Προς το περιεχόμενο

Αναζήτηση κινητού τηλεφ...{smart phone}

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε αυτή την κατηγορία και android τα Μοτο είναι απλά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Μπορεί στα χαρτιά φαινομενικά να υπάρχουν καλύτερες Κινέζικες επιλογές, στο συνολικό όμως πακέτο χωρίς συζήτηση δεν υπάρχει κάτι άλλο.

• Like 1
  • Απαντ. 49
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Σε αυτή την κατηγορία και android τα Μοτο είναι απλά ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ. Μπορεί στα χαρτιά φαινομενικά να υπάρχουν καλύτερες Κινέζικες επιλογές, στο συνολικό όμως πακέτο χωρίς συζήτηση δεν υπάρχει κάτι άλλο.

Πες τα ρε Γιάννη, γιατί θέλουν να με βγάλουν τρελό, ορισμένοι από εδώ μέσα.
  • Like 1
Δημοσ.

Από Ελλάδα αποκλειστικά Moto E σε αυτά τα λεφτά για android. Τίποτε άλλο. Από κίνα έχει αρκετές καλές και ισχυρές επιλογές για τα λεφτά αυτά. Κατά τα άλλα σε αυτό το κόστος και εγώ υπέρ Windows phone είμαι. Ενα περιποιημένο 640 και τέλος. Για android όμως μην το ψάχνεις καθόλου, Moto E και τα μυαλά στα κάγκελα.  

• Like 1
Δημοσ.

Καλημέρα,

ευχαριστώ πολύ όλους σας για το χρόνο που διαθέσατε!!!

παράγγειλα το moto G τελικά και ελπίζω να πάει καλά!

καλή εβδομάδα!!!

Δημοσ.

Δεν θελω και ουτε ειναι σκοπος μου να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν ,εντελως φιλικα τα λεω,

Μοτο e υστερει σε αναλυση οθονης,δεν εχει φλας, 4,5 ιντσες,υπερεχει στο 4g.(τιμη  109 ευρω)

doogee x5 (ακομα και η αγορα του απο Ελλαδα ειναι vfm) kαλυτερη αναλυση,5 ιντσες,εχει φλας και παιζει

out of the box!!! 79 euro.

Και το 1 gb ram φτανει και περισευει!!!ειδικα στο doogee!!!

Aν ομως το παιδι θελει καποιο επωνυμο,παω πασο,ας προτιμησει moto η οποιοδιποτε αλλο.

• Like 1
Δημοσ.

Το πρόβλημα με το Doogee είναι ότι είναι τριτοτέταρτη+ κινέζικη εταιρία. Αυτό σημαίνει ότι ο ποιοτικός έλεγχος της συσκευής είναι περιορισμένος. Μπορεί τα χαρακτηριστικά του να είναι ανώτερα από το Moto E αλλά η ποιότητα της συσκευής του Moto τουλάχιστον είναι σίγουρη. Με το Doogee θα παίξεις λίγο λαχείο και δεν συμφέρει για τέτοια διαφορά τιμής. Και ναι εννοείται ότι μιλάμε για το Moto E 4G και όχι το 3G. 

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, υπάρχουν και τα Samsung.

Δημοσ.

Όχι, υπάρχουν και τα Samsung.

Όχι, υπάρχουν και τα Alcatel

Και τα ZTE

Και τα Huawei

(Που είναι ισάξια με την samsung και στα χρήματα του Grand Neo παίρνεις χαρακτηριστικά του 2015 όχι του 2011)

• Like 1
Δημοσ.

Όχι, υπάρχουν και τα Alcatel

Και τα ZTE

Και τα Huawei

(Που είναι ισάξια με την samsung και στα χρήματα του Grand Neo παίρνεις χαρακτηριστικά του 2015 όχι του 2011)

Ρώτα και εμένα, πρώην κάτοχο Honor 3C. Alcatel=μπακατέλ. Η ZTE είναι καλή εταιρεία, όμως το περιβάλλον Android είναι λίγο βαρετό, εκτός του ότι δεν μπορείς να έχεις την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχεις στη Samsung.

Δημοσ.

Ρώτα και εμένα, πρώην κάτοχο Honor 3C. Alcatel=μπακατέλ. Η ZTE είναι καλή εταιρεία, όμως το περιβάλλον Android είναι λίγο βαρετό, εκτός του ότι δεν μπορείς να έχεις την εμπιστοσύνη που πρέπει να έχεις στη Samsung.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!

To Trend Plus που προτεινεις είναι ισάξιο του Pop C9 όπως και το S6 είναι ισάξιο του Idol!

• Like 1
Δημοσ.

ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ!

To Trend Plus που προτεινεις είναι ισάξιο του Pop C9 όπως και το S6 είναι ισάξιο του Idol!

To s6 δεν είναι ισάξιο του Idol, το S6 είναι πολύ καλύτερο. Και το Trend Plus δεν είναι ισάξιο του POP C9, είναι καλύτερο, απλά ίσως δεν είναι VFM για 100€. Γύρω στα 75-80€ θα ήταν καλύτερο. 

• Like 1
Δημοσ.

Makeran,τι σόι κόλλημα είναι αυτό με την Samsung;;Το έχουμε καταλάβει ότι γουστάρεις τρέλα την Samsung αλλά σταμάτα να προτείνεις συνεχώς Samsung σε κάθε price range.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν θελω και ουτε ειναι σκοπος μου να ερθω σε αντιπαραθεση με κανεναν ,εντελως φιλικα τα λεω,

Μοτο e υστερει σε αναλυση οθονης,δεν εχει φλας, 4,5 ιντσες,υπερεχει στο 4g.(τιμη  109 ευρω)

doogee x5 (ακομα και η αγορα του απο Ελλαδα ειναι vfm) kαλυτερη αναλυση,5 ιντσες,εχει φλας και παιζει

out of the box!!! 79 euro.

Και το 1 gb ram φτανει και περισευει!!!ειδικα στο doogee!!!

Aν ομως το παιδι θελει καποιο επωνυμο,παω πασο,ας προτιμησει moto η οποιοδιποτε αλλο.

με τα ελληνικά πως τα πάει το doogee x5; τα εμφανίζει σωστά όλα;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...