Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχω φάει τρεις ώρες από την ζωή μου προσπαθώντας να αντικαταστήσω το μετριότατο xbox music player. Ζητάω τα αυτονόητα:

-Να μπορώ να κάνω add to now playing

-Να μπορώ να δημιουργήσω playlists

-Να υπάρχει υποστήριξη ελληνικών χαρακτήρων

Και αν έχω και αυτά, καλά θα είναι, αν και δεν το ελπίζω

-Ad free

-Να είναι όσο πιο τοπικό γίνεται, δεν με νοιάζουν τα δικτυακά φρουφρου τύπου να μπορώ να κατεβάσω μουσική, album art και Lyrics.

Έχω κατεβάσει καμιά δεκαριά ως τώρα και καμία δεν συγκέντρωνε τα τρία πρώτα που ζητάω, πόσο μάλλον και τα τρία επόμενα. Λες και όλες οι εφαρμογές είναι αντίγραφα που προέρχονται από δύο βασικές πηγές. Η μία ομάδα εφαρμογών υποστηρίζει ελληνικά, αλλά δεν επιτρέπει enqueue και playlists, ενώ η άλλη τα επιτρέπει, αλλά δεν υποστηρίζει ελληνικά.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως ο player των wp υποστηρίζει κανονικά ελληνικούς χαρακτήρες καθώς και album art

Enqueue; Playlists;

Δημοσ.

Playlist εχεις κανονικα.

Enqeue;

Μετά από περισσότερο ψάξιμο, δεν βρήκα τίποτα. Δεν ξέρω τί είναι πιο εκνευριστικό, το γεγονός ότι κανένας δεν σκέφτηκε να προσθέσει αυτήν την δυνατότητα ή αν το ότι όλες οι εφαρμογές music player είναι, ουσιαστικά, κλώνοι δύο βασικών τύπων. Και μετά θέλουν να πάνε μπροστά...

Δημοσ.

γτπ τελείως, κάτι τέτοια μου την σπάσανε στα WP και ξαναπήγα android.

Aλλιώς υπομονή και μένα έτσι σαν κλώνοι του xbox music player μου φαινόντουσαν όλα τα music player apps. Μάλλον η M$ δεν αφήνει περιθώρια στους app developers για λόγους ασφαλείας του λειτουργικού από οτι διαβάζω.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

O n7player φαινεται να εχει enqueue και το quickplay εχει add to playlist. Απλα το n7player δεν ειναι τζαμπα.

Θα το δοκιμάσω τώρα. Αλλά θα διακινδυνεύσω την πρόβλεψη ότι θα μου εμφανίζει τα μισά περίπου ελληνικά από τα τραγούδια που έχω με κινέζικα, όπως κάνουν όλοι όσοι δοκίμασα.

Edit: Καθόλου κακός για WP player, ευχαριστώ! Φρέσκος στην εμφάνιση, αρκετές λειτουργίες, ομαλός στη χρήση. Δεν μου αναγνωρίζει βέβαια τα δικά μου album arts και, αν δεν βρει στο net τα σωστά album arts δεν απεικονίζει αυτά που έχω ενσωματώσει εγώ, αλλά έχω πια συνηθίσει να προσαρμόζομαι εγώ στα WP και όχι αυτά σε εμένα...

Επεξ/σία από Voodooman
Δημοσ.

Να βαλεις στο pc σου ενα προγραμμα σαν το mp3tag και να μετατρεψεις τα id3 tags των τραγουδιων σου σε κωδικοποιηση utf8.

Δημοσ.

Να βαλεις στο pc σου ενα προγραμμα σαν το mp3tag και να μετατρεψεις τα id3 tags των τραγουδιων σου σε κωδικοποιηση utf8.

Με αυτόν τον τρόπο θα τα βλέπουν σωστά όλοι οι music players των WP;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...