Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω ενα g3 s και το έχω προσέξει τόσο που είναι σαν καινούργιο και γενικά είμαι ευχαριστημένος με το κινήτο αλλά δούλεψα λίγο το note 3 και έπαθα πλάκα 

Αξίζει να το πουλήσω και να πάρω καπιο note 3 ? Περίπου πόσο θα κοστίσει η ανταλλαγή με κάποιο αλλο μεταχ. ; 

Το έχω απο Ιούλιο σε τέλεια κατάσταση χωρίς ούτε μια γρατσουνιά (κυριολεκτικά όμως ) όποτε έχει και μπόλικη εγγύηση .

Δημοσ.

Το G3 s κοστιζει 165 ευρω στα σκρουτζομαγαζα οποτε εσυ κρινεις ποσο θα κοψεις.

Τωρα οσον αφορα το Note 3 ειναι λογικο να παθεις πλακα γιατι ειναι απο τα καλυτερα κινητα που εχουν βγει και δε συγκρινεται με το g3s.

Aξιζει να το παρεις μεταχειρισμενο σε λογικη τιμη

Δημοσ.

Καλησπέρα 

Έχω ενα g3 s και το έχω προσέξει τόσο που είναι σαν καινούργιο και γενικά είμαι ευχαριστημένος με το κινήτο αλλά δούλεψα λίγο το note 3 και έπαθα πλάκα 

Αξίζει να το πουλήσω και να πάρω καπιο note 3 ? Περίπου πόσο θα κοστίσει η ανταλλαγή με κάποιο αλλο μεταχ. ; 

Το έχω απο Ιούλιο σε τέλεια κατάσταση χωρίς ούτε μια γρατσουνιά (κυριολεκτικά όμως ) όποτε έχει και μπόλικη εγγύηση .

Σαν τιμη πωλησης υπολογισε για το g3s στα 120-130ευρω περιπου.

Οσο για το Note 3 τι μου συγκρινεις ρε συ. Δες τι specs εχει το ενα και τι το αλλο

https://www.skroutz.gr/s/3765221/Samsung-Galaxy-Note-3-4G-32GB.html

https://www.skroutz.gr/s/5467135/LG-G3-S-8GB.html?from=catspan

Επισης με βαση την λογικη(αναθεμα που εχει χαθει στα κινητα αλλα τελος παντων)δεν γινεται να εχεις 2 μηνων κινητο να δηλωνεις ευχαριστημενος αλλα να κοιτας αναβαθμιση σε αλλο καλυτερο. Ειναι απλα παραλογο :)

To Νοτε 3 παντως δεν αξιζει μεταχειρισμενο και αν το πουλανε τιποτα 250 με 300ευρω καλυτερα αγορασε ενα αλλο καινουργιο κινητο στα χρηματα αυτα.

Δημοσ.

Γενικά το g3s μια χάρα είναι το πρόβλημα μου είναι η κάμερα,θα βάλω μια αγγελία ανταλλαγής να δω μήπως βρω τίποτα 

Δημοσ.

Το μόνο που αξίζει στην περίπτωση σου να πας σε ένα g2 πιστεύω θα βάλεις αλλά 50 και θα πάρεις κινηταρα!πολύ καλή οθόνη ίδιο cpu με νοτε το μόνο πρόβλημα είναι η "λίγη" ραμ που πιστεύω είναι αρκετή για το επόμενο έτος το λιγότερο!

Τα νοτε για κάποιο λόγο δν πέφτουν οι τιμές τους και δν αξίζει να τα πάρεις!

Άμα είναι να δώσεις 300 ευρώ για νιτε 3 μεταχειρισμένο δεν δίνεις αλλά 20-30 να πάρεις ένα g4 p8 nexus 6 η γνκα μια πρόσφατη ναυαρχίδα

Δημοσ.

Γενικά το g3s μια χάρα είναι το πρόβλημα μου είναι η κάμερα,θα βάλω μια αγγελία ανταλλαγής να δω μήπως βρω τίποτα 

Σχεδον ολα τα κινητα στα χρηματα του G3s εχουν χαλια καμερα(αντε λιγο καλυτερη εχει το 640 Lumia).

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...