ostvarivanje Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μιας και πλησιάζει ο καιρός για αλλαγή τηλεφώνου άρχισα να μπαίνω σε μεγάλο δίλημμα. Γνώρισα το Android από τη σειρά Nexus (Nexus S, Galaxy Nexus και Nexus 4, μόνο το Nexus 5 δεν πήρα για χάρη της λίγο μεγαλύτερης οθόνης και της πολύ καλύτερης μπαταρίας του G2). Οπότε έναν έρωτα προς τα Nexus τον έχω (πολύ αγαπημένη απασχόληση η αλλαγή roms). Από την άλλη, εδώ στο myphone είχα κάτι χρόνια να διαβάσω τόσο καλά λόγια για ένα τηλέφωνο (G4). Είδα εχτές το βράδυ και ένα μεταξύ των δύο να τρέχει πιο γρήγορα το G4 και κάπου μπήκα ξανά στο δίλημμα (ενώ είχα κατασταλάξει στο Nexus 6). Από roms βλέπω, δεν υπάρχει και τίποτα το ιδιαίτερο και φοβάμαι μην αρχίσω να βαριέμαι. Στο όριο των 400€, έχουμε κάτι άλλο από Ελλάδα που μου διαφεύγει;
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Κατσε γιατι μπερδευτηκα με το παραπανω. Ησουν κατοχος Nexus 4 και μετα πηγες σε LG G2 αντι για nexus 5??? Το καλο με το G4 ειναι οτι εχει πεσει αρκετα η τιμη του και σαν πακετακι εχει πολλα πραγματα γιαυτο και το προτεινει ετσι ο κοσμος. ΤΟ κακο με το Nexus 6 ειναι κυριως οτι ειναι Phablet. ολα τα αλλα που εχει τα παραβλεπεις αλλα ο λογος που ο κοσμος εκραξε τοσο πολυ το συγκεκριμενο κινητο ειναι αρχικα επειδη ηταν Phablet σε σχεση με τα προηγουμενα κινητα της εταιριας αλλα και για το πολυ υψηλο κοστος του,κατι που για περιεργο/κακο λογο το συνεχιζουν και στα νεα nexus αυτο. να δουμε ποσες ντοματες και γιαουρτια πρεπει να φανε για να αλλαξουνε νοοτροπια. Απο Ελλαδα στα χρηματα αυτα ειναι οκ και το Huawei P8,αν και για τις rom που το θες το κινητο ειναι αληθεια οτι ειναι μονοδρομος το Nexus. Οσο για το video παντως,θεωρω οτι πιο ηλιθιο την ολη λογικη συγκρισης κινητων μεσω Benchmark και να θεωρειται πιο γρηγορο το ενα απο το αλλο επειδη ανοιγει την ταδε σελιδα/εφαρμογη μισο και 1 δευτερολεπτο πιο γρηγορα. Απλα το G4 επωφελειται απο τον επεξεργαστη πλεον.
ostvarivanje Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Όπως σε μπέρδεψα εγώ, κάπως έτσι με μπέρδεψες και εσύ. Να τα πάρουμε από την αρχή τα πράγματα. Ναι, πέρυσι τέτοιο καιρό ήμουν στο δίλημμα Nexus 5 ή G2 και τελικά κατέληξα στο G2 (μέσω και κάποιας σύμπτωσης που ήθελα με 32gb και το Nexus το είχαν δύο μόνο μαγαζιά που δε μου γέμισαν το μάτι και έτσι αγόρασα το G2, που για το οποίο μόνο καλά λόγια έχω να πω). Εννοείς ότι το έκραξαν επειδή ήταν phablet; Εμένα βασικά μου αρέσει που είναι τόσο μεγάλο (αν και δυσκολεύομαι πολύ με το ένα χέρι - το έχει ένας φίλος και ασχολούμαι καθημερινά μαζί του). Το άγχος μου είναι το καλοκαίρι πώς θα το μεταφέρω γιατί τώρα με τα μπουφάν γίνεται δουλειά. Σίγουρα, θέλω ένα κινητό με κάποια σκαλοπατάκια πάνω από το G2 (να πω ότι χρησιμοποιώ δύο τηλέφωνα και τώρα ως πρώτο έχω το G2 και ως δεύτερο το Nexus 4 και όταν αγοράσω τηλέφωνο, θα έχω αυτό ως πρώτο και το G2 ως δεύτερο). Άρα θέλω, οθόνη μεγαλύτερη από 5,2 ίντσες, 3gb ram. Αυτά είναι τα στάνταρτ που βάζω και εννοείται ότι ασχολούμαι πολύ με roms (εχτές συγκεκριμένα έβαλα στο Nexus 4 μία custom 6, αφού έτσι κι αλλιώς δε θα δοθεί επίσημα). Από εκεί και πέρα, καλό χρυσό το P8, το πρότεινα σε φίλο αλλά δε θέλω να πάω πάλι στις ίδιες ίντσες. Κρατάω την όρεξή μου σε σχέση με τη Huawei για του χρόνου για το Nexus P, το οποίο πραγματικά μου άρεσε φοβερά. Για το βίντεο, μη φανταστείς ότι τα παίρνω τοις μετρητοίς, απλά μία ιδέα να έχω γιατί στον περίγυρό μου δεν υπάρχει κάποιος με G4 (ίσως από σήμερα να υπάρχει) ώστε να κάνω τις συγκρίσεις.
