϊόν εκτός αν είναι εντός εγγύησης και βρεις κάτι ελαττωματικό σε αυτό. Και πάλι θα σου βγει η ψυχή για να τους πείσεις ότι όντως υπάρχει ελάττωμα, μετά θα περιμένεις να το στείλουν στην αντιπροσωπεία, αυτοί στο service εξωτερικού αν δεν έχουν εδώ, να περιμένεις να το φτιάξουν και να ακολουθήσει την ανάποδη πορεία για να έρθει στα χέρια σου σε 30-40 ημέρες συνήθως. Σχετικά με το amazon η πολιτική είναι ότι γράφεις το ελάττωμα, σου λένε να το στείλεις και επιλέγεις αντικατάσταση με ολοκαίνουριο ή επιστροφή χρημάτων εφόσον είσαι εντός εγγύησης. Κανένα ελληνικό κατάστημα δεν θα βρεις με τέτοια αντιμετώπιση και τόσο σύντομη όπως στο amazon (περίπου 10 ημέρες από την παραλαβή τους). Η προσφορά του SSD είναι 17.4€ από τον φθηνότερο του skroutz χωρίς να υπολογίσεις μεταφορικά από αυτό που σίγουρα η διαφορά θα φτάσει στα 20€ + οπότε είναι αξιόλογη τιμή πριν να μπουν τα black friday που θα γίνει χαμός !
user27 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ποσα χρονια ειναι η εγγυηση? Τα μεταφορικα επιστροφης ποιος τα πληρωνει?
music-bill Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ποσα χρονια ειναι η εγγυηση? Τα μεταφορικα επιστροφης ποιος τα πληρωνει? Στα πιστώνει το amazon στον λογαριασμό σου, τελείωσε φίλε μου
user27 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Και αυτο θα ισχυει για τα 5 χρονια εγγυησης που δινει η samsung?
Papakitou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Συγκρινετε το amazon τωρα με το e-shop που ειναι ενα απο τα χειροτερα καταστηματα ιδιαιτερα απο αποψη after sales, service κλπ Καμια συγκριση.. Δεν ειναι τυχαιο που κοντεψε να κλεισει πριν 2-3 χρονια το κιτρινομαγαζο 2
JohNickZ Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μαγκες, 10 ευρω δεν ειναι προσφορα εναντι των καταστηματων της Ελλαδας, ειδικα οταν μιλαμε για Γερμανια κ Αμαζον κ e-shop.. Και ειμαι φανατικος των αγορων απο εξωτερικο. Μην τρελαθουμε και ολας. Αλλα οποιος εννοειται ηθελε να γλυτωσει 10ε (δηλαδη μιλαμε αντι για 87, 95 ξερω γω) καλα εκανε κ τον τσιμπησε. Απο κει και περα υπαρχει κ το επισημο service κ τελος της ιστοριας. Δηλαδη στα 100 ευρω αν τα 10 ειναι προσφορα απο μαγαζι εξωτερικου, στα 50 ευρω τι ειναι προσφορα τα 5 (λιγο λαθος συνειρμος αλλα εν μερει λογικη)?
karasardelis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μην το συζητάτε παιδιά... μια χαρά καλό είναι το eshop και το support του (δεν έχω κανένα παράπονο και παίρνω αρκετά από εκεί), αλλά το support του amazon είναι από άλλον πλανήτη για τα δικά μας δεδομένα. Χαρακτηριστικά, ποντίκι Logitech MX Anywhere (ακριβό ποντίκι δηλαδή) που έχω πάρει από εκεί πριν από δύο χρόνια, άρχισε να μην πατάει καλά το αριστερό κουμπί... είπα να μπω στο chat να δω τι θα παιχτεί και σε ελάχιστο χρόνο και χωρίς πολλά πολλά μου πιστώσαν όλα τα χρήματα που είχα δώσει πριν από δύο χρόνια... το ποντίκι φυσικά το κράτησα και ακόμα το δουλεύω. Σε άλλη φάση ένα ζευγάρι παπούτσια που πήρα άργησε λίγο να έρθει και με το που μπήκα στο chat μου έστειλάν και ένα δεύτερο.. τελικά βρέθηκα με δύο (ίδια). Αδιανόητο support λέμε!!!!
fonzi Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Η τιμή του τώρα είναι 90,90 μαζί με τα μεταφορικά από amazon.de; Αυτό που γράφει συμφορουμίτης για 98% health μετά από ένα χρόνο είναι ανησυχητικό ή σύνηθες; (παρήγγειλα και εγώ έναν από eshop αλλά σκέφτομαι μήπως τον ακυρώσω και τον πάρω από amazon λόγω καλύτερου support ή μήπως πάρω στα ίδια χρήματα τον crucial BX100 για πιο αξιόπιστο. Ετσι κι αλλιώς σε sata II θα τον βάλω).
