Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

εχω το εξης προβλημα σε πυργο με καινουργια μητρικη και ραμ.ενω το λαμπακι του σκληρου στο case  αναβει,το pc  πατωντας το κουμπι της εκκινησης δεν κανει τιποτα δηλαδη δεν γυριζουν ουτε οι ανεμιστηρες.δεν ακουγεται κανενα μπιπ.εχω δοκιμασει αλλο τροφοδοτικο,εχω δοκιμασει να το ξεκινησω μονο με τα απαραιτητα, εχω δοκιμασει μηπως το κουμπι εχει χαλασει αλλα και παλι τιποτα.σαν να μην παιρνει καν εντολη εκκινησης. εχει κανενας καμια ιδεα τι μπορει να φταει??

Δημοσ.

Το λαμπάκι του σκληρού στο κουτί δεν πρέπει να ανάβει καθόλου όταν το PC δεν λειτουργεί.Κάτι έχεις συνδέσει λάθος ή έχεις θέμα με την συναρμολόγηση.Αποστάτες για την μητρική στο κουτί, έχεις βάλει ή την βίδωσες κατευθείαν??

Δημοσ.

μοντέλο μητρικής πες καταρχήν (και τα άλλα χαρακτηριστικά για να υπάρχουν)

Βασικές ερωτήσεις
είσαι σίγουρος ότι σύνδεσες τα σωστά πινάκια; έχει ανάψει ποτέ το κουτί και άρχισε να το κάνει αυτό μετά απο κάποια μετατροπή ή ρεσετ κτλ ; έχει διακόπτη το τροφοδοτικό; είναι στο 1;

και με αφορμή ένα άλλο θέμα βγάλε μια φωτογραφία στο pc να δούμε τι σύνδεσες απο μέσα.

Δημοσ.

βγάλε όλα τα πινάκια για ήχο λαμπάκια κτλ και με ένα κατσαβίδι (ίσιο όχι σταυροκατσάβιδο κατα προτίμηση) ακούμπα ταυτόχρονα τα 2 πινάκια που απο κάτω τους λέει PWR ή PWR_SW_P(+) και PWR_SW_N (-)

κουνιέται τίποτα στο pc όταν το κάνεις αυτό;

Δημοσ.

Οταν ειπα οτι δοκιμασα το κουμπι αυτο ακριβώς εννοουσα οτι εκανα.δεν κανει τίποτα παλι.καμια ιδεα?

Δημοσ.

Ε δοκίμασε τότε και κανονικά με το κουμπί (επίσης έλεγξε αν είναι καλά μέσα η ram βγάλτην να δείς αν έχει κανένα σκουπιδάκι/χαρτάκι στο slot) τέλος δοκίμασε να δείς αν ανάψει χωρίς ram

Αν έχεις τσιμπιδάκι ή κάποιο λεπτό σύρμα πέρνα το (απο πάνω χωρίς να βγάλεις την επαφή απο την μητρική) στο πράσινο καλώδιο απο την μεγάλη κεφαλή που ενώνεται στην μητρική και την άλλη άκρη στο μαύρο ακριβός δίπλα του... ανάβει τίποτα;

Δημοσ.

αυτο με την ραμ το εκανα αν και η ραμ ειναι καινουργια(5 μηνων) αλλα και παλι δεν εκανε τιποτα.αυτο με το τσιμπιδακι δεν το καταλαβα :unsure:.... επισης εχει ενα διπινο clearcmos πανω στην πλακετα το οποιο και εκανα αλλα και παλι τιποτα.υπαρχει περιπτωσει να εχει καψει μητρικη ή ειναι καποια αλλη η αιτια??

Δημοσ.

βγάλε την μητρική απο το κουτι και βάλτη πάνω στο κουτί της σύνδεσε το τροφοδοτικό και την οθόνη βάλτην μπρος τι κάνει;

Δημοσ.

κάτι όμως δεν λες καλά ... πήγες να τον ανάψεις και με το κανονικό κουμπάκι και το φωτάκι του κουτιού άναβε και δεν γινόταν τίποτα;

Τέλος τι ram του κουμπώνεις; (πες χωρητικότητα χρονισμός )  γιατι η μητρική σου δεν σηκώνει και πολλά πολλά

Δημοσ.

ο υπολογιστης λειτουργουσε κανονικα.μεχρι που μια μερα ενω το λαμπακι του κουτιου ειναι αναμμενο πατωντας  το κουμπι της εκκινησης δεν εκανε τιποτα.η ραμ που του κουμπωνω ειναι αυτη με την οποια δουλευε τοσο καιρο(5μηνες).δεν εχω καποια αλλη να του δοκιμασω δυστιχως..

Δημοσ.

ε τα λέμε αυτά μάστορα :P όπως τα έγραφες πριν νόμιζα ότι μόλις έβγαλες τα πράματα απο τα κουτιά τους και τα συναρμολόγησες.... :P

Το τροφοδοτικό σου δουλεύει; τελευταία φορά όταν λειτουργούσε το pc πως έσβησε; έκανες κανονικά απλά shutdown και απλά την άλλη μέρα δεν άνοιγε;

Δημοσ.

το τροφοδοτικο το δοκιμασα αλλου και δουλευε αλλα δοκιμασα και αλλο τροφοδοτικο και παλι τιποτα.κανονικα δουλευε εκλεισε με shutdown  και δεν ξαναανοιξε ποτε...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...