likoyrgos Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Γειά σας. Έχω εδώ και καιρό ένα ipad2. Εχω αγοράσει μερικά προγράμματα. Σκέφτομαι να δώσω το ipad2 και να προχωρήσω σε αγορά του ipad air. To ερώτημα μου είναι θα μπορώ να μεταφέρω τα αγορασμένα προγράμματα στο νέο ή θα πρεπει να ξαναγοραστούν . Ευχαριστώ!
polteris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ότι έχεις αγοράσει υπάρχει στον λογάριασμό σου και απλά το ξανακατεβάζεις χωρίς να το πληρώσεις.
iMarilina Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Γειά σας. Έχω εδώ και καιρό ένα ipad2. Εχω αγοράσει μερικά προγράμματα. Σκέφτομαι να δώσω το ipad2 και να προχωρήσω σε αγορά του ipad air. To ερώτημα μου είναι θα μπορώ να μεταφέρω τα αγορασμένα προγράμματα στο νέο ή θα πρεπει να ξαναγοραστούν . Ευχαριστώ! Στο App Store αμα πας στην καρτέλα αγορασμένα εκεί θα είναι όλα αυτα που έχεις αγοράσει / κατεβάσει και μπορείς να τα ξανακατεβάσεις. Εννοείται ότι δεν τα ξαναγοράζεις.
likoyrgos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ! Τα προγράμματα θα λειτουργούν και στο παλαιό ?
atheatos Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ! Τα προγράμματα θα λειτουργούν και στο παλαιό ? Nai. Νομίζω μπορείς να έχεις μέχρι 5 μηχανήματα στο ίδιο apple ID.
polteris Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Ευχαριστώ! Τα προγράμματα θα λειτουργούν και στο παλαιό ? Απο τη στιγμη που τα αγοραζεις μπορεις να τα κατεβασεις σε κάθε συσκευη που χρησιμοποιει το ιδιο apple id
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα