Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το Jade Primo αποτελεί ένα από τα πρώτα smartphones της Acer που θα κυκλοφορήσουν με Windows 10. Το συγκεκριμένο μοντέλο είχε παρουσιαστεί από την ίδια την Acer τον Σεπτέμβριο στην έκθεση IFA στο Βερολίνο, χωρίς όμως να δοθούν λεπτομέρειες αναφορικά με την τιμή και την ημερομηνία κυκλοφορίας.

Ωστόσο, η Acer πραγματοποίησε πρόσφατα παρουσίαση στις Φιλιππίνες, σύμφωνα με την οποία το Jade Primo θα κυκλοφορήσει τον Δεκέμβριο με τιμή PHP 18.990, που αντιστοιχεί σε $408 (367 ευρώ). Επιπλέον, αξίζει να σημειωθεί ότι, με βάση προηγούμενες δηλώσεις της ίδιας της Acer, η συγκεκριμένη τιμή ενδέχεται να περιλαμβάνει Continuum Dock, ποντίκι και πληκτρολόγιο, ώστε να μπορεί ο χρήστης να αξιοποιήσει τη λειτουργία Continuum που προσφέρουν τα Windows 10.

Όσον αφορά τα χαρακτηριστικά, το Acer Jade Primo ενσωματώνει οθόνη 5,5 ιντσών, ανάλυσης 1920x1080 (Full HD), διαθέτει βασική κάμερα ανάλυσης 21 MP και εμπρόσθια κάμερα 8 MP, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 της Qualcomm, μνήμη RAM 3 GB και χωρητικότητα 32 GB.

Υπάρχει πιθανότητα οι τιμές του Jade Primo σε Αμερική και Ευρώπη να είναι διαφορετικές από τις Φιλιππίνες. Συγκεκριμένα, εκτιμάται ότι στην Αμερική θα κοστίζει $450 και στην Ευρώπη 400 ευρώ.

Link.png Site: GSMArena

Δημοσ.

Και εγώ το ίδιο mad_apo, το περιμένω πως και πως το 950 XL. Αλλαγή κινητού μετά απο τρια χρόνια και πραγματικα απορώ πως και άντεξα τόσο καιρό με το laggy SGS3.

Δημοσ.

Ακριβό για το λειτουργικό που ενσωματώνει..

διαφωνούμε πολύ με την υποκειμενική σου άποψη.

Για κάποιους το continuum είναι η ολοκλήρωση της επανάστασης που ήρθε με την εισαγωγή της έννοιας των application στα κινητά.

• Like 2
Δημοσ.

Αυτο απλα ειναι ενα windows phone με dock ή κανω λαθος; απο οτι καταλαβα το continium δεν παιζει κλασικες .exe εφαρμογες.. Αυτο θελω εγω..

• Like 1
Δημοσ.

θα μπορεις να βαλεις προγραμματα απο υπολογιστη η μονο απο στορ ? εχω το htc hd2 και δεν το αλλαζω γι αυτο τον λογο , θα ηθελα ομως .

Δημοσ.

Μονο απο store, αυτο που προσφερει ειναι οτι απλα με το dock το συνδεεις σε μια tv-monitor, του βαζεις πληκτρολογιο και ποντικι και κανεις καλητερη δουλεια πχ σε ενα word. συνεχιζει να ειναι ενα windows phone.. Θελω ενα πραγματικο pocket pc, οπως κατι παλια μοντελα που τρεχανε windows xp και 7 και ταυτοχρονα ηταν και κινητα.

Δημοσ.

Ωραίο σχημα έχει

Ναι, κουκλάκι!. Η αυστηρή γεωμετρία του UI δένει υπέροχα με τις "ανάλαφρες" καμπύλες του κελύφους.... not!

• Like 1
Δημοσ.

Από εφαρμογές όμως το store μάπα! Περιμένω πως και πως να φτάσουν τα 10αρια μήπως και μπουν επιτέλους εφαρμογές και games που λείπουν. Σαν δεύτερο που έχω το 640xl μόλις γυρίζω σπίτι σαν τρελός ξαναπιανω το note 3 μου!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...