Fulgore Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2015 Τα κινητα τα κρατας καθολου ή τα αλλαζεις συχνα οπως λες??? Αν εχεις δουλεψει απο φιλο το Nexus 6 και σε ικανοποιει go for it αν σε ενδιαφερουν κυριως οι custom rom,pure android αλλα και το μεγεθος του. Αλλιως αν θες μια πιο καλη All around συσκευη και πιο καινουργια πας στο LG G4. Καθαρα το θεμα ειναι εσυ τι θελεις απο το κινητο. Παντως εγω προσωπικα προτιμαω το πακετο του G4 απο πλευρας specs και οθονης απο του Nexus γιατι το εχω δει αυτο που λες για το κινητο και οντως ειναι ενα θεμα για την μεταφορα.
ostvarivanje Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Φυσικά και τα κρατάω τα κινητά (δε νομίζω ότι έγραψα ότι τα δίνω αμέσως). Βασικά, αγοράζω κινητό κάθε χρόνο και επειδή χρησιμοποιώ δύο κινητά, χρησιμοποιώ το κάθε κινητό για δύο χρόνια (ένα χρόνο σαν πρώτο και ένα χρόνο σαν δεύτερο κινητό). Το έχω δουλέψει του φίλου μου είναι σχετικό, υπό την έννοια ότι ναι, παίζω μαζί του όταν πάμε για καφέ, αλλά πιστεύω ότι δεν είναι αρκετό το δείγμα. Αν δεν το έχεις συνέχεια το κινητό μαζί σου να δεις πού σε βολεύει και πού όχι (εννοώ τον όγκο του), δεν μπορείς να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα. Εγώ από το κινητό θέλω (ξέρω ότι σκιαγραφώ το Nexus) να έχει πληθώρα roms για να αλλάζω και επίσης, εγκαθιστώ αρκετές εφαρμογές (άλλες να τις κρατήσω και άλλες να τις τεστάρω και να τις απεγκαταστήσω). Κατά μέσω όρο έχω περίπου στις 200 εφαρμογές. Από εκεί και πέρα με ενδιαφέρει η καλή κάμερα (όχι τίποτα φοβερό και τρομερό γιατί για αυτές τις καταστάσεις έχω μία mirrorless). Και αν σχολιάσω και την τελευταία σου πρόταση, ναι το φοβάμαι λίγο το ζήτημα για το καλοκαίρι και τη μεταφορά του. Υπάρχει κάποιος που τα είχε και τα δύο κινητά για να δούμε πώς τα συγκρίνει μεταξύ τους;
Fulgore Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Καποιος που να τα εχει και τα δυο κινητα χλωμο εσως απιθανο γιατι του ειναι αχρηστες 2 Phablet συσκευες. Αν παραπονιεσαι εσυ για μια συσκευη απο πλευρας μεγεθους φαντασου για 2.
ostvarivanje Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2015 Δεν εννοώ να τις έχει ταυτόχρονα. Εννοώ να πήρε τη μία και μετά να την αντάλλαξε με άλλη. Από εκεί και πέρα, θέλοντας (εγώ θέλω) και μη, προς τα εκεί πηγαίνουμε να γίνει το standard η 5,5 ίντσες.
Dinos_12345 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα, είμαι σε φάση αγοράς. 80% θα πάω στο G4 λόγω της κάμερας και γενικά επειδή είναι ένα πολύ καλό all around κινητό που τα επόμενα 2-2,5 χρόνια θα με βγάλει μια χαρά. Αλλά με τρώει πολύ που το Nexus έχει τόση μεγάλη υποστήριξη από το xda και θα έχει updates για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Τα χέρια μου είναι τερατώδη, δεν με νοιάζει το μέγεθος, αντίθετα όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο 1
marios elsa Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Με ενδιαφέρει και εμένα το θέμα, είμαι σε φάση αγοράς. 80% θα πάω στο G4 λόγω της κάμερας και γενικά επειδή είναι ένα πολύ καλό all around κινητό που τα επόμενα 2-2,5 χρόνια θα με βγάλει μια χαρά. Αλλά με τρώει πολύ που το Nexus έχει τόση μεγάλη υποστήριξη από το xda και θα έχει updates για τουλάχιστον 2 χρόνια ακόμα. Τα χέρια μου είναι τερατώδη, δεν με νοιάζει το μέγεθος, αντίθετα όσο μεγαλύτερο τόσο το καλύτερο Και το g4 θα εχει update για τα επομενα 2 χρονια τουλάχιστον.. Γενικα πιστεύω πως απο οπου και να το πιασεις το g4 ειναι καλυτερο.. Εκτος και αν περιμενεις λιγο για τα καινουρια nexus
Fulgore Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Δημοσ. 26 Οκτωβρίου 2015 Και το g4 θα εχει update για τα επομενα 2 χρονια τουλάχιστον.. Γενικα πιστεύω πως απο οπου και να το πιασεις το g4 ειναι καλυτερο.. Εκτος και αν περιμενεις λιγο για τα καινουρια nexus Τα οποια θα κοστιζουν και αρκετα ακριβοτερα ομως,ειδικα το ακριβο Nexus 6P που στην ουσια αυτο μονο συγκρινεται με το παλιο πλεον Nexus 6 απο πλευρας specs. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα