Abraham21r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 οχι μπορεις να το μλοκαρεις με το imei απο τον παροχο Πως γίνεται αυτό;
SaFiS Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πας αστυνομια, δηλωνεις απωλεια ή κλοπη (για την κλοπη θα πρεπει να πληρωσεις για να γινει μηνυση κατ' αγνωστου απ' οσο γνωριζω) και μετα με αυτο το χαρτι πας στον Παροχο και ζητας να μπλοκαριστει το ΙΜΕΙ της συσκευης. Το κινητο οταν κλειδωθει, δεν θα παιρνει σημα, αλλα θα λειτουργει κανονικα στο εξωτερικο μιας και το ΙΜΕΙ κλειδωνεται μονο για τα Ελληνικα δικτυα... 1
Abraham21r Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 27 Ιουνίου 2016 Πας αστυνομια, δηλωνεις απωλεια ή κλοπη (για την κλοπη θα πρεπει να πληρωσεις για να γινει μηνυση κατ' αγνωστου απ' οσο γνωριζω) και μετα με αυτο το χαρτι πας στον Παροχο και ζητας να μπλοκαριστει το ΙΜΕΙ της συσκευης. Το κινητο οταν κλειδωθει, δεν θα παιρνει σημα, αλλα θα λειτουργει κανονικα στο εξωτερικο μιας και το ΙΜΕΙ κλειδωνεται μονο για τα Ελληνικα δικτυα... A δηλαδή αυτός μπορεί να το πουλήσει σε κάποιον ξένο π.χ. και να δουλεύει κανονικά έτσι; Άρα και τα τηλέφωνα που "έρχονται" από το εξωτερικό και είναι φθηνά, μπορεί να είναι κλεμμένα.. Ωραία πράματα...
Eliaskat Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2016 καλα δες εδω ποσες αγελιες εχει για κλειδωμενα iphone...
souz Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 ΔΙΜΗΝΟ;;; Το iCloud κάνει Backup κάθε 24 ώρες. Εμένα δεν κάνει, πως να το κάνω ?
SaFiS Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2016 Εφοσον εχεις ενεργοποιημενο το αυτοματο backup απο το iPhone, θα πρεπει να το αφηνεις το βραδυ, με ανοιχτο WiFi και να ειναι στον φορτιστη...
georgeadams Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Και να έχεις και διαθέσιμο χώρο στο iCloud. Το free πακέτο δίνει μόλις 5GB χώρου, οπότε αν έχεις ένα iPhone γεμάτο φωτογραφίες δεν πρόκειται να κάνει backup ποτέ (εκτός αν στις ρυθμίσεις του backup απενεργοποιήσεις τις φωτογραφίες και τις παίρνεις backup με άλλο τρόπο, πχ με το Google Photos).
karaLRS Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2016 Το cerverus στο Android μπορεί να γίνει εγκατάσταση μέσω recovery και έτσι επιβιωνει και από factory reset..
souz Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Εφοσον εχεις ενεργοποιημενο το αυτοματο backup απο το iPhone, θα πρεπει να το αφηνεις το βραδυ, με ανοιχτο WiFi και να ειναι στον φορτιστη... εγω παω ρυθμίσεις icloud εφεδρικό αντίγραφο , είναι ενεργοποιημενο το αντίγραφο icloud και μετά απο κάτω μου λεει εφεδρικό αντίγραφο ποτέ...τώρα κάνω αντίγραφο! πως θα το κάνω να μου κάνει κάθε μέρα αντίγραφο? αν κάνω από το itunes back up? δεν είναι το ίδιο με το να το κάνω από το κινητό??
CheOnWeb Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 3 Ιουλίου 2016 πως θα το κάνω να μου κάνει κάθε μέρα αντίγραφο? Εφοσον εχεις ενεργοποιημενο το αυτοματο backup απο το iPhone, θα πρεπει να το αφηνεις το βραδυ, με ανοιχτο WiFi και να ειναι στον φορτιστη... αν κάνω από το itunes back up? δεν είναι το ίδιο με το να το κάνω από το κινητό?? Ναι, το ίδιο είναι (και στο restore είναι και πιο γρήγορο) αλλά πρέπει να το κάνεις manual.
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν πάτησες "Αντίγραφο τώρα" και σου έβγαλε αυτό το μήνυμα, ή δεν έχεις αρκετό χώρο στο iCloud (δες τι λέει ο georgeadams) ή κάτι έχει κολλήσει. Πήγαινε στη διαχείρηση χώρου του iCloud να δεις πόσο χώρο ζητάει και για ποιες εφαρμογές. Αν χρειάζεται απενεργοποίησε όποια έχει πολλά δεδομένα (υποψιάζομαι Camera Roll). Αν ο χώρος είναι οκ δοκίμασε να κλείσεις το ICloud Backup και να το ξανανοίξεις μετά από μερικά δευτερόλεπτα. Αν δεν δουλέψει θα πρέπει να σβήσεις τον λογαριασμό του iCloud απ' τη συσκευή και και να τον ξαναπεράσεις. Φαντάζομαι το WiFi να είναι ένα κανονικό WiFi κι όχι κάποιο δημόσιο ή εταιρικό.
souz Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Εχω 814mb διαθεσιμα ατο icloud ...διέγραψα κάτι αλλά πάλι το ίδιο δεν με αφήνει Πόσο χώρο πρέπει να έχει κενό δλδ? αυτα μου λεει
CheOnWeb Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2016 Αν το iPad(2,5GB) και το FORGET IT (1,6GB) είναι υπαρκτές συσκευές και χρειάζεσαι τα backup τους πρέπει να βολευτείς με τα 814 που σου έχουν μείνει. Πρώτα απ' όλα όμως άλλαξε το όνομα της συσκευής FORGET IT (εφ' όσων είναι υπαρκτή συσκευή) ώστε να μην υπάρχουν 2 συσκευές με το ίδιο όνομα και κάνε BackUp της συσκευής "FORGET IT" με το νέο όνομα. Ακολούθως δοκίμασε να κάνεις backUp την "FORGET IT αυτό το iPhone". Ένας τρόπος να αυξήσεις τον διαθέσιμο χώρο είναι να αδειάσεις τα Camera Roll των iPad και FORGET IT, να σβήσεις τα BackUp τους και να τις ξαναβάλεις να κάνουν νέα BackUps. Το περίεργο είναι ότι η συσκευή "FORGET IT αυτό το iPhone" λέει ότι θέλει 0 byte και ότι το Camera Roll είναι άδειο. Ισχύει; Έχεις αφήσει να ολοκληρωθεί η διαδικασία που μετράει το μέγεθος του επόμενου BackUp; (Θα πρέπει να εξαφανιστούν οι χαρακτηριστικές γραμμούλες που γυρνάνε δίπλα στη φράση "ΕΠΙΛΟΓΈΣ ΕΦΕΔΡΙΚΏΝ ΑΝΤΙΓΡΆΦΩΝ") ώστε να δεις μήπως κάποια άλλη εφαρμογή/ες θέλουν πάνω από 814MB?
souz Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2016 (επεξεργασμένο) Το ipad το εχω, και το ενα forget it ειναι το χαμενο κινητο οου μου εκλεψαν...οποτε τι κανω? το διαγράφω και καλνω καινούργιο μπακ απ σε αυτο οου εχω τώρα? Πως διαγραφω τα καμερα ρολ απο τα μπακ απ και να τα ξανακνω χωρις αυτα? Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2016 από souz
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα