Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.ανοιγω νεο topic γιατ δε μπορω να βρω καπου παρομοιο.  Μου συμβαινει το εξης. 

Ειμαι κατοχος iPhone απο το 3gs. Εχοντας δημιουργησε ενα id απο οταν το πρωτο αγορασα. Στη συνεχεια το αλλαξα με ενα 4s ενα 5 και τωρα εχω το 5s. Καπου στην πορεια αλλαξα το email μου (για λογους δοθυλειας) και ετσι αποφασισα να αλλαξω και το id μου. Εδω αρχιζει το προβλημα!!!

ενω κανω αγορες κανονικα με το νεο μου id στα κινητα (λογο του οτι μετεφερα το αντιγραφο του τηλεφωνου ) εχει αποθηκευμενο το παλιο id που εχει διαγραφει!!!! ετσι δε μπορω να κανωrstore ωστε να πουλησω τιε συσκευες μου!!!!! υπαρχει καποια λυση????

Δημοσ.

καλησπερα παιδια.ανοιγω νεο topic γιατ δε μπορω να βρω καπου παρομοιο.  Μου συμβαινει το εξης. 

Ειμαι κατοχος iPhone απο το 3gs. Εχοντας δημιουργησε ενα id απο οταν το πρωτο αγορασα. Στη συνεχεια το αλλαξα με ενα 4s ενα 5 και τωρα εχω το 5s. Καπου στην πορεια αλλαξα το email μου (για λογους δοθυλειας) και ετσι αποφασισα να αλλαξω και το id μου. Εδω αρχιζει το προβλημα!!!

ενω κανω αγορες κανονικα με το νεο μου id στα κινητα (λογο του οτι μετεφερα το αντιγραφο του τηλεφωνου ) εχει αποθηκευμενο το παλιο id που εχει διαγραφει!!!! ετσι δε μπορω να κανωrstore ωστε να πουλησω τιε συσκευες μου!!!!! υπαρχει καποια λυση????

Πώς διαγράφηκε δηλαδή το παλιό id? Γιατί δεν το άφησες απλά στην άκρη να μην το χρησιμοποιείς? Έχεις διαγράψει το παλιό σου email account εντελώς?

Δημοσ.

Κατάλαβα δύο πράγματα:

1. Ενώ στο app store χρησιμοποιείς το νέο σου AppleID, στο Find My iPhone έχει μείνει το παλιό.

2. Στο παλιό appleID είχες δηλωμένο email account στο οποίο δεν έχεις πια πρόσβαση (ήταν εταιρικό email, όχι gmail, yahoo κλπ και εφ' όσον άλλαξες δουλειά, το email account διαγράφηκε).

Εφόσον κατάλαβα καλά, θα έλεγα να επικοινωνήσεις με την Apple. Αν τους αποδείξεις πως είσαι ο νόμιμος ιδιοκτήτης του κινητού (απόδειξη αγοράς) νομίζω πως μπορούν να σε βοηθήσουν να απενεργοποιήσεις το Find My iPhone.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...