Gauss3 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για μένα συμφορουμίτες μετράει και κάτι άλλο. Για τόσο μικρή διαφορά στην τιμή ποτέ δεν θα δώσω τα λεφτά μου έξω... Ζούμε σε μια χώρα με 25% επίσημη ανεργία και θέλω να στηρίξω, στο βαθμό που μπορώ, τα καταστήματα που δουλεύουν Έλληνες... Δεν θέλω ούτε τον πατριώτη να κάνω, ούτε έχω καμία σχέση με κανέναν εργαζόμενο που να δουλεύει σε ηλεκτρονικό κατάστημα αλλά σκέφτομαι ότι θα μπορούσε εκεί να δουλεύει ένας φίλος ή συγγενείς… 12
Silverage Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μαγκες, 10 ευρω δεν ειναι προσφορα εναντι των καταστηματων της Ελλαδας, ειδικα οταν μιλαμε για Γερμανια κ Αμαζον κ e-shop.. Και ειμαι φανατικος των αγορων απο εξωτερικο. Μην τρελαθουμε και ολας. Αλλα οποιος εννοειται ηθελε να γλυτωσει 10ε (δηλαδη μιλαμε αντι για 87, 95 ξερω γω) καλα εκανε κ τον τσιμπησε. Απο κει και περα υπαρχει κ το επισημο service κ τελος της ιστοριας. Δηλαδη στα 100 ευρω αν τα 10 ειναι προσφορα απο μαγαζι εξωτερικου, στα 50 ευρω τι ειναι προσφορα τα 5 (λιγο λαθος συνειρμος αλλα εν μερει λογικη)? Το θέμα δεν είναι μόνο τα 10€ αλλά και το after sales στο οποίο το eshop είναι gtp.
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα είναι οτι με τα capital control πληρωμες δεν γίνοναι ευκολα με eshop του εξωτερικού .Οσο αφορά τις εγγυήσεις μη είστε απολυτοι ούτε με το ενα ούτε με το άλλο καταστημα ,αν είναι να στην κάνουν ή να γίνει έστω λάθος . (ξέρω πολλα παραδείγματα ) ...Δεν μοιράζουν εύκολα χρήμα και τα καταστήματα στο εξωτερικό χωρίς κριτήρια... Με την διαφορά το ενα ειναι Ελλάδα και μπορείς να το "κυνηγήσεις" πιο ευκολα αν αξίζει τον κόπο.Οσο αφορά το κιτρινομάγαζο παρα τις κριτικές είναι ακόμα το πιο γρήγορο και μεγαλύτερο απο άλλα στην Ελλάδα στο είδος του, και επειδή αναφέρθηκε που πήγε να κλείσει, ήταν απλά γιατί μεγάλωσε πολύ αποτομα σε μεγέθη ,οπότε αναγκαστικά την πλήρωσε η οργάνωση της εταιρίας όταν τα αφεντικά του ήθελαν να τα τσεπώνουν απλά ,δεν πλήρωναν υποχρεώσεις στο δημόσιο κλπ ...έτσι χάνεις πελάτες. Ελληνική νοοτροπία ,αλλα με την οικονομική κρίση απλά αν δεν αλλάξεις κλείνεις....
kwgwkou Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το θέμα είναι οτι με τα capital control πληρωμες δεν γίνοναι ευκολα με eshop του εξωτερικού Γενικά έτσι είναι, αλλά το amazon είναι από τις λίγες εξαιρέσεις. Είναι η πρώτη φορά από τότε που ξεκίνησαν τα cc, όπου έκανα άνετη-άφοβη αγορά με την πιστωτική μου. Εκτιμώ τα κινεζομάγαζα που δέχονται ελληνικές πιστωτικές, αλλά προτιμώ ν' αγοράζω φορτώνοντας το PP balance μου (για λόγους extra ασφάλειας) κι ας έχει μεγαλύτερο κόστος.
Gary_Kokkin Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Αυτό που γράφει συμφορουμίτης για 98% health μετά από ένα χρόνο είναι ανησυχητικό ή σύνηθες; (παρήγγειλα και εγώ έναν από eshop αλλά σκέφτομαι μήπως τον ακυρώσω και τον πάρω από amazon λόγω καλύτερου support ή μήπως πάρω στα ίδια χρήματα τον crucial BX100 για πιο αξιόπιστο. Ετσι κι αλλιώς σε sata II θα τον βάλω). Σε Sata 2 οι περισσοτεροι SSD έχουν μικρές αισθητές διαφορές, καλύτερα κατι φθηνότερο -Οσο αφορά αξιοπιστία ο Samsung θέλει πιο συχνή συντήριση από άλλους (βασικα μόνο με τα προγραμματα που δίνει) και δυστυχώς έχει μεγάλα ποσοστα χαλασμένων δισκων μεσα στην εγγυηση .Μάλλον ελλειπής ποιοτικός ελεγχος ,καθώς οι τελευταίοι δίσκοι είναι Κινέζικοι . Οπότε δεν δικαιολογει την συνήθως αυξημένη τιμή του σε σχέση με άλλους της αγοράς ,παρα μόνο αν ενδιαφέρουν απλά επιδόσεις πάντα σε συνδιασμό με το υπόλοιπο hardware. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα