Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

H καλύτερη λύση είναι τζειλμπρεικ και το tweak εκείνο που δεν επιτρέπει να κλείσεις το τηλέφωνο (shut down) χωρίς κωδικό, συν εκείνο το tweak που παίρνει φωτό εκεινού που σου πήρε το κινητό και προσπαθεί να μπει μέσα και στη στελνει αυτόματα με μαιλ χαχα

μπορεις να μου δωσεις πληροφοριες για αυτο ? 

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

• 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Η καρτα σιμ έχει ήδη πεταχτεί κάπου/σε κάποιο στενάκι. Γκαραντί.

Τώρα απλά ελπίζεις αυτός που το βρήκε να είναι άσχετος και να μπει στο wifi του οπότε εσύ να μπορείς να βλέπεις που είναι από το find my iphone.

Κατά τα άλλα μην ελπίζεις και πολλά. Κλειδωμένη συσκευή έχει αυτός τώρα, να την ξεκλειδώσει δεν μπορεί, ή θα την πετάξει ή που θα την πουλήσει για ανταλλακτικά.

ακριβως στο εκλεψε αλλα δεν θα το χαρει...  θα το πουλησει για ανταλακτικα και σιγα τα χρηματα που θα βγαλει. 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Επισης για να μην γινεται μπερδερμα οπως διαβασα πιο πριν, και να γινει απεγκατασταση του app find my iphone η υπηρεσια συνεχιζει να λειτουργει εφοσων ειναι ανοιχτη απο τις ρυθμισεις. Το app ειναι μονο για να κανεις εντοπισμο σαν εργαλειο πιο πολυ 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

καλημερα,εχτες το βραδυ ειχα βγει και με τα πολλα το κινητο μου χαθηκε...την ωρα που το εχασα καλουσε κανονικα και μετα απο κανα 2ωρο εκλεισε..εχω ενεργοποιημενη την ευρεση iphone και icloud και appleID πηγα στην ασφαλεια εκανα την αναφορα...ενας γνωστος μου ειπε οτι αν δεν ειναι ενεργοποιημενη συσκευη δεν μπορει να εντοπιστει..αν γνωριζετε κατι απαντηστε..

σορρυ πηγες στην αστυνομια και τους ειπες τι ... εχασα το κηνιτο μου ; και τι σου ειπαν... προφανος γελασανε... 

κι αν εχει πεταξει την σιμ δεν μπορει να βρεθει μεσω icloud απ την apple?γιατι εχω ακουσει διαφορα σκηνικα που τα βρισκουν κι ας ειναι κλειστα...

εφοσων ειχες ενεργοποιημενο το find iphone μπες απο αιφον φιλου σου με το απλ αι ντι σου στην εφαρμογη  και απλα πατας σβησιμο του κηνιτου σου και αυτος  που το  βρηκε .. απλα θα εχει ενα σβηστο κηνιτο για ανταλακτικα.. δεν μπορει να το  ανοιξει με τιποτα. 

καλημερα,εχτες το βραδυ ειχα βγει και με τα πολλα το κινητο μου χαθηκε...την ωρα που το εχασα καλουσε κανονικα και μετα απο κανα 2ωρο εκλεισε..εχω ενεργοποιημενη την ευρεση iphone και icloud και appleID πηγα στην ασφαλεια εκανα την αναφορα...ενας γνωστος μου ειπε οτι αν δεν ειναι ενεργοποιημενη συσκευη δεν μπορει να εντοπιστει..αν γνωριζετε κατι απαντηστε..

το κηνιτο το εχουν στην τσεπη φιλε μου.. αν το ειχες πανω στο τραπεζι .. λογικο να στο παρει καποιος ειδικα αν ειχε κοσμο εκει που ησουν. αν ησουν με κοσμο.. 

Επισκέπτης
Δημοσ.

σορρυ πηγες στην αστυνομια και τους ειπες τι ... εχασα το κηνιτο μου ; και τι σου ειπαν... προφανος γελασανε... 

εφοσων ειχες ενεργοποιημενο το find iphone μπες απο αιφον φιλου σου με το απλ αι ντι σου στην εφαρμογη  και απλα πατας σβησιμο του κηνιτου σου και αυτος  που το  βρηκε .. απλα θα εχει ενα σβηστο κηνιτο για ανταλακτικα.. δεν μπορει να το  ανοιξει με τιποτα. 

το κηνιτο το εχουν στην τσεπη φιλε μου.. αν το ειχες πανω στο τραπεζι .. λογικο να στο παρει καποιος ειδικα αν ειχε κοσμο εκει που ησουν. αν ησουν με κοσμο.. 

Σορρυ φιλε, αλλα ειναι υποχρεωμενοι να του κανουν δηλωση κλοπης/απωλειας. -

Τι του λες τωρα ?? το σβησιμο ειναι η εσχατη λυση. Μεχρι τοτε απλα μπαινει στο icloud.com και ελπιζει να το εντοπισει. -

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • 3 μήνες μετά...
Δημοσ.

Εγώ που είχα κάνει την μαλακία και ΔΕΝ είχα κλειδώσει το icloud, παίζει να το βρω κάπως;

Επίσης αυτός που το βρήκε, μπορεί να το κάνει δικό του ή μόνο για ανταλλακτικά μπορεί να το χρησιμοποιήσει;

iPhone 6.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καπως ετσι φιλε μου. Το γραφει κι ολας απο κατω οτι μπορει να ενεργοποιηθει απο εναν νεο χρηστη

Επεξ/σία από polteris
Δημοσ.

Εμενα μου το κλεψανε πριν μια εβδομαδα απο το μαγαζι που δουλευα ουτε που το καταλαβα

Το εκλεισαν αμεσαν και δεν μοορεσα να το βρω στο find my phone..

Εκανα φραγη της σιμ επι τοπου και μετα πηγα αστυνομία εκανα δηλωση και μεταλ πηγα στον γερμανό με την δηλωση να μου κλειδώσουν την συσκευή

Οπότε μου ειπαν οως. Ειναι αχρηστο τωρα το κινητο θα μπορουν μονο για ανταλλακτικά

Επισης ειχα μπροστα και τετραψήφιο κωδικό....!

Εκνα και το lost mode...αλλά τίποτα φυσικά μέχρι τώρα...

Και απο τώρα καθε διμηνο περιπου θα κανω κανα μπακ απ...γιατί ειχα να κανω πολυ καιρό πριν οποτε δεν μου περαστηκαν ολα...

Δημοσ.

Εμενα μου το κλεψανε πριν μια εβδομαδα απο το μαγαζι που δουλευα ουτε που το καταλαβα

Το εκλεισαν αμεσαν και δεν μοορεσα να το βρω στο find my phone..

Εκανα φραγη της σιμ επι τοπου και μετα πηγα αστυνομία εκανα δηλωση και μεταλ πηγα στον γερμανό με την δηλωση να μου κλειδώσουν την συσκευή

Οπότε μου ειπαν οως. Ειναι αχρηστο τωρα το κινητο θα μπορουν μονο για ανταλλακτικά

Επισης ειχα μπροστα και τετραψήφιο κωδικό....!

Εκνα και το lost mode...αλλά τίποτα φυσικά μέχρι τώρα...

Και απο τώρα καθε διμηνο περιπου θα κανω κανα μπακ απ...γιατί ειχα να κανω πολυ καιρό πριν οποτε δεν μου περαστηκαν ολα...

ΔΙΜΗΝΟ;;; Το iCloud κάνει Backup κάθε 24 ώρες.

Δημοσ.

Έβαλα το IMEI μου, και μου έβγαλε αυτό :

Untitled_1.jpg

Οπότε, να ζήσω να το θυμάμαι και να το χαίρεται αυτός που το βρήκε...

οχι μπορεις να το μλοκαρεις με το imei απο τον παροχο

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...