Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ή symbian ρε παιδί μου... 

Εγώ παιδιά δύσκολα θα ξανά πάρω κινητώ 5.5" ... το προσπάθησα 2 χρόνια, πλέον με έχει κουράσει αφάνταστα. Και 950 που κοιτάω λέω όχι στο xl

Δημοσ.

ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως λετε για απογοητευση για ενα  λειτουργικο που δεν το εχετε δει στην ουσια.

• Like 3
Δημοσ.

Ακριβό για το λειτουργικό που ενσωματώνει..

ναι καλα. μηπως ηθελες να στο δωσουν και 100 ευρω?

δεν σε αναγκαζει κανεις να το αγορασεις. Αν εχεις τα money και θες να τα δωσεις σε κατι τετοιο τα δινεις. Αλλιως απλα προσπερνας το αρθρο. αχχαχαχα

• Like 3
Δημοσ.

Αυτο με τα windows 10 δεν με τρελανε,αλλα περιμενω να δω πρωτα πως θα ειναι.Παντως καλη η τιμη του για αυτα που λεει.

Δημοσ.

ειλικρινα δεν καταλαβαινω πως λετε για απογοητευση για ενα  λειτουργικο που δεν το εχετε δει στην ουσια.

ΡΕ ΣΥ greek ειναι εδω (ελληναρες) με ολη την εννοια ειναι καποιοι εδω. Τα ξερουν ολα. Βλεπουν και το μελλον αν θες @dstilio και δεν τους επαρκει το windows mobile 10. xaxxa.  Ουτε καν θα ξερουν τι και πως ειναι το νεο λειτουργικο και απλα πεταγονται και λενε κατι.

Το λειτουργικο ειναι αψογο. Και για να πηγαινει καλα στ οmicrosoft Lumia 640 XL που εχω , τοτε σε Lumia 950 XL θα πεταει.

Το ΜΕΓΑ προβλημα των windows moble (phone) ειναι το store αλλα βλεπω οτι υπαρχει πολυ βελτιωσει και με συνεχομενα updates τοσο  καιρο που εχω την εκδοση 10 (windows insider).

Οι Ελληναρες που τα ξερουν ολα απο windows mobile πρεπει να γνωριζουν τι ειναι το προγραμμα Windows Insider , με ποια λογικη ενεργοποιηθηκε και ποιος το εριξε σαν ιδεα στα χαρτια. Ξερετε?  :) :) :)

• Like 3
Δημοσ.

Τα windows phone είναι τα ποιο "τίμια" smartphone!  Έχουν περάσει από τα χέρια μου και android και ios! Αυτήν την στιγμή έχω το Nokia Lumia 930  και είναι απίστευτο κινητό! Όσο για τις εφαρμογές? Όσες χρειάστηκα τις βρήκα μέσα! Απλά αρκετές έχουν αλλαγμένα τα ονόματα τους! Ε και? BTW έχω τα windows10 μέσα και είναι απίστευτα! Εσείς δώστε 800 ευρώ για ναυαρχίδες άλλων εταιριών για το τίποτα. Μπεεεεεεεεεε

• Like 2
Δημοσ.

Καλο αλλα καλυτερα να περιμενε να βάλει snapdragon 820..οπου να'ναι θα βγουν νεες ναυαρχιδες και ο sd808 θα μείνει πισω.εκτος βέβαια αν κατεβάσουν την τιμη

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...