Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλημερα,εχτες το βραδυ ειχα βγει και με τα πολλα το κινητο μου χαθηκε...την ωρα που το εχασα καλουσε κανονικα και μετα απο κανα 2ωρο εκλεισε..εχω ενεργοποιημενη την ευρεση iphone και icloud και appleID πηγα στην ασφαλεια εκανα την αναφορα...ενας γνωστος μου ειπε οτι αν δεν ειναι ενεργοποιημενη συσκευη δεν μπορει να εντοπιστει..αν γνωριζετε κατι απαντηστε..

• Απαντ. 59
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Η καρτα σιμ έχει ήδη πεταχτεί κάπου/σε κάποιο στενάκι. Γκαραντί.

Τώρα απλά ελπίζεις αυτός που το βρήκε να είναι άσχετος και να μπει στο wifi του οπότε εσύ να μπορείς να βλέπεις που είναι από το find my iphone.

Κατά τα άλλα μην ελπίζεις και πολλά. Κλειδωμένη συσκευή έχει αυτός τώρα, να την ξεκλειδώσει δεν μπορεί, ή θα την πετάξει ή που θα την πουλήσει για ανταλλακτικά.

• Like 1
Δημοσ.

κι αν εχει πεταξει την σιμ δεν μπορει να βρεθει μεσω icloud απ την apple?γιατι εχω ακουσει διαφορα σκηνικα που τα βρισκουν κι ας ειναι κλειστα...

Δημοσ.

κι αν εχει πεταξει την σιμ δεν μπορει να βρεθει μεσω icloud απ την apple?γιατι εχω ακουσει διαφορα σκηνικα που τα βρισκουν κι ας ειναι κλειστα...

Να το βρεις κλειστό δεν υπάρχει περίπτωση. Πρέπει προφανώς να εκπέμπει σήμα (να είναι ανοιχτό ΚΑΙ συνδεδεμένο με το ίντερνετ) για να μπορείς να το βρεις. Το θέμα είναι ότι όποιος το βρήκε προφανώς δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει γιατί με το που θα το κάνει ρηστόρ θα του ζητάει για διαμόρφωση το δικό σου κωδικό οπότε δε θα μπορέσει να το κάνει. 

Δημοσ.

δυστηχως φιλε μου μονο ανταλλακτικα μπορει να το πουλησει ..

εκτος απο το κλειδωμα με το apple id  πηγαινε και στην αστυνομια και μετα στον παροχο σου για να το αχρηστεψεις σιγουρα με το IMEI του

Δημοσ.

δυστηχως φιλε μου μονο ανταλλακτικα μπορει να το πουλησει ..

εκτος απο το κλειδωμα με το apple id  πηγαινε και στην αστυνομια και μετα στον παροχο σου για να το αχρηστεψεις σιγουρα με το IMEI του

Δε γίνονται αυτά εδώ στην Ελλάδα με το ΙΜΕΙ. 

• Super Moderators
Δημοσ.

Γίνεται κανονικά εδώ κι ένα χρόνο. Πας στην αστυνομία, κάνεις τη δήλωση του IMEI σου και αυτό το χαρτί το στέλνεις στον πάροχό σου και αυτόματα ενημερώνονται όλα τα δίκτυα εντός της χώρας και αποκλείουν το συγκεκριμένο IMEI.

• Like 7
Δημοσ.

Φίλος που το είχε χάσει είχαμε πάει μαζί και του το κελιδώσανε με το ΙΜΕΙ και του είχαν πει αν τυχον το βρειτε πρεπει να ερθετε να δηλωσετε οτι το βρηκατε για να ξεμπλοκαρει κα να μην εχετε θεματα

Δημοσ.

Απλα μπες στο ιντερνετ ,iclooud ,βαλτο σε lost mode και γραψε ενα μυνημα με ενα τηλ αμα το βρει καποιος να σε παρει τηλ και οτι δινεις αμοιβη[πχ 100 ευρω.

Οποιος το βρηκε του ειναι αχρηστο,με ενα 100αρι μπορει να στο φερει πισω.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...