mpokos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 εχω το εξης προβλημα σε πυργο με καινουργια μητρικη και ραμ.ενω το λαμπακι του σκληρου στο case αναβει,το pc πατωντας το κουμπι της εκκινησης δεν κανει τιποτα δηλαδη δεν γυριζουν ουτε οι ανεμιστηρες.δεν ακουγεται κανενα μπιπ.εχω δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο,εχω δοκιμασει να το ξεκινησω μονο με τα απαραιτητα, εχω δοκιμασει μηπως το κουμπι εχει χαλασει αλλα και παλι τιποτα.σαν να μην παιρνει καν εντολη εκκινησης. εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να φταει??
SaFiS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Το λαμπάκι του σκληρού στο κουτί δεν πρέπει να ανάβει καθόλου όταν το PC δεν λειτουργεί.Κάτι έχεις συνδέσει λάθος ή έχεις θέμα με την συναρμολόγηση.Αποστάτες για την μητρική στο κουτί, έχεις βάλει ή την βίδωσες κατευθείαν??
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 μοντέλο μητρικής πες καταρχήν (και τα άλλα χαρακτηριστικά για να υπάρχουν)Βασικές ερωτήσειςείσαι σίγουρος ότι σύνδεσες τα σωστά πινάκια; έχει ανάψει ποτέ το κουτί και άρχισε να το κάνει αυτό μετά απο κάποια μετατροπή ή ρεσετ κτλ ; έχει διακόπτη το τροφοδοτικό; είναι στο 1;και με αφορμή ένα άλλο θέμα βγάλε μια φωτογραφία στο pc να δούμε τι σύνδεσες απο μέσα.
mpokos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 λαθος μου.το λαμπακι του power αναβει.οχι το hd led.ειναι συνδεδεμενο με αποστατες καθως ετσι λειτουργουσε μεχρι πριν κανα δυο μερες.μοντελο μητρικης asrock g41m-vs3 cpu:intel dual core kai ram ddr3 4gb http://imageshack.com/a/img633/1124/8FEm8p.jpg
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 βγάλε όλα τα πινάκια για ήχο λαμπάκια κτλ και με ένα κατσαβίδι (ίσιο όχι σταυροκατσάβιδο κατα προτίμηση) ακούμπα ταυτόχρονα τα 2 πινάκια που απο κάτω τους λέει PWR ή PWR_SW_P(+) και PWR_SW_N (-)κουνιέται τίποτα στο pc όταν το κάνεις αυτό;
mpokos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Οταν ειπα οτι δοκιμασα το κουμπι αυτο ακριβώς εννοουσα οτι εκανα.δεν κανει τίποτα παλι.καμια ιδεα?
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ε δοκίμασε τότε και κανονικά με το κουμπί (επίσης έλεγξε αν είναι καλά μέσα η ram βγάλτην να δείς αν έχει κανένα σκουπιδάκι/χαρτάκι στο slot) τέλος δοκίμασε να δείς αν ανάψει χωρίς ramΑν έχεις τσιμπιδάκι ή κάποιο λεπτό σύρμα πέρνα το (απο πάνω χωρίς να βγάλεις την επαφή απο την μητρική) στο πράσινο καλώδιο απο την μεγάλη κεφαλή που ενώνεται στην μητρική και την άλλη άκρη στο μαύρο ακριβός δίπλα του... ανάβει τίποτα;
mpokos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 αυτο με την ραμ το εκανα αν και η ραμ ειναι καινουργια(5 μηνων) αλλα και παλι δεν εκανε τιποτα.αυτο με το τσιμπιδακι δεν το καταλαβα .... επισης εχει ενα διπινο clearcmos πανω στην πλακετα το οποιο και εκανα αλλα και παλι τιποτα.υπαρχει περιπτωσει να εχει καψει μητρικη ή ειναι καποια αλλη η αιτια??
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 βγάλε την μητρική απο το κουτι και βάλτη πάνω στο κουτί της σύνδεσε το τροφοδοτικό και την οθόνη βάλτην μπρος τι κάνει;
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 κάτι όμως δεν λες καλά ... πήγες να τον ανάψεις και με το κανονικό κουμπάκι και το φωτάκι του κουτιού άναβε και δεν γινόταν τίποτα;Τέλος τι ram του κουμπώνεις; (πες χωρητικότητα χρονισμός ) γιατι η μητρική σου δεν σηκώνει και πολλά πολλά
mpokos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ο υπολογιστης λειτουργουσε κανονικα.μεχρι που μια μερα ενω το λαμπακι του κουτιου ειναι αναμμενο πατωντας το κουμπι της εκκινησης δεν εκανε τιποτα.η ραμ που του κουμπωνω ειναι αυτη με την οποια δουλευε τοσο καιρο(5μηνες).δεν εχω καποια αλλη να του δοκιμασω δυστιχως..
Mr_Proper Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 ε τα λέμε αυτά μάστορα όπως τα έγραφες πριν νόμιζα ότι μόλις έβγαλες τα πράματα απο τα κουτιά τους και τα συναρμολόγησες.... Το τροφοδοτικό σου δουλεύει; τελευταία φορά όταν λειτουργούσε το pc πως έσβησε; έκανες κανονικά απλά shutdown και απλά την άλλη μέρα δεν άνοιγε;
mpokos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 το τροφοδοτικο το δοκιμασα αλλου και δουλευε αλλα δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο και παλι τιποτα.κανονικα δουλευε εκλεισε με shutdown και δεν ξαναανοιξε ποτε...
SaFiS Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Για μητρική σε κόβω.Απο την στιγμή που ανάβει και το λαμπάκι συνέχεια, χωρίς να υπάρχει λόγος...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα