nikos17071967 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 καλημερα,εχτες το βραδυ ειχα βγει και με τα πολλα το κινητο μου χαθηκε...την ωρα που το εχασα καλουσε κανονικα και μετα απο κανα 2ωρο εκλεισε..εχω ενεργοποιημενη την ευρεση iphone και icloud και appleID πηγα στην ασφαλεια εκανα την αναφορα...ενας γνωστος μου ειπε οτι αν δεν ειναι ενεργοποιημενη συσκευη δεν μπορει να εντοπιστει..αν γνωριζετε κατι απαντηστε..
xristoforos89 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Η καρτα σιμ έχει ήδη πεταχτεί κάπου/σε κάποιο στενάκι. Γκαραντί. Τώρα απλά ελπίζεις αυτός που το βρήκε να είναι άσχετος και να μπει στο wifi του οπότε εσύ να μπορείς να βλέπεις που είναι από το find my iphone. Κατά τα άλλα μην ελπίζεις και πολλά. Κλειδωμένη συσκευή έχει αυτός τώρα, να την ξεκλειδώσει δεν μπορεί, ή θα την πετάξει ή που θα την πουλήσει για ανταλλακτικά. 1
nikos17071967 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 δηλαδη χωρις wifi δεν μπορει να εντοπιστει;;
nikos17071967 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 κι αν εχει πεταξει την σιμ δεν μπορει να βρεθει μεσω icloud απ την apple?γιατι εχω ακουσει διαφορα σκηνικα που τα βρισκουν κι ας ειναι κλειστα...
iMarilina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 κι αν εχει πεταξει την σιμ δεν μπορει να βρεθει μεσω icloud απ την apple?γιατι εχω ακουσει διαφορα σκηνικα που τα βρισκουν κι ας ειναι κλειστα... Να το βρεις κλειστό δεν υπάρχει περίπτωση. Πρέπει προφανώς να εκπέμπει σήμα (να είναι ανοιχτό ΚΑΙ συνδεδεμένο με το ίντερνετ) για να μπορείς να το βρεις. Το θέμα είναι ότι όποιος το βρήκε προφανώς δε μπορεί να το χρησιμοποιήσει γιατί με το που θα το κάνει ρηστόρ θα του ζητάει για διαμόρφωση το δικό σου κωδικό οπότε δε θα μπορέσει να το κάνει.
CheOnWeb Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 αμα μπει ομως σε dfu? Όταν φτάσει στο setup θα του ζητήσει το password σου.
Eliaskat Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 δυστηχως φιλε μου μονο ανταλλακτικα μπορει να το πουλησει .. εκτος απο το κλειδωμα με το apple id πηγαινε και στην αστυνομια και μετα στον παροχο σου για να το αχρηστεψεις σιγουρα με το IMEI του
iMarilina Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 δυστηχως φιλε μου μονο ανταλλακτικα μπορει να το πουλησει .. εκτος απο το κλειδωμα με το apple id πηγαινε και στην αστυνομια και μετα στον παροχο σου για να το αχρηστεψεις σιγουρα με το IMEI του Δε γίνονται αυτά εδώ στην Ελλάδα με το ΙΜΕΙ.
Super Moderators billdanos Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δε γίνονται αυτά εδώ στην Ελλάδα με το ΙΜΕΙ. Γίνεται κανονικά εδώ κι ένα χρόνο. Πας στην αστυνομία, κάνεις τη δήλωση του IMEI σου και αυτό το χαρτί το στέλνεις στον πάροχό σου και αυτόματα ενημερώνονται όλα τα δίκτυα εντός της χώρας και αποκλείουν το συγκεκριμένο IMEI. 7
soteras Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δε γίνονται αυτά εδώ στην Ελλάδα με το ΙΜΕΙ. Φίλος που το είχε χάσει είχαμε πάει μαζί και του το κελιδώσανε με το ΙΜΕΙ και του είχαν πει αν τυχον το βρειτε πρεπει να ερθετε να δηλωσετε οτι το βρηκατε για να ξεμπλοκαρει κα να μην εχετε θεματα
SOCRATIS1000 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 29 Οκτωβρίου 2015 Απλα μπες στο ιντερνετ ,iclooud ,βαλτο σε lost mode και γραψε ενα μυνημα με ενα τηλ αμα το βρει καποιος να σε παρει τηλ και οτι δινεις αμοιβη[πχ 100 ευρω. Οποιος το βρηκε του ειναι αχρηστο,με ενα 100αρι μπορει να στο φερει πισω. